Yer Gök Aşk Fox Tv

58 bölümde Hamiyet bitti :122: :122: :122: :122:

Son düzenleme:
[video=youtube;4FK9H-B0LAg]http://www.youtube.com/watch?v=4FK9H-B0LAg[/video] (son bölümün türkülerinden bir tanesi) ciğerimi dağladı ezdi de geçti. nasıl ezgiler bunlar :'(

Allahııım o nasıl sahnelerdi nasıl gerceklerdi. :16:

Süperdi ya bayıldım resmen,gözlerim doldu doldu sonra ağlamaya basladım..
hele Yusuf sanki o yasadıklaını gercekten yaşamış gibiydi o duyguyu o kadar gösterdi ki bizlere :16:

Yusufun gercekleri bu şekilde öğreneceği aklımın ucundan bile gecmezdi sürpriz oldu..

Bade ve Haminet resmen şeytan :47:

Sonu nasıl bitti kızlar ya en son gördüğümde yusuf havaalanına gidiyordu yol kapalıydı devamını göremedim

sen en iyisini yapmışsın canım, ben uykulu uykulu sonunu merak edip reklamları da izledim Havvayı görür falan diye düşünüyordum ama öyle olmadı.. Reklamdan önceki yerde bitti :52:

[video=youtube;yr3UZqXZtjQ]http://www.youtube.com/watch?v=yr3UZqXZtjQ[/video]

Cüneyit neden konuştu ki :51::51:

yok böyle bir dizi ya yüreğimi sızlattılar.gerçek hayatta aşık oldukları için çok gerçekçi oynuyorlar harikaydı beklediğimize deydi.sonunda kavuştular ve kavuştuktan sonra saçmalılar yapmadılar senaristleri de helal olsun.
hamiyet bittin sen kuzum hele bade sana bişey söyleyemeceğim ama olanları öğrenince tımarhaneye yatarsın kesin bu arada hamile kalmak için çok çabaladın ama havva senden önce kalacak:1:
münevvere de üzülüyorum ne kadar doğru söyledi varsa yoksa abim diye.kız kimsenin umrunda değil, oda çok büyük şeyler yaşadı. sevdiğiyle ayırdıla,r nişanlandığı adan tecavüze kalkıştı şiddet uyguladı ama varsa yoksa yusuf annesi için.bir kız çoçuğunu bu kadar sevgisiz ilgisiz bırakırsanız, babası yaşında adama kendini aşık zanneder işte böyle:50:

[video]http://www.facebook.com/photo.php?v=145021255601679[/video]

Kızlar, o duygu ve aşk dolu sahneler :14: Çok ağladım ama yaaa :14:

Hiçbir diziyi ben böyle heyecan ve yoğun duygularla izlememiştim yaa...
Mükemmel bir oyunculuk ve mükemmel bir aşk:69::69::69:
Yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyoruuuummm:52:

Ayşe Ceylin'e de katılıyorum. Münevveri çok yalnız bıraktılar,kızla kimsenin ilgilendiği yok...
Umarım uzun sürmez bu.:50:

mükemmel bir dizi sadece özette ve reklamdan dolayı geç bitiyor hep sonuna bakamıyorum uykum geliyor..sadece şu saf münnevere kızıyorum...yaşlı başlı dünürleri olacak adama aşık...birde pisllik öpüşmesine anlam veremiyorum...öğğğğğ

tüyo getirdim ama dogruluk payini bilemem ALINTIDIR

spoiler

Yusuf Havva'yı birkez daha kaybetmek istemez.Havvayla geçirdiği romantik tatil dönüşü Bade'ye boşanmak istediğini söyleyecektir.Havva'da Yusuf'da çok mutludur.Bade Yusuf'un Havvayla olduğunu öğrenince yıkılır ve Yusuf'u kaybetmemek için hamileyim yalanını söyler.Yusuf ne yapacağını şaşırır ve aşıklar sonsuza kadar yeniden ayrılırlar....Havva kendine yeni bir hayat kurmak için herşeyi yapar fakat bir sorun vardır Havva'da hamiledir

tüyo doğru da olabilir evet kavuştular ama bundan sonrası güllük gülistanlık olmayacak bu belli zaten.karşılarına çok engel çıkacaktır keşke böyle olsayusuf badeye artık asla yaklaşmaz badenin hamile olmadığı er geç çıkar meydana o zaman anında boşar onu yusuf.benim için önemli olan hayatta olduğunu biliyor yusuf ve kalplari birbirine ait...
asıl hamiyetin başına neler gelecek bakalım yusuf reddder annesini bence:52:

münevver halasıyla ankara gitti bu çoçukta peşinden gitti ama münevver istemedi bir daha sonra abisinin düğünü için geldi olaylar olunca da bir daha gitmedi.çocukta yok piyasada artık,diziden ayrıldı sanırım...

