- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #1.621
Abow gorumceler kaynamamistir inşallah benim 4 oglen enbuyuk bizimki otekiler bekar evlilik yaşları geldi hayırlısı bakalım.tek oğlan bu elti yok kız 4 de görümcük
Geldim canım katılabildiğim kadar aranızdayım inşallah:) herkese merhaba iyi akşamlar@Mirac Aselim sohbete katil.
Yok kız ne grubu deli bende no yok kimsenin bi iki kişi var oda merak ediyorlar cocukdan diye istediler verdim. Olsa iyi olurduda konismayak banlanirikKiz kivirma siz whatsappde gurup mu yaptiniz bensiz
Hoşgeldin canim♡♥Geldim canım katılabildiğim kadar aranızdayım inşallah:) herkese merhaba iyi akşamlar
Iyi aksamlar efenimmGeldim canım katılabildiğim kadar aranızdayım inşallah:) herkese merhaba iyi akşamlar
NiyeYok kız ne grubu deli bende no yok kimsenin bi iki kişi var oda merak ediyorlar cocukdan diye istediler verdim. Olsa iyi olurduda konismayak banlanirik
İyi aksamlar hoşgeldin canmGeldim canım katılabildiğim kadar aranızdayım inşallah:) herkese merhaba iyi akşamlar
İyi akşamlar. :)Geldim canım katılabildiğim kadar aranızdayım inşallah:) herkese merhaba iyi akşamlar
Şimdi waosab falan yasakya ondan ole sanarlarNiyeaaaa bu ypzdende mi ban yeniliyor? Bilmiyordum ...
biri evliydi ikisi benden sonra evlendi en küçük duruyoAbow gorumceler kaynamamistir inşallah benim 4 oglen enbuyuk bizimki otekiler bekar evlilik yaşları geldi hayırlısı bakalım.
Ay oldu hic birsey konusmayalim o zamanŞimdi waosab falan yasakya ondan ole sanarlar
Aman herkes huzurlu iyi olsunda kimse kimseye karismasinbiri evliydi ikisi benden sonra evlendi en küçük duruyo
Wp ndn yasak yahu anlamadım :)Şimdi waosab falan yasakya ondan ole sanarlar
Ahaha demi kiz bikere ban yedik ya :)Ay oldu hic birsey konusmayalim o zaman
Kız yani burda mesajlasip numara verip grup kurmak öle duymusdum biyerde özel olarak konuşan var tabi.Wp ndn yasak yahu anlamadım :)
Yasak mi bunları yapmakKız yani burda mesajlasip numara verip grup kurmak öle duymusdum biyerde özel olarak konuşan var tabi.
Üyelerin burada konusmalarını istedikleri icin yasak olabilir :)Yasak mi bunları yapmak
Senin etikeni seveyim ben bal bidonum benim hatirlamalarini sevdigim canim benimm
O da değişik birseymisÜyelerin burada konusmalarını istedikleri icin yasak olabilir :)
Canmmm hoşgeldin nasilsinSenin etikeni seveyim ben bal bidonum benim hatirlamalarini sevdigim canim benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?