- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #1.201
HiaTanıdıklarımda var ondan :)
Hangi konuda? Ya bazilari sadece yorum yapmak icin yorum yapiyor yada konu sahibini asagaliyor yani yatdim amacli yazmiyorlar ... insanlar ne kadar kötü olmusValla sabah sabah bende çileden çıktım bdvde aklımı oynatiyodum az kalsın
Bebeğinin tulumunda kocasının spermini oldugunu idda eden konu var ya sinir oldum ya düşünmesi bile korkunç iğrençHangi konuda? Ya bazilari sadece yorum yapmak icin yorum yapiyor yada konu sahibini asagaliyor yani yatdim amacli yazmiyorlar ... insanlar ne kadar kötü olmus
İnsallah serosummİnşallah olumlu bir sonuç alırsınız kuzum ya
Oyy kuzum benim iyi olucak miros üzülmeİnsallah serosumm
Aah be kuzum bi bilsem nerden geldi basimiza kurtulsam bayram edicem yemin ediyorum amin bitanemm insallah iyi dusunmeye calisiyorum iyi olsun diye kuzumOfff nereden buldu bu illet sizi kuzum ya çok üzüldüm rabbim şifa versin inşallah kötü şeyler sakın düşünme
Bebeğinin tulumunda kocasının spermini oldugunu idda eden konu var ya sinir oldum ya düşünmesi bile korkunç iğrenç
Görmedin mi fıstık sinir oldum sabah sabah ya
Yok gormedim yeni geldim...hangi konu ya o...Görmedin mi fıstık sinir oldum sabah sabah ya
Kafayı mı yedim diye bir konu kapatilmis zatenYok gormedim yeni geldim...hangi konu ya o...
Aynen bende o konuya cok sinir oldum ... allah korusjn insallah yanilmisdirBebeğinin tulumunda kocasının spermini oldugunu idda eden konu var ya sinir oldum ya düşünmesi bile korkunç iğrenç
İnşallah kuzum ya sinirim beynime vurdu yemin ederim yaAynen bende o konuya cok sinir oldum ... allah korusjn insallah yanilmisdir
Hayir herkesin yaniliyorsun zaten hastasin demesine cokkk sinir oldum .... hasta olsa bile böyle bir süphe varken doktora gidilmeliİnşallah kuzum ya sinirim beynime vurdu yemin ederim ya
Nasil ifsa etti?Bide kayınpederi hallenen var mune abla onu ifşa etti ellerine sağlık
Kadının ama apartopar çocuğunu hastaneye götürmek yerine konu açmasına ne diyosunHayir herkesin yaniliyorsun zaten hastasin demesine cokkk sinir oldum .... hasta olsa bile böyle bir süphe varken doktora gidilmeli
Bak bdv ye görürsün konusunun altına yazmışNasil ifsa etti?
Ama beyninde vurulmusa dönmüsdür kuzum allah kimseye göstermesin ne yapicagini sasirmisdir ...Kadının ama apartopar çocuğunu hastaneye götürmek yerine konu açmasına ne diyosun
Konunun adi ne ki?Bak bdv ye görürsün konusunun altına yazmış
Gördüm simdi...Kafayı mı yedim diye bir konu kapatilmis zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?