- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #1.181
Niçin kayıp bayoonAsk olsun ama
Kız bağırma öyle uyandım senin yüzündenAaaaaaaaaaaaa < suraya bir ciglik biraktim
İyi diyelim iyi olayim serosum dun doktordan pek olumlu cikamadik farkli bi tedaviye basladi kornea doktoru 1 aylik ilac yazdi 10 araliga da gun verdi kontrol edicem devamli dedi bakalim nasil sonuc alicazNabersin kuzucuk
Gittik fistigim gittik dun olumlu seyler soylemedi ama bu hastaligin bagisikligiyla ilgili olmadigini anladik en azindan gozlerinde biriken bakteri varmis bakteriden iyi arinmadigini soyledi bu sebeple surekli tekrarlamis bu hastalik dedi surekli tekrarlamasi iyi bisey degil gozu kaybedebiliriz dediÇok sevindim canim benim gibi saklı girenlerden misin :) aa bugün 19 u ne oldu gittiniz mi dr a ?
Ooo supermis o zaman :)
İnşallah olumlu bir sonuç alırsınız kuzum yaİyi diyelim iyi olayim serosum dun doktordan pek olumlu cikamadik farkli bi tedaviye basladi kornea doktoru 1 aylik ilac yazdi 10 araliga da gun verdi kontrol edicem devamli dedi bakalim nasil sonuc alicaz
Kimle tartistin hayırdır :/ tabiki ayrım olmaz bizdeAboo neler olmusss yaa buralardaa :) kbakma kuzucum daha yeni gorebildmm benide almissin araniza mutlu oldumm seni gidi şeker şeyy :)) ďün gece tartistikda aglamaktan gözüm cikti biraz balon oldular masallahtam bi ayuuuuu
Offf nereden buldu bu illet sizi kuzum ya çok üzüldüm rabbim şifa versin inşallah kötü şeyler sakın düşünmeGittik fistigim gittik dun olumlu seyler soylemedi ama bu hastaligin bagisikligiyla ilgili olmadigini anladik en azindan gozlerinde biriken bakteri varmis bakteriden iyi arinmadigini soyledi bu sebeple surekli tekrarlamis bu hastalik dedi surekli tekrarlamasi iyi bisey degil gozu kaybedebiliriz dedikornea nakli gerekiyomus suan ama kucuk oldugu icin ameliyat yerini iyi muhafaza edemiycegi icin yapilmaz dedi iki gozune birden gerekiyo kornea nakli iki gozude bi sure kapali olmasi lazim dimi rahat durmaz dedi bizim onceligimiz bu bakteriden bu cocugu arindirmak dedi ne kullanirsak kullanalim tekrarliycak bu dedi simdi farkli bi tedaviye basladik 1 aylik ilac yazdi 10 araliga da gun verdi randevu yazdi gormem lazim dedi bakalim 10 araliga kadar ilerleme kat edicekmiyiz.. yani anliycaginiz bu cocugun gozu iyilesicek gecicek demiyo o izler icin onlar hep kalicak gormesini engelliyo ama suan kucuk oldugu icin kornea nakli olamiyo oyle kuzum kafama takmamaya calisiyorum kafama takarsam yine aglama nobetlerim tutucak kendimi iyi biliyorum
Tanıdıklarımda var ondan :)Yok artık kim tanımak kız senii
Bende:)m.olduk. bahar
Çok şükür canım iyiyim sen nasılsınNasılsın canmmm
Normal o zaman bende o kilolarda aldım ve daha fazla almak istemiyorum ama bebeişler sağlıklı olsunda sonrasında veririrz inşallahSanırım 3-4 kilo almışımdır. Tam olarak 56 olduğumu düşünmüyorum hamile olmadan önce.
Sen uyanmisin ben uyumusummmmKız bağırma öyle uyandım senin yüzünden
Günaydin tatlıımıı tatlııı şekermi şekerrrr güzelmi güzelll kk hatunlarıı
Bende öylee valla uyuyuvermisim mışıl mışılGunaydin sana da seker.dun iyi geceler bile dileyemeden elimde telefon uyuyakalmisim ben
Canim benim ınan çok üzüldüm ama inşallah su ilaçları kullanip bi daha gidince gelişme olur.Allahın hazinesinde çok,mucizeleri çok senin melegine de mucizesini yaşatacak inşallah .Gittik fistigim gittik dun olumlu seyler soylemedi ama bu hastaligin bagisikligiyla ilgili olmadigini anladik en azindan gozlerinde biriken bakteri varmis bakteriden iyi arinmadigini soyledi bu sebeple surekli tekrarlamis bu hastalik dedi surekli tekrarlamasi iyi bisey degil gozu kaybedebiliriz dedikornea nakli gerekiyomus suan ama kucuk oldugu icin ameliyat yerini iyi muhafaza edemiycegi icin yapilmaz dedi iki gozune birden gerekiyo kornea nakli iki gozude bi sure kapali olmasi lazim dimi rahat durmaz dedi bizim onceligimiz bu bakteriden bu cocugu arindirmak dedi ne kullanirsak kullanalim tekrarliycak bu dedi simdi farkli bi tedaviye basladik 1 aylik ilac yazdi 10 araliga da gun verdi randevu yazdi gormem lazim dedi bakalim 10 araliga kadar ilerleme kat edicekmiyiz.. yani anliycaginiz bu cocugun gozu iyilesicek gecicek demiyo o izler icin onlar hep kalicak gormesini engelliyo ama suan kucuk oldugu icin kornea nakli olamiyo oyle kuzum kafama takmamaya calisiyorum kafama takarsam yine aglama nobetlerim tutucak kendimi iyi biliyorum
Heyooo bu harika bi haber.. Çukulatamm benim tatlı dilini sevdiğim.@KahveTelvesiiEternaaLLove @MuzipPrenSess mahperi hatun Silent Scream @AnneAslan @Brunello Cicinelli hesabimi dondurmaktan vazgectim herifimin yaninda kk’ya girmedigim surece sikinti yok bacilarim
Ben geldinmmm @Brunello Cicinelli uyuyan güzelim @MuzipPrenSess yine misafir yine misafirDiktorya Secret cikolatam Oeksuez kaçak @Nnuurrr nazlı gelin A Aveline tatlisim @_nurunnisa_ bidigim @Finr taze annis @gulse14 cadimm @kahvesevmemben fıstığım @KahveTelvesii telveciii @AnneAslan kayiipp @tatlianne şekerim mahperi hatun canikom
Valla sabah sabah bende çileden çıktım bdvde aklımı oynatiyodum az kalsınSen uyanmisin ben uyumusummmm
Bazen su bdv‘ye fazla takiliyorum galiba sinirlerim bozuluyorgeldim burda bi ciglik attim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?