Yepis yeni geyik (:

Çok sevindim canim benim gibi saklı girenlerden misin :) aa bugün 19 u ne oldu gittiniz mi dr a ?
Gittik fistigim gittik dun olumlu seyler soylemedi ama bu hastaligin bagisikligiyla ilgili olmadigini anladik en azindan gozlerinde biriken bakteri varmis bakteriden iyi arinmadigini soyledi bu sebeple surekli tekrarlamis bu hastalik dedi surekli tekrarlamasi iyi bisey degil gozu kaybedebiliriz dedi kornea nakli gerekiyomus suan ama kucuk oldugu icin ameliyat yerini iyi muhafaza edemiycegi icin yapilmaz dedi iki gozune birden gerekiyo kornea nakli iki gozude bi sure kapali olmasi lazim dimi rahat durmaz dedi bizim onceligimiz bu bakteriden bu cocugu arindirmak dedi ne kullanirsak kullanalim tekrarliycak bu dedi simdi farkli bi tedaviye basladik 1 aylik ilac yazdi 10 araliga da gun verdi randevu yazdi gormem lazim dedi bakalim 10 araliga kadar ilerleme kat edicekmiyiz.. yani anliycaginiz bu cocugun gozu iyilesicek gecicek demiyo o izler icin onlar hep kalicak gormesini engelliyo ama suan kucuk oldugu icin kornea nakli olamiyo oyle kuzum kafama takmamaya calisiyorum kafama takarsam yine aglama nobetlerim tutucak kendimi iyi biliyorum

Aboo neler olmusss yaa buralardaa :) kbakma kuzucum daha yeni gorebildmm benide almissin araniza mutlu oldumm seni gidi şeker şeyy :)) ďün gece tartistikda aglamaktan gözüm cikti biraz balon oldular masallah tam bi ayuuuuu
Kimle tartistin hayırdır :/ tabiki ayrım olmaz bizde

Offf nereden buldu bu illet sizi kuzum ya çok üzüldüm rabbim şifa versin inşallah kötü şeyler sakın düşünme

Canim benim ınan çok üzüldüm ama inşallah su ilaçları kullanip bi daha gidince gelişme olur.Allahın hazinesinde çok,mucizeleri çok senin melegine de mucizesini yaşatacak inşallah .

@KahveTelvesii EternaaLLove @MuzipPrenSess mahperi hatun Silent Scream @AnneAslan @Brunello Cicinelli hesabimi dondurmaktan vazgectim herifimin yaninda kk’ya girmedigim surece sikinti yok bacilarim
Heyooo bu harika bi haber.. Çukulatamm benim tatlı dilini sevdiğim.

Tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…