Yer Gök Aşk Fox Tv

Senaristler iyice kafamızı karıştırdı.Hamiyet'in Badeyi kovduğuna bile sevinemedim Havva diziden çıkacak diye.....Yiğit de kara kaşlı kara gözlü bir çocuk olarak geri döndü:44:...Beni de oynatsınlarda tam olsun ha ha ha ha :52:....
:1::1::1::1: çok güldüm valla:1::1::1::9::9::9::9:
havva diziden çıkıyormuymuuuş:53::53::53::53:

ay kızlar yeni bölüm fragmanını gördünüz mü :53: yükleyemedim yaa..
hamiyet yılmaz beye; çok pişmanım,oğlumun sevdiği kadın hapiste torunumu taşıyo ,havvanın yanına git çok pişman de onu ikna et diyo:53::53:

ay kızlar yeni bölüm fragmanını gördünüz mü :53: yükleyemedim yaa..
hamiyet yılmaz beye; çok pişmanım,oğlumun sevdiği kadın hapiste torunumu taşıyo ,havvanın yanına git çok pişman de onu ikna et diyo:53::53:

aaaa :30:

[video=dailymotion;xuenww]http://www.dailymotion.com/video/xuenww_yer-gok-ayk-92-bolum-fragmany_shortfilms[/video]

hamiyetin havvanın hamileliğini öğrenmesi iyi oldu.eee peki ya şimdi ? yusuf gitti havva tek kaldı hep böyle mi gidecek dizi.valla evermek lazım şu kızı.istermisiniz hamiyetin abisi mi kardeşi mi ne havvaya gönül koysun....ama yok ya yusuf gibi olmaz ki....

$3fg29.webp çok yakışıyorlar ya...

off off badeye bakk nasılda gerçek gibi rol yapıyor ya yine zeytinyağı gibi üste çıkacakkklarrr:53::27::27::27::27:

valla havva da çıkarsa hayatta çekilmez bu dizi artık.hamiyete münevvere,badeye zaten gıcık oluyorum:27: ,onları görünce fenalık geliyor :37:bide kalkıp sırf onları izleyemem.zaten bi dizinin başrolü çıktımı o dizi biter.ferihada da öyle oldu.canım dizileri böyle çorba yapıyorlar ya hakkımı helal etmiyorum şu senaristlere:27::27::27:

Senaristler iyice kafamızı karıştırdı.Hamiyet'in Badeyi kovduğuna bile sevinemedim Havva diziden çıkacak diye.....Yiğit de kara kaşlı kara gözlü bir çocuk olarak geri döndü:44:...Beni de oynatsınlarda tam olsun ha ha ha ha :52:....

Münevver'de pala kaşlı Yiğit'le olan sözümona eski resimleri sermiş yatak üstüne , gözümüze gözümüze sokarak " BAKIN BU YİĞiT" mesajını direkt verdi. Yermiyiz ayolllllllll :44: Ama yedik tabi , neleri görmezden gelmedikki :43:

Münevver'de pala kaşlı Yiğit'le olan sözümona eski resimleri sermiş yatak üstüne , gözümüze gözümüze sokarak " BAKIN BU YİĞiT" mesajını direkt verdi. Yermiyiz ayolllllllll :44: Ama yedik tabi , neleri görmezden gelmedikki :43:

evet diğer yiğit tip olarak elma kurduna benziyordu ama gözümüz alşmıştı sonuçta.:52::52::52: bu yiğitte fazla yiğit canım:27: havvayı alaymış ya bu:27::27:

evet diğer yiğit tip olarak elma kurduna benziyordu ama gözümüz alşmıştı sonuçta.:52::52::52: bu yiğitte fazla yiğit canım:27: havvayı alaymış ya bu:27::27:

Eski Yiğit pek bir mülayim , pısırık bir şeydi. Hatta Münevverin arkadaşından bebek beklemesine falan çok şaşırmıştım.

Bu Yiğit pek bir agresif , hani eski nişanlısı vardı Münevver'in ,aynı ona benziyor , "şimdi yiyecen sümsüğü" misali :)

münnever yigide hangi yüzle dönecek,münnever degilmiydi yengesinin evli babasiyla gezip halvet eden :27::27:

gözümüze münneveri masum gibi göstermesinler yemiyoruz :35:

Back
X