- 2 Mayıs 2016
- 682
- 720
- 103
- 35
Canim numarani neden yaziyorsun.Bu dua fetih suresinin son ayeti değil mi ulaşmak isteyen arkadaşlar oradan bakabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim numarani neden yaziyorsun.Bu dua fetih suresinin son ayeti değil mi ulaşmak isteyen arkadaşlar oradan bakabilir
Hani 7 senelik evliydinPolikistik over hastasıyım 2 senelik evliyim çocuğum olmuyor tedavi görüyorum şuan
Ama Bi akrabamızında 6 sene çocuğu olmadı oda tedavi sürecinden geçti sonrasında hoca olan Bi akrabası Bi dua vermiş o duayı kendisi ve eşi niyet edip boynuna astı ve o ay hamile kaldı, Bi çok kişide o duayı eşiyle beraber asmış boynuna hepsinin olmuş şimdi bende aldım akrabası kendi yazıyo duayı, aldım ve eşimle beraber takıcaz niyet edip inşallah bu ay çok umutluyum, isteyen olursa duayı fotoğraf olarak atabilirimyer gök dua üzerine inşallah RABBİM isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip eder
![]()
Anlamadım kim 7 sene dedi 2 sene yazıyor ordaHani 7 senelik evliydin
Arkadaşlar ne diyorsunuz Allah için, benimde çocugum olmuyo kalıpta başkasının günahını alamam ALLAHtan korkarım, ben ALLAH rızası için Bi faydam dokunur diye yazdım ki zaten numara gönderenlere duayı attım nasıl kullanucaklarını yazdım, atabiliyorlarsa onlar atsınlar ben Keyfimden atmamazşık yapmıyorum, ALLAHtan korkarım ben başka böyle bir başlık atıp insanları neden kandırayım
Ama aynısı baktımYok değil![]()
Numara benim değil şirket hattiNumaranizi vermeyin lutfen . Amac farkli olabilir. Kimse kimseyi tanimiyor . Evlisiniz basiniza is acarsiniz. Yeni uye bu kisi yazmayin numara falan .
Numara benim değil şirket hattiCanim numarani neden yaziyorsun.
Numara verilmesi ne derece dogru.nasil atiliyor tarif edin desen tarif ederiz zatenYok değil![]()
Numara benim değil şirket hatti
Iyi tamam uyaranda kabahat . Ben rahatsiz oldum. O yuzden. Siz bilirsinziYani bence de ne yapsin numaranizla ayrıca neden yalan olsun ama fetih suresi olduğundan eminim
Iyi tamam uyaranda kabahat . Ben rahatsiz oldum. O yuzden. S
Teşekkür ederim numara benim değil sıkıntı yokIyi tamam uyaranda kabahat . Ben rahatsiz oldum. O yuzden. Siz bilirsinzi
Arkadaşım ne vaad verdim ben allahım ya, duayı atarım dedim burdan atarım demedim Bi çok kez denedim olmadı, No atanlara da ordan duayı attım zaten, inandırmak zorunda değilim byTanimiyorum sizi ama vaadler edip sonunu getirmiyorsunuz. diger konulardada aynisi var.