- 23 Şubat 2018
- 442
- 513
- 103
- Konu Sahibi elifak0106
-
En iyi dost, kitap ve evcil hayvandır.
Ya ne yapacaksnz arkadasi dostu bosvrn kitap okuyun gezin tozun ahhh keske yeriniz deolsam
Bende yalnızım bu sehırde, su hayatta en sevdıgım sey olan deniz yok ustelık haliyle sahil de yok.... bugun evdeydim temizlik yaptım.
Birazdan cıkıp dısarıda yemek yiyeceğim tek basıma. Bir kahve sigara yapıp, sınemaya gececegım yine tek basıma. Bekledigim film vizyona gırmıs, onu izleyip eve donecegım.
İyi hissetmek, guzel vakit gecırmek ıcın kimseye ihtiyac duymadım simdıye kadar.
Sizde cıkın tek basınıza ıcın kahvenizi, iki dukkan gezin. Doyurun karnınızı donun evinize, bakın keyfinize
Zamana bırakın, sıkmayın canınızı. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Yol arkadası arkadas dost hepımıze lazım, yalan yok.Taşınmadan önce çok sık yapardım bunu 24 yok yaşadığım şehirde. Ancak farklı bir şehirde olunca insan yol arkadaşına ihtiyaç duyuyor galiba. İyi madem, ben de tek takılırım :)
Afiyet olsun bu arada
evcil hayvan sahiplenmeyi çok istiyordum ancak şu an oturduğum evdeki eşyalar benim değil. eşyaların zarar görmesi durumunda zor durumda kalırım diye sahiplenemiyorum
hem de çok güçleşiyor.Ben şimdi alerjilerim olmasa hemen köpek sahiplenirdim. Ona bir yuva bulunmuş olurdu bana da dost .
yalnızlık zor biliyorum. Zamanla birileriyle tanışırsınız. Etrafta kaynaşırsınız umarım. Çalışan kadındınız. Bence iş yerinden birileri ile yakınlaşabilirsiniz. Mesela işe yeni başlayan birisi falan olursa sizin gibi hemen gidin tanışın.
maddi durumunuz düzelince kurs gibi şeyleri de düşünün.
yaş büyüdükçe arkadaş edinmek ne kadar zorlaşıyor. Okul yıllarındaki gibi değil hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?