- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #1.841
Hayırlı olsun topiğin canımBen geldinmmm B Brunello Cicinelli uyuyan güzelimByNkoaLa yine misafir yine misafir Diktorya Secret cikolatam Oeksuez kaçak N Nnuurrr nazlı gelin @Aveline tatlisim @_nurunnisa_ bidigim @Finr taze annis @gulse14 cadimm @kahvesevmemben fıstığım @KahveTelvesii telveciii @AnneAslan kayiipp @tatlianne şekerim @mahperi hatun canikom
Önceden de biliyordu canm ama artik niyeyse bize karşı bi soğukluğu var
Yok aslinda tripleri normaldir
Kuzum ne ettim giiValla kırıldım yağmur hanım eski yağmuru özledik bilesin bu yağmuru sevmedim ben haberin olsun ki geçmişi unutma
Sanada günaydin premsessssGunaaayydddiiinnn bu aradaaa
Kucuk tripler pek tripten sayilmiyo asil olan buyuk tripleriYok aslinda tripleri normaldirama bu sefer büyük bir trip galiba
Hee ben oncesini bilemiyorum ozaman gulom kendi aralarindaÖnceden de biliyordu canm ama artik niyeyse bize karşı bi soğukluğu var
Yani saglik olsun :)Kucuk tripler pek tripten sayilmiyo asil olan buyuk tripleri
Saol canımHayırlı olsun topiğin canım
Nuroşum
Yağmur aramızda bu konular geciyormuydu önceden ve bu soruyu sorduguna eminmisin cidden ya geldiğinden beri soğuk rüzgarların farkına bile var istersen guloylada seninle aynı zamanda tanıştık fakat olay kardeşliğe dönüştü bı sekilde senin tavırlarından saat 5lerece sadece goy goy yapmisiz gibi geliyor bir birimizin derdini sevincini hep havadan dinlemisiz gibi geliyor eskiden bu tarz duygu durumu yoktu aramızdaKuzum ne ettim gii
Kuzum yaziom yaziom geri yazmion sirf begenion ...Yağmur aramızda bu konular geciyormuydu önceden ve bu soruyu sorduguna eminmisin cidden ya geldiğinden beri soğuk rüzgarların farkına bile var istersen guloylada seninle aynı zamanda tanıştık fakat olay kardeşliğe dönüştü bı sekilde senin tavırlarından saat 5lerece sadece goy goy yapmisiz gibi geliyor bir birimizin derdini sevincini hep havadan dinlemisiz gibi geliyor eskiden bu tarz duygu durumu yoktu aramızda
Neden acaba yahu yazıyorum daKuzum yaziom yaziom geri yazmion sirf begenion ...
Demekko sen görünmezlik sihri icmissinNeden acaba yahu yazıyorum da
Kardeş olmak bunu gerektiriyor kuzumDemekko sen görünmezlik sihri icmissin
Senin yazdıklarını sadece ben ve B Brunello Cicinelli görüyoruz
Evellalla her durumda yan yanayiz ucumuz bebegmKardeş olmak bunu gerektiriyor kuzum
Yerim sizi benEvellalla her durumda yan yanayiz ucumuz bebegm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?