- 2 Ağustos 2018
- 1.174
- 12.875
- 308
- 35
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #1.801
O ismi soylemek bana özelKız adım öyle kalır isiririm sonra seni bak
Hahaha ne ilginç olurdu amaa düşünsene birimizin elinde çay kebap birimizin elinde yaprak ekrana baka baka iştahla yicez ayy pek iyi şeyler canlanmadi gözümdeAslinda KKda görüntülü konusa bilsek daha iyi oluro zaman partyler yapardik iste
Geldim gördüm gidiyorumBen geldim bacilarim ama gidiyorumm azcik durtiyim dedim sizi
Valla oyle oldu canimcimGeldim gördüm gidiyorum
Valla hep bu soruyla karşılaşıyorum ama sevemedim gitti yahu gönlüm çay diyor baska bise demiyor
Gidikliyim seniiii oyle gelmesin
Sen bugun cok mu yoruldun bakimmm
Cay baska oda sevilir de kahve daha baska be kuzuu damak zevki iste demekki sen caycisinn :)) olsun oda iyidir cayla kahve kardestirValla hep bu soruyla karşılaşıyorum ama sevemedim gitti yahu gönlüm çay diyor baska bise demiyor
O tada bende varabilmek isterdim öyle zevkle içiyorki herkes bende bir an o gazla yapıyorum sonu hep hüsranCay baska oda sevilir de kahve daha baska be kuzuu damak zevki iste demekki sen caycisinn :)) olsun oda iyidir cayla kahve kardestir:))))
Hepimiz kardesizzO tada bende varabilmek isterdim öyle zevkle içiyorki herkes bende bir an o gazla yapıyorum sonu hep hüsranevet kardesler ikiside bebeklerimiz
Niye kuzum naptim yaValla sana aşk olsun ......
Hepimiz kardesizz
NiyeeeeeHahaha ne ilginç olurdu amaa düşünsene birimizin elinde çay kebap birimizin elinde yaprak ekrana baka baka iştahla yicez ayy pek iyi şeyler canlanmadi gözümde
Hahahah ayy hiç o açıdan bakmamıştım vallaaNiyeeeeevence asiiiiiri iyi olurduuu cünkü cok merakliyim bide acaba bu yorumlari yazan nasil gözüküyor diye düsünüyorum
Tabi ❤Olsun ama dimi
timam o zamanO ismi soylemek bana özel
Mesela bdv‘de sert ve empati kurmadan yorum yazanlari hep asiri esmer göz kenarlari mosmor 2,05 m dalgali yagli sacli hayal ediyorumHahahah ayy hiç o açıdan bakmamıştım vallaa
Sen ve bu saatte uyanik kalmak yazin ortasinda kar yagmasi gibi biseTabi ❤
timam o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?