- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #1.641
Üyeleri sitede tutmak istiyorlardırO da değişik birseymis
Muzipimm hosbuldum kuzum azcik gireyim dedim foruma kim napmis ne etmis diye bakiyim dedim ozledim sizi beeCanmmm hoşgeldin nasilsin
Galiba kuzum yasak:)))))))Yasak mi bunları yapmak
Hoşgeldin bal böceğim♡♥Senin etikeni seveyim ben bal bidonum benim hatirlamalarini sevdigim canim benimm
Sonsuza kadar burada kalamayizÜyeleri sitede tutmak istiyorlardır
Hosbuldum lokumumGaliba kuzum yasak:)))))))
Hoşgeldin bal böceğim♡♥
Bizde özledik vallahiMuzipimm hosbuldum kuzum azcik gireyim dedim foruma kim napmis ne etmis diye bakiyim dedim ozledim sizi bee
Yasaklar cignenmek içindirGaliba kuzum yasak:)))))))
Hoşgeldin bal böceğim♡♥
Napiyon kuzucuk nasılsın özledik bizde yavriHosbuldum lokumum
E orası öyle tabii ki :) Ama burada oldugun surece yasak yasak yasak diyorlarSonsuza kadar burada kalamayiz
Oh gez kuzum gez en guzelini yapiyosun bende kizimla geziyorum bu aralar kafa dagitiyoruz avmlerin cocuklar icin etkinlikleri oluyo goturuyorum oraya egleniyo baya bana da moral oluyo hemBizde özledik vallahi
Bnde uzagim bu ara foruma isten güçten gezmektn fırsat bulamiyorm
E orası öyle tabii ki :) Ama burada oldugun surece yasak yasak yasak diyorlar
Aynen ole ahahhaYasaklar cignenmek içindir
Poahahahhahha
İyim fistigim vallahi bende ozledim ne yalan diyim hepinizi ayri ayri cok ozledim hemdeNapiyon kuzucuk nasılsın özledik bizde yavri
Çok iyi yapiyorsjn canm bnmm ikinize de moral lazmOh gez kuzum gez en guzelini yapiyosun bende kizimla geziyorum bu aralar kafa dagitiyoruz avmlerin cocuklar icin etkinlikleri oluyo goturuyorum oraya egleniyo baya bana da moral oluyo hem
Çok biliyor onlar
Aradığım yorum. Hadi hep beraber ban yiyelimmYasaklar cignenmek içindir
Poahahahhahha
YaaaaniiiiAynen ole ahahha
HHahaha bi bundan ban atmazlar yaaaAradığım yorum. Hadi hep beraber ban yiyelimm
KIorkuyorum yönetimden belli olmazHHahaha bi bundan ban atmazlar yaaa
Kafa dagitmazsan kafama takiyorum kendi kendime bunalima giriyorum o yuzden biraz kizima adiyorum kendimi onu mutlu etmek icin elimden geleni yapiyorum uyeligimi pasif etmeye de gerek yok gene kalsin burda hesabim arada girerim ya siz olmadan da olmuyo cunkuÇok iyi yapiyorsjn canm bnmm ikinize de moral lazm
Atarlarsa da ne diyek ne sehittir ne gazi pisi pisine gitti kor niyazi dersnz artikKIorkuyorum yönetimden belli olmazÇok sinsilerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?