Hayır. Yiğit başka bi kızla birlikte oluyor kız hamile kalıyordu tabi Münevverde olayı öğrenince terkediyo Yiğiti. O da başka yere gidiyor böylece.

Hayır. Yiğit başka bi kızla birlikte oluyor kız hamile kalıyordu tabi Münevverde olayı öğrenince terkediyo Yiğiti. O da başka yere gidiyor böylece.

evet biliyorum. ben o olaydan sonrasın yazmıştım zaten.yiğit peşinden ankaraya gitti halasıyla konuştu,münevverle konuştu ama münevver istemedi onu bir daha...

Benim umarım böyle olmaz diyişim araya yine bir ayrılık girmesine...
Yusufun da Havvadan vazgeçmeyeceği belli ama yine üzülücez bir süreliğine, yani Badenin yalanı anlaşılana dek. Bari kısa tutsalar o süreyi:1:
Bekliyorduk zaten bu senaryoyu:34:

Son düzenleme:
58. Bölüm Özeti;
Yusuf havaalanına gelir, Havva’nın artık kaçacak yeri kalmamıştır. Remzi tek başına İstanbul’ a gider. Münevver Celal’lerin evde uyanır ve Sezer’e yakalanır. İşten ayrılmak isteyen Münevver’i Celal’in bırakmaya niyeti yoktur. Bade ve Hamiyet, Havva ve Remzi’nin Ürgüp’ü terk ettiğinden emin derin bir nefes alırlar. Kutlama vakti gelmiştir. Mehmet yaşadığı hayal kırıklıklarını unutmak için Kıbrıs’a gider, orada onu güzel bir sürpriz beklemektedir. Yusuf Havva’yı dağ evine getirir. Bir saniye dahi ayrı kalmaya tahammülleri yoktur artık. Yusuf, ne pahasına olursa olsun Havva’nın başına gelenleri öğrenmeye kararlıdır, ama gerçek onu çok sarsacaktır. Yılmaz, Mehmet’ten artık kesinlikle şüphelenmektedir. Duyacakları onu korkutsa da, Cüneyt’e sürpriz bir ziyaret yapmaya karar verir. Havva ve Yusuf sevda yeminlerini hiçbir zaman bozmamışlardır. Yusuf artık Havva’ya yapılanların hesabını soracaktır. Hamiyet’le yüzleşmeye hazırdır.

58. Bölüm Özeti;
Yusuf havaalanına gelir, Havva’nın artık kaçacak yeri kalmamıştır. Remzi tek başına İstanbul’ a gider. Münevver Celal’lerin evde uyanır ve Sezer’e yakalanır. İşten ayrılmak isteyen Münevver’i Celal’in bırakmaya niyeti yoktur. Bade ve Hamiyet, Havva ve Remzi’nin Ürgüp’ü terk ettiğinden emin derin bir nefes alırlar. Kutlama vakti gelmiştir. Mehmet yaşadığı hayal kırıklıklarını unutmak için Kıbrıs’a gider, orada onu güzel bir sürpriz beklemektedir. Yusuf Havva’yı dağ evine getirir. Bir saniye dahi ayrı kalmaya tahammülleri yoktur artık. Yusuf, ne pahasına olursa olsun Havva’nın başına gelenleri öğrenmeye kararlıdır, ama gerçek onu çok sarsacaktır. Yılmaz, Mehmet’ten artık kesinlikle şüphelenmektedir. Duyacakları onu korkutsa da, Cüneyt’e sürpriz bir ziyaret yapmaya karar verir. Havva ve Yusuf sevda yeminlerini hiçbir zaman bozmamışlardır. Yusuf artık Havva’ya yapılanların hesabını soracaktır. Hamiyet’le yüzleşmeye hazırdır.

oh be nihayettt
ama inşallah havva tüm bildiklerini anlatır eve geldiğini saklandığınıda..
ve yusuf badenin hanımefendi olmadığını annesi gibi yılan olduğunu da öğrensin yaaa

Back
X