- Konu Sahibi Neysesakinim
-
Kare kare olanda var o muşamba gibi serilenden daha kullanışlı ama onun da kışın ayaklarını buz gibi ediyor oyüzden kışın parkeli odada oturuyoruz daha sıcak oluyor
Benim bildiğim muşamba tarzı olanlar mineflo deniyor, bütün şeklinde döşeniyor kalın, parke deseni olduğu gibi bir çok renk deseni var. Karo şeklinde olanlarını bilmiyorum...
Suya dayanıklı olur bu tür ürünler, ama parke kadar sıcak tutmaz kışın, halıfleksten daha iyidir yine de...
Bir önceki evimde mutfak, antreler ve bir odayı serfloor ile kaplatmıştım. Rengi çok açık ve laminant desenliydi. Isı yalıtımı konusunda beklediğimden çok çok iyiydi. Alt kat boş olmasına rağmen çok etkilenmemiştik. Yalnız temizlik sırasında çok eşya çekecekseniz yıpranma sözkonusu olabilir. Temizlik konusunda da çok rahat ettim. Zaman zaman deterjana çamaşır suyu bile eklediğim oldu. Koyu renklerde sıkıntı olur mu bilemiyorum ama ben hiç bir sıkıntı yaşamadım.
Rica ederim canım 9 m2 laminant maaliyetide fazla olmaz diyebiliyorum.
Yinede bütçen neye elveriyorsa onu yap canım
dün tekrar görüştüm firmayla kullanan herkesin çok memnun olduğunu anlattı kız.
ben karasız kaldım son olarak marleyi 150 tl ye, en ucuz laminatı ise 210 tl yaptıracağını söyledi....
bende bugün gidip şubeye seçim yapacağım rengi konusunda kararsız kaldım. çok güneş alan bir yerse koyu renk yaptırma dedi arkadaşlar bende klasik parke rengi düşünmüştüm
Ne oldu canım yaptırdın mı?
yaptırdım canım 8metrekara ufak bir odam vardı oraya döşettim. tabi hata bizde oldu sonrasında evde çok tadilat oldu tadilatın tüm malzemeleri üstüne konmuş yani daha kullanmadan eski gibi durdu. neyse sildim temizledim biraz daha iyi oldu yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ses yapmıyor görüntüsü çok güzel kimse ayırt edemiyor. param oldukça mutfak ile antreye de düşünüyorum.
yaptırmak isteyene tavsiye ederim.
ben parke rengine en yakın olanını seçtim çok doğal çok güzel duruyor
Canım evlenince oturacağımız evde komple tadilata giriyor adamla görüştüm laminanta benzer bi malzeme dedi fakat laminant değil aynı zamanda daha ucuz dedi muhtemelen senin yaptırdığını kastediyor bizde o malzemeden yaptırıyoruz memnun kalmana o yüzden çok sevindim.
İnşallah diğer yerleride kısa zamanda yaptırırsın.
çok sevindim canım iyi günlerde kullan eve o malzemedir piyasada daha yeni yeni yer ediniyor ama kullanışlı güzel bir malzeme. sadece üzerinde taşıyıcılar bir şey itip çekmişler çizilmiş anlamadım nasıl olmuş kızdım adamlara görünce ama iş işten geçmişti çizilmeye karşı çok dayanaklı değilmiş yani tatlım.
hangi rengini düşünüyorsun peki
bende bunu istedim inan çok güzel duruyor ama sen tüm eve yaptıracakmışsın o zaman güzel olur benim diğer odalar bal rengi olduğu için arada bu sırıtır dediler o yüzden yine bal rengi seçtim.
iyi günlerde kullan.
bu arada gözün nasıl oldu daha iyi misin
Sağol canım sende güzel günlerde kullan inşallah.
Son gittiğim doktor acelesi olmadığını söylemişti biraz onun rahatlığı var üzerimde canım ama nasipse bu ayın ortasında olmayı düşünüyorum
dikkat et kendine göz önemli ihmal etme tekrar geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?