- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #1.601
O yok ya ben hep etiket yapıyorm heral hamismi ne en son bi kac kez daha gelmedi düşük olduğunu duydum demedi şimdi yine yok ara verdi@Eses07 nerdesin sen
Hadi yaaaaO yok ya ben hep etiket yapıyorm heral hamismi ne en son bi kac kez daha gelmedi düşük olduğunu duydum demedi şimdi yine yok ara verdi
NapirsunHuuhuuuu
çocuklara karışırlar, oğullarına bişey diyecek olsalar beni aracı yaparlar, sen söyle ona .Ay ben öyle ortamda hiç yapamam. İşime karışılmasını hiç ama hiç sevmiyorum her gün kavga çıkardı sanırım.
Bilmiyorum tahmin bide teli bozuk du ens o nHadi yaaaa
Yemek yapcam birazdan esim gelicek isden sen napiosun bakimNapirsun
İyi dayanmışsın 12 sene...çocuklara karışırlar, oğullarına bişey diyecek olsalar beni aracı yaparlar, sen söyle ona .
Vaaay siz numaralar falan öyle olsun bacimBilmiyorum tahmin bide teli bozuk du ens o n
tek oğlan bu elti yok kız 4 de görümcükAnam allahom bizi iyi ve iyi insanlar etsin bunlar zamaninda yasamislar şimdi bize cektiriyorlar hadi sen ben katlandik sonlari ne olcak simdikiler cekmez daha 3 eltim olcak benim ilk gelin onlara napcak
Kiz bu satte çekilmez yemek yapmak bende yemekler vardi pirasa yaptım dolma biber vardi çorba oda ciraklar diploma almislar mangal ediyorlarmis gitti bende canıma minnet binde Bir biraz keyif yapıyorum takılıyorum.Yemek yapcam birazdan esim gelicek isden sen napiosun bakim
en son burayı buldum kafa dağıtmaya:)İyi dayanmışsın 12 sene...
Ooohhh iyi yapiyorsunKiz bu satte çekilmez yemek yapmak bende yemekler vardi pirasa yaptım dolma biber vardi çorba oda ciraklar diploma almislar mangal ediyorlarmis gitti bende canıma minnet binde Bir biraz keyif yapıyorum takılıyorum.
Napiyon gi ses soluk yok.Canmmm
Ahaha burda 11 10 var:)Ooohhh iyi yapiyorsunsefan olsun :)) burada saat 20:41 kiz
Bakiniyorm ESM yok kafa dnliyorm canmmmNapiyon gi ses soluk yok.
Oooo aramizda iki saat var :))Ahaha burda 11 10 var:)
Bende senin ismini getirmeye cakisiyom seda 91 yapiyom kapattmi ne çıkmadı dedim:)en son burayı buldum kafa dağıtmaya:)
Kiz kivirma siz whatsappde gurup mu yaptiniz bensizAhaha burda 11 10 var:)
İyi yapmıssın kuzu :)en son burayı buldum kafa dağıtmaya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?