- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.208
- 133
- 35
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #1.821
Takılırım ben de arada inşallah:) memnun oldumValla ben kk ya katılalı daha 10 gün falan oldu ama bu güzel hatunlar sayesinde alıştım hemencecikk burdayiz kapimiz hep açık çıkın çıkın gelin sizdee
Ooovvv hayal gücüne hayrannn kaldımmmm vallaaa amaa iyi betimlemeydiiMesela bdv‘de sert ve empati kurmadan yorum yazanlari hep asiri esmer göz kenarlari mosmor 2,05 m dalgali yagli sacli hayal ediyorum
Benimki bağırıp duruyor yat hadi diye ben kaçar adam yakalarsa muah yapar optum kuzum iyi geceler ❤Sen ve bu saatte uyanik kalmak yazin ortasinda kar yagmasi gibi bise
Her zaman bekleriz:) bende memnun oldumTakılırım ben de arada inşallah:) memnun oldum
HahahahahahahaOoovvv hayal gücüne hayrannn kaldımmmm vallaaa amaa iyi betimlemeydiiicinin pisliği dışına yansımışçasınaa esmerr
Gecmisini silmeyi unutmayasinBenimki bağırıp duruyor yat hadi diye ben kaçar adam yakalarsa muah yapar optum kuzum iyi geceler ❤
Aaa neden ki
O bana zaten kirgin ... bende kirginligi gidene kadar biraz rahat birakiyim dedim ters tepti dahada cok küstü banaAaa neden ki
Düzeltirsinnnn hemen gemileri batırma. Alıver gönlünü mavişinnn affettir kendini hatalıysanO bana zaten kirgin ... bende kirginligi gidene kadar biraz rahat birakiyim dedim ters tepti dahada cok küstü bana
Hataliyim ama öyle gerektiriyordu ... zaten cok özledim bide küsünce aman öf ...Düzeltirsinnnn hemen gemileri batırma. Alıver gönlünü mavişinnn affettir kendini hatalıysan
Hmmm hatalısın demekk o zaman acil bir hamle yapman gerek.. artik gözlerine şiirlermi yazarsınnn yollarina güller böcükler mii döşersin bilememm ama acele ettHataliyim ama öyle gerektiriyordu ... zaten cok özledim bide küsünce aman öf ...
Gönlünü nasil alicagimida bilmiyorum ki ... siir mi yazsam
Gercekten uykum kactiHmmm hatalısın demekk o zaman acil bir hamle yapman gerek.. artik gözlerine şiirlermi yazarsınnn yollarina güller böcükler mii döşersin bilememm ama acele ett
Bu akrostij yap canım etkisi olurUmudum serra gelsene gercekten uykum kacti ya gönül koyma bana ... benim sana ne kadar cok deger verdigimi biliyorsun ... cokta özledim seni cookk ... Kiz bana ama küsme mavisim
Bende bizimki gelince çıktım kuzu.Valla şimdi yatağıma geçtim kk ya bakayım bir dedimmmsen ne yapiyorsun tatli annee
Hoşgeldin canım.Kızlar benimde uykum kaçtı benimde bir kaç gündür hiç ugrayamadim oğluşum 1. Sınıf ya biraz hızlandılar bu ara ancak yetisiyorum
Valla kırıldım yağmur hanım eski yağmuru özledik bilesin bu yağmuru sevmedim ben haberin olsun ki geçmişi unutma
Yok balim özel hayata saygıdan birbirimizin telefonlarımızi ellemiyoruzGecmisini silmeyi unutmayasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?