- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #1.061
Senin adın ne canım, tanısalımSenin adını hatırlıyorumedicem hayirlisiysa olsun insallah bunu demekte önemli benim adımı unutmadin dimii
Mübarek gün. Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın inşaallah.Gel bacım gel ışık bu tarafta
Bende tam onu dicektim inanSenin adın ne canım, tanısalım
+ olarak bir de benim kedim var. Çok farklı sayılmayız :)Mübarek gün. Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın inşaallah.
Tek başına sabah oluyor tek başına akşam
Allah razı olsun eşim var bir. Ve birde karnımda ne durumda olduğunu bilmediğim mucizem.çok duygusalım biri dokunsa ağlayacam ama dokunacak kimse bile yok
Gizem ben canım :)Bende tam onu dicektim inanazizee benn cancağzımm senide taniyalim
Memnun oldum :)+ olarak bir de benim kedim var. Çok farklı sayılmayız :)
Gizem ben canım :)
Nedir bu insanların kendini beğenmişliği+ olarak bir de benim kedim var. Çok farklı sayılmayız :)
Gizem ben canım :)
Bende :)Memnun oldum :)
Açıkçası eşim ve karnımdaki bebeğim, yakın ailem, yakın arkadaşlarım dışında kimse umrumda değil. Takmayı ve bunu kendime stres etmeyi bıraktım.Nedir bu insanların kendini beğenmişliğiyalnızlık ne zor iş. Kimse kimsenin umrunda değil. Ne bir arayan soran var nede gelip giden. Bu kk da olmasa ben ne ederdim ya
Öyle olması gerekiyorda bazende ihtiyacı oluyor insanın biriyle sohbet etmeye ,dertleşmeye.Bende :)
Açıkçası eşim ve karnımdaki bebeğim, yakın ailem, yakın arkadaşlarım dışında kimse umrumda değil. Takmayı ve bunu kendime stres etmeyi bıraktım.
Kesinlikle. Böyle durumlarda da yakın arkadaşlarım devreye giriyor. Eğer hiç yoksa yeni bir çevre edinerek biraz ortam değiştirmeni tavsiye ederim.Öyle olması gerekiyorda bazende ihtiyacı oluyor insanın biriyle sohbet etmeye ,dertleşmeye.
Yakın arkadaşlarım çok uzaktalarKesinlikle. Böyle durumlarda da yakın arkadaşlarım devreye giriyor. Eğer hiç yoksa yeni bir çevre edinerek biraz ortam değiştirmeni tavsiye ederim.
Neyse burda nasıl geyikler dönüyor. ?Kesinlikle. Böyle durumlarda da yakın arkadaşlarım devreye giriyor. Eğer hiç yoksa yeni bir çevre edinerek biraz ortam değiştirmeni tavsiye ederim.
Her türlü geyik dönüyor burada. 1-2 gün takıl, alışırsın. Seversin :)Neyse burda nasıl geyikler dönüyor. ?
Zaten burada olmasa gerçekten konuşacak kimsede yok. Bakalım alışırız umarımHer türlü geyik dönüyor burada. 1-2 gün takıl, alışırsın. Seversin :)
Ben çaya da kahveyede bayılırım. Ama bu aralar türk kahvesi içemiyorum. Bende osmanlı kahvesi aldım onu içiyorum. Çayı kim bulmuşsa sağolsun büyük nimet :)))Ben sana köpüklü köpüklü kahve yaparım, sonra beraber fal bakarız
Bizde şekeri 2'den 1'e düşürmeye çalışıyoruz ama uzun süredir denediğimiz taktikler başarılı olmadı :) Bakalım.Bize çayda kahvede yetmiyor. Şekersiz içiyoruz diye şeker uzun bir süre yetiyor. :)
Bizdede çaya para yetişmiyor maşallah hepimiz çaycıyızBizim evde çok çay içilmiyor işte. Bir paket kaç ay gidiyor siz tahmin edin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?