Gebeliğe Hazırlık Yer gök dua üzerine buyurun kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Polikistik over hastasıyım 2 senelik evliyim çocuğum olmuyor tedavi görüyorum şuan
Ama Bi akrabamızında 6 sene çocuğu olmadı oda tedavi sürecinden geçti sonrasında hoca olan Bi akrabası Bi dua vermiş o duayı kendisi ve eşi niyet edip boynuna astı ve o ay hamile kaldı, Bi çok kişide o duayı eşiyle beraber asmış boynuna hepsinin olmuş şimdi bende aldım akrabası kendi yazıyo duayı, aldım ve eşimle beraber takıcaz niyet edip inşallah bu ay çok umutluyum, isteyen olursa duayı fotoğraf olarak atabilirim 🙏 yer gök dua üzerine inşallah RABBİM isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip eder 🤲
Hani 7 senelik evliydin

Arkadaşlar ne diyorsunuz Allah için, benimde çocugum olmuyo kalıpta başkasının günahını alamam ALLAHtan korkarım, ben ALLAH rızası için Bi faydam dokunur diye yazdım ki zaten numara gönderenlere duayı attım nasıl kullanucaklarını yazdım, atabiliyorlarsa onlar atsınlar ben Keyfimden atmamazşık yapmıyorum, ALLAHtan korkarım ben başka böyle bir başlık atıp insanları neden kandırayım

Tanimiyorum sizi ama vaadler edip sonunu getirmiyorsunuz. diger konulardada aynisi var.
Arkadaşlar ne diyorsunuz Allah için, benimde çocugum olmuyo kalıpta başkasının günahını alamam ALLAHtan korkarım, ben ALLAH rızası için Bi faydam dokunur diye yazdım ki zaten numara gönderenlere duayı attım nasıl kullanucaklarını yazdