Örgü yepyeni patiklerim.

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

patikle sizce nasıl?

• KÖTÜ

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    85
senin patiklere verdigin deger emek hic bir kelimeyle kiyaslanamazki
masallahin var
döktürmüssün yine marifetlerini
helal sana
insallah Rabbim o patikleri giyecek meleginide en kisa zamanda müjdeler sana
canımsınn ya sen.:kedi:teşekür ederim amin amin.:Saruboceq:
maşallah canım yine döktürmüşsün hünerini
hepsi birbirinden güzel ve cici olmuş :hulya:
eline emeğine sağlık a.s.Şeniz
teşekür ederim canım benim.Şeniz
şahaneler..

gerçekten nasıl güzel uğraşıp yapmışsınız çok hoşlar:)
alkisalkisalkis alkisalkisalkis opuyorumnanaktan Şeniz
o kadar emek vermişsiniz ne demek uğraşınıza bile değmez cok güzel olmuşlarrr

bu yorumlarla gaz gelmek ne mümkünyerimseniben opuyorumnanaktan

ya ben bayılıyorum senin patiklerine,bebeğim olursa bigün hepsinden yapcam inşallah :Saruboceq:

hepsi ayrı güzel hepsi çokkkkkkkk cici ellerin dert görmesin inşallah her şey gönlümüzce olur hayırlısı ilee bayıldım valla sositososito

çok güzel bunlar:asigim: elinize sağlık a.s.

biraz önce diğer mesajlarınıza bakıyodum. 7yıl sonra hamiş olduğunuzu öğrendim çook sevindim çookta tebrik ederim kıskandım bakın şincik o miniği allah giydirmeyi nasip etsinnn :Saruboceq: :CüvCüv:

evet canım nasipse öyle.amin teşekür ederim kıskanma ablası sanada örerimyerimseniben

Son düzenleme:
evet canım nasipse öyle.amin teşekür ederim kıskanma ablası sanada örerimyerimseniben
aaaa canımmmmm yaaaaaaa tebriklerrrrrrr çokkkkk sevindim yaaaaaaaa bak işte artık ördüğün paticikler hakedeni buldu :ecrin_bebek: canım yaaaa inşallah sıkıntısızca hamişlik dönemi yaşarsın ve hayırlı ve sağlıklıca da bebişini kucağına almayı Yüce Rabbim nasip eylesin inşallah öpüyorum canım,kendine cici bakkkk olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

teşekür ederim canım:kedi:aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyy çok şekerler ya maşallah ne güzel yapmışsın bayıldım valla

teşekürler canım.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…