- Konu Sahibi kumperisi90
-
Nerdensin, ne yaparsın ne edersin anlat bakayım helee
iş yerinde pek fazla işim olmuo çok fena sıkılmaktayım akşam kurs sonra ev bi bakıyorum yine sabah yine iş yine hafta sonu aşkımlayımaynı rutinlikte takılmaktayım yani
ooooooh afiyet olsunşu pilav yapmayı bi beceremiyorum yaaaaaa:26:
Bende bekarken hic yapamazdim
Ama puf noktalarini arastirabilirsin
yok püf müf hepsini denedim beceriksizimmm
Balböceği alıntıya mıçtın yawrumm
Bende ewe gitmek istiyorum uyumak istiyorum
Nişanlımısın cnm sen :127:
Acele etmeee bekarligin tadini cikarmıçtın derken mıçtını bi açabilir misin pek anlayamadım . Kim istemez ki uyumak mışıl mışıl nerdeeeeeeeeeeeeeee ahhhh . Değilim çok yakında baharda olucam ama
Ben cok guzel yaparim valla
Bi kere tutturdun mu oluyo ama bi kere tutturmak mesele
yok püf müf hepsini denedim beceriksizimmm
mıçtın derken mıçtını bi açabilir misin pek anlayamadım . Kim istemez ki uyumak mışıl mışıl nerdeeeeeeeeeeeeeee ahhhh . Değilim çok yakında baharda olucam ama
merak etme yalnız değilsinbende kurufasulyede beceriksizim iki kere kömür ettim yaktım unutmuşum komşular geldi bişey yanıo diye 3.de de bildiğin su gibiydi fasulyeler sert sert saatlerce de yicem diye nasılda sabırsızlanmıştım bu da son oldu zaten
Acele etmeee bekarligin tadini cikar
Anladın sen onu
Hadi hayırlısı olsun, nerde olucak nişanın
yalnız olmadığıma sevindim şimdikuruyu süper yaparım ama
genelde nısanları düğün salonunda yada kapının önunde yaparlar gamzaaaaaaaaa
Mesela iki kisite yapiyosan iki bardak pirincini kaynar suda beklet bi yarim saate yakin tuz at icinebigün olucak umuduyla yapmaya devam ya su az geliyo yadaa çok ama k.v süper yapıyo ondan öğreniyim en iyisi:2:
merak etme yalnız değilsinbende kurufasulyede beceriksizim iki kere kömür ettim yaktım unutmuşum komşular geldi bişey yanıo diye 3.de de bildiğin su gibiydi fasulyeler sert sert saatlerce de yicem diye nasılda sabırsızlanmıştım bu da son oldu zaten
Ne zirliyon gene
Evlende gorim senibende öyle düşünürdüm ama böyle insan sevince istiyormuş ya valla heyecan basıo beni içim kıpır kıpır oluo çeyiz yapma hevesim geldi
Mesela iki kisite yapiyosan iki bardak pirincini kaynar suda beklet bi yarim saate yakin tuz at icine
Suyunuda iki bardak koy
Eger suda bekletmessen 3 bardak
Iyicr kavurman lazim pirinci
Suyunu doktukten sonra 1-2 damla limon sık 1 tanede kesme seker at
Kisikta pisir
Suyunu cekincede tencereyi bi sofra bezine sar demlensin iyice yemede yaninda yat
Ben hep duduklude yaparim yarim saate temiz
oooh tamamdır yarın yaparım artıkben bebişimle oynamaya gidiyorum başladı annonaaa demeye beni istiyomuş
iyi akşamlar hepinize tanıştığımıza memnun oldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?