- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
- 198
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #1.081
Bir taktik vereyim çaya şekeri doldur içmeye çalış miden bulanıyor. Sonra mecbur bırakıyorsun. Ben öyle yaptım. İlk şekersiz zor oluyorda alışınca şekerli çayı kahveyi nasıl içtim dersin.Bizde şekeri 2'den 1'e düşürmeye çalışıyoruz ama uzun süredir denediğimiz taktikler başarılı olmadı :) Bakalım.
Deneriz :)Bir taktik vereyim çaya şekeri doldur içmeye çalış miden bulanıyor. Sonra mecbur bırakıyorsun. Ben öyle yaptım. İlk şekersiz zor oluyorda alışınca şekerli çayı kahveyi nasıl içtim dersin.
Bende işe yaradı. Yoksa bir türlü bırakamadım.Deneriz :)
Ya aslında içebiliyoruz da, o şekerli tat alınmıyor. 5 dakikalık şeyi 20 dakikada içiyoruz falan. Baya kötü. Umarım yarar.Bende işe yaradı. Yoksa bir türlü bırakamadım.
Ay bana da okuyun kizlar.ben de bebis isteyenlerdenim
İşte şekeri bırakıncada şekerli içemiyorsun tadı çok kötü geliypr.Ya aslında içebiliyoruz da, o şekerli tat alınmıyor. 5 dakikalık şeyi 20 dakikada içiyoruz falan. Baya kötü. Umarım yarar.
Sen neler yapıyorsun canım, senle de bayadır görüşmüyoruz :)Ay bana da okuyun kizlar.ben de bebis isteyenlerdenim
Okurum okurum hepinize okurum inşallah :)Ay bana da okuyun kizlar.ben de bebis isteyenlerdenim
Gözün aydın canım@KahveTelvesiiEternaaLLove @MuzipPrenSess mahperi hatun @_Silent Scream_ AnneAslan B Brunello Cicinelli hesabimi dondurmaktan vazgectim herifimin yaninda kk’ya girmedigim surece sikinti yok bacilarim
Unutmadım azizecimSenin adını hatırlıyorumedicem hayirlisiysa olsun insallah bunu demekte önemli benim adımı unutmadin dimii
Artık yanlız değilsin canımMübarek gün. Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın inşaallah.
Tek başına sabah oluyor tek başına akşam
Allah razı olsun eşim var bir. Ve birde karnımda ne durumda olduğunu bilmediğim mucizem.çok duygusalım biri dokunsa ağlayacam ama dokunacak kimse bile yok
Nabersin kuzucuk
Sen neler yapıyorsun canım, senle de bayadır görüşmüyoruz :)
Cok tesekkur ederimOkurum okurum hepinize okurum inşallah :)
Kırmızı balık :))) dertlilerden :))Artık yanlız değilsin canımanlat yardir sıkıntılarını burdayiz evelallah kimsin bakalım kimlerdensin
İsim yaş felanKırmızı balık :))) dertlilerden :))
Hemen yan komşu. Kimlerdensin derken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?