Yepis yeni geyik (:

Gel bacım gel ışık bu tarafta
Mübarek gün. Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın inşaallah.
Tek başına sabah oluyor tek başına akşam
Allah razı olsun eşim var bir. Ve birde karnımda ne durumda olduğunu bilmediğim mucizem. çok duygusalım biri dokunsa ağlayacam ama dokunacak kimse bile yok

+ olarak bir de benim kedim var. Çok farklı sayılmayız :)
Bende tam onu dicektim inan azizee benn cancağzımm senide taniyalim
Gizem ben canım :)

+ olarak bir de benim kedim var. Çok farklı sayılmayız :)

Gizem ben canım :)
Nedir bu insanların kendini beğenmişliği yalnızlık ne zor iş. Kimse kimsenin umrunda değil. Ne bir arayan soran var nede gelip giden. Bu kk da olmasa ben ne ederdim ya

Bende :)
Nedir bu insanların kendini beğenmişliği yalnızlık ne zor iş. Kimse kimsenin umrunda değil. Ne bir arayan soran var nede gelip giden. Bu kk da olmasa ben ne ederdim ya
Açıkçası eşim ve karnımdaki bebeğim, yakın ailem, yakın arkadaşlarım dışında kimse umrumda değil. Takmayı ve bunu kendime stres etmeyi bıraktım.

Bende :)

Açıkçası eşim ve karnımdaki bebeğim, yakın ailem, yakın arkadaşlarım dışında kimse umrumda değil. Takmayı ve bunu kendime stres etmeyi bıraktım.
Öyle olması gerekiyorda bazende ihtiyacı oluyor insanın biriyle sohbet etmeye ,dertleşmeye.

Kesinlikle. Böyle durumlarda da yakın arkadaşlarım devreye giriyor. Eğer hiç yoksa yeni bir çevre edinerek biraz ortam değiştirmeni tavsiye ederim.
Yakın arkadaşlarım çok uzaktalar
Olduğum yerde tek bir tanıdık yok eşimin sülale burda ama umursayan yok. Bazı sebeplerden memlekete de gidemedim bu yıl tam üstüme üstüme geliyor herşey

Ben sana köpüklü köpüklü kahve yaparım, sonra beraber fal bakarız
Ben çaya da kahveyede bayılırım. Ama bu aralar türk kahvesi içemiyorum. Bende osmanlı kahvesi aldım onu içiyorum. Çayı kim bulmuşsa sağolsun büyük nimet :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…