Yer Gök Aşk Fox Tv

dayanamadım yeni bölümde ne saçmalayacakalar diye yeni fragmana baktım yine:51:.... başrolü o süpürge saçlı kız kapmış . birce akalay yeni diziye geçse de ona yorum yapsak, ':27:ayoolll 'hamiyetin dizisine yorum yaparak parmaklarımı yormak istemiyorum:1::1:

Artık yer gök aşkı izlemiyorum !

Birce Akalay bile bu dizi için verdiği emeğe üzülmüş olsa gerek çünkü o kadar basit bir senaryo ile ayrıldı ki diziden.Çok daha duygusal ve etkileyici bir final yapabilirlerdi başrol karakteri için.
Senaristler izleyici kitlesini nasıl etkileyeceğini ya bilmiyor yada Birce Akalay ile bir husumetleri vardı diyorum...

Sonuç olarak Yer Gök Aşk yerle bir oldu.

biraz kafa dinlemeye benim kızı göndersem diyordum ama yarım saate kalmaz getirirler :52:

Yok bacım göndermeyelim zaten o evde kafayı yer çocuklar....:27:[/QUOTE]

hamiyet bebelerinizi alır bi daha da geri vermez sonrada 'o benim torunum ayyoooll ,ay vallahi çıdırıciyim' der benden söylemesi:27::27::1::1::1:

Bu pazartesi kendimi boşlukta hissettim....Sonunda şeytanın bacağını kırarak diziye bakmadım....Artık o ses türkiyeye bakıyorum...ve bunu üzülerek söylüyorum :14:

dizinin başrol oyuncuları komple değişmiş birce ye ne oldu :44:tadını kaçırdılar dizinin bence

yer gök aşk ilk yıl iyiydi sonra iyice saçmaladılar. toprak çıktı lale devrine geçti. yusuf çıktı , havva çıktı. dizi de adam kalmadı yaa. senaryoda çok saçmalıklar vardı. başrol oyuncuları neredeyse üçer kez kaza geçirdi , ikişer kez kurşunlandı :) münevver babası yaşında bade nin babası ile bilikte oldu. bade üstü üste bir yusuf tan bir de yusuf un amca oğlundan hamile kaldı.saçmalık ötesi oldu. pazartesi leri izlediğimiz bir dizi vardı onu da izleyemiyoruz artık. pazartesi ye düzgün bir dizi koysalar keşkee.

Sevdanın kuzenini oynayan oyuncu daha önce nerede oynamıştı hatırlayan var mı? Hatırlayamıyorum sinir oldum !!!

yanılmıyorsam gümüş dizisinde oynamıştı. Esmer bi adam vardı, onun karısıydı galiba.

iyice cılkı çıktı derlerya öle bişey oldu hala neden oynatıyorlarsa anlamış degılım .dizi amacı nı yitirdi zaten baş karakterler öldü ,herkez bir arada yaşıyor mutlu mesut artık ne kaldıki izlenicek artık final yapsa diyoruz .

o sevdaya acayıp sinir oluyorum hale ali ömere bir adam bu kadar mal mal olamazya

Bitti, havva ve yusufun askı için izliyorduk. bende onlar ölünce zaten final yapmıstı dizi. son bölüm hatırına izledim.ortaaam yaktı konagı da kendine de.

yusuf ve havvanın o aşk dolu sahnelerini de biraz olsun izledik, özlemiştim.

en sevindiğim bade lagıyını buldu. iyi oldu pisliğe. :47:

birce ve murat tekrar birlikteymiş, el ele yakalanmıslar.

Back
X