Yepis yeni geyik (:

Ama beyninde vurulmusa dönmüsdür kuzum allah kimseye göstermesin ne yapicagini sasirmisdir ... zaten yardim istedi ordakiler yol göstericene bide üstüne gidiyorlar hastasin diye ...
Ama yağmur büyük konuşmuyorum da insanın aklına ilk sperm mi gelir ya belki çocuk kustu yada cocugun salyasi aktı insan spermi nasıl dusunur ya Allah aşkına babadan bahsediyoruz

Ama yağmur büyük konuşmuyorum da insanın aklına ilk sperm mi gelir ya belki çocuk kustu yada cocugun salyasi aktı insan spermi nasıl dusunur ya Allah aşkına babadan bahsediyoruz
... spermin nasil gözüktügünü biliyoruz hepimiz evli bayan olarak .... kusmuga tere benzemez ... kücücük bir süphe dahi varsa icinde bunu arastirmasi lazim bu anne olarak vazifesi üstüne düsen bu ... yavrularimizi korumaliyiz her kim olursa olsun ...

Kesinlikle dediğine katılıyorum kuzum Allah dusmanimin başına vermesin ama ilk olarak o çocuğu alıp hastaneye gidilmesi gerekmiyor mu

Kesinlikle dediğine katılıyorum kuzum Allah dusmanimin başına vermesin ama ilk olarak o çocuğu alıp hastaneye gidilmesi gerekmiyor mu
Tabikiiii gitmesi lazim ama ilk sok yani ... hic kimse mükemmel degil oda bicaladi heralde ... bizde kk olarak ona destek cikmaliydik herkes ayni gücte degil malesef ... benim basima gelse cocugumu koluma aldigim gibi hastaneye götürürm ... ama gelmedi basima gelmesinde ama demesi kolay insanlik hali belki bende bi duraklardim ... sonucta babasi ve böyle birseyin olma ihtimali jile beni öldürür

Aynen kuzucum insallah yanilmistir kadın ya

Boyle ekstrem konu acilip sonra hic cvp yazmayip ustune konuyu silince bu %80 fake cikiyor...maksat pislik yaratmak burda ...hani ne konular uyeler gorduk fake cikan bir nisan olayi vardi bileniniz vardir belki :))) o yuzden insanlar pek guvenemiyor artik...

Canim benim ınan çok üzüldüm ama inşallah su ilaçları kullanip bi daha gidince gelişme olur.Allahın hazinesinde çok,mucizeleri çok senin melegine de mucizesini yaşatacak inşallah .
Bende oyle umut ediyorum fistigim yaa ilaclar etki gosterirde belki bi mucize olur 10 aralikta olumlu seyler soyler diye umut ediyorum insallah Rabbim sifasini verir kuzum

Aynen kuzu insan inanmakta tereddüt ediyor çoğu zaman

@KahveTelvesii EternaaLLove @MuzipPrenSess @mahperi hatun @_Silent Scream_ @AnneAslan B Brunello Cicinelli hesabimi dondurmaktan vazgectim herifimin yaninda kk’ya girmedigim surece sikinti yok bacilarim
Ben sana demiştim kocan yokken gir diye. Niye donduracaksın ki hesabını ? Eşim geldiğinde ben de onun yanında girmem. Benimki de hoşlanmaz, ben olsam bende hoşlanmam şimdi. Haklılar bir yerde kuzum, anlamak lazım. Adamlar yokken girmek en güzeli. Ne yardan ne KK'dan vazgeçelim, orta yolu bulalım

Diktorya Secret

Kızçelerim ben bu üyenin eski konularını araştırdım. 2013 üyesi, fake olacağını sanmıyorum. Üye, anksiyete problemi yaşıyor. Herşeyi gözünden aşırı derecede fazla büyütüyor. Bebeğimden kan alacaklar 2 haftadır uyku uyuyamıyorum ya damarı patlarsa gibi konuları var. Konuları hep korku üzerine, korkularını gözünde canavarlaştırıyor. Bana kalırsa yine benzer bir anksiyete problemi yaşadı. Su ile sperm evet pek benzemez ama suyu sperm gibi görebilecek psikolojik durumda izlenimi aldım açıkçası. Kimbilir neyi ne sandı. Korkularının yersiz olduğunu anladığından belki konuyu kapattırdı, açıklama da yapamadı. Korku insana suyu sperm değil, çamur bile sandırır. Pedofili ve sapık baba haberlerinden çok etkilenmiş olabilir. Yani gönlüm böyle olmasından yana. Böyle de olduğuna inanıyorum.

Bende öyle umuyorum ama doktora gidip bi kontrol etmekde birsey yokki ... en azindan emin olur ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…