Yepyeni arkadasliklar için herkes buraya ;)

Masallah ya
Evet canim istiyorum ama skintili benim o konular iste
Tesekkur ederim

Herşey Allah'tan öyle deme. O isterse olur. Bizim sıkıntımız yoktu ama 2 yıl olmadı aşılama bile yaptırdık tutmadı sonra 3-4 ay sonra kendiliğinden oldu. Daha 7 ay olmuş olur olur merak etme.

Allahım bilerek mi yapıyorsun hangi topice gitsem gebelik muhabbeti

Hiii tamam o zaman hosbuldukk napiyosunn

Olsun ilk 3 e girdim
Beni bilmiyomusun hicbi degisiklik yok aunen oleyim sen napiyosum kv le gorusuyon mu
Neler oluyor burada
Tanisiyoruz hosgeldin
Herşey Allah'tan öyle deme. O isterse olur. Bizim sıkıntımız yoktu ama 2 yıl olmadı aşılama bile yaptırdık tutmadı sonra 3-4 ay sonra kendiliğinden oldu. Daha 7 ay olmuş olur olur merak etme.
Evet erken ama ne bileyim acaba hep skintimi yasicam diye dusunuyorum korkuyorum
ben eski,evli,çocuksuz kategorilerinden katılıyorum

Bende eski mi yenimi bilemedim , evli cocuksuz :)

Beni bilmiyomusun hicbi degisiklik yok aunen oleyim sen napiyosum kv le gorusuyon mu

Tanisiyoruz hosgeldin

Evet erken ama ne bileyim acaba hep skintimi yasicam diye dusunuyorum korkuyorum

Bende eski mi yenimi bilemedim , evli cocuksuz :)

ben 23 yaşındayım İzmirden katılıyorum yarı gebeyim efem nasıl oluyor diceksiniz şimdi

Nolduuuuuu
Bu arada hayirli kandiller kizlar

Hahahah sidikli cubuk , iyiymis
Ay ben meraklanirim yaz buraya olurmu
Calisiyomusum napiyosun

bırakmıştım yine başlıcam ev hanımlığı bozdu beni boşluktan kafayı yedim

sen? yazarım tabi

Hadi yaa hayirlisi olsun canim benim sevgilimin sacma sapan tavirlari ilgisizlikleri istw :105::105:
Toparlamistiniz bi ara ama :105:
bırakmıştım yine başlıcam ev hanımlığı bozdu beni boşluktan kafayı yedim

sen? yazarım tabi
Bende iki aydir calismiyorum neredeyse simdilik iyiyim skilmadim
Hamilemisin acaba yaa cok merak ederim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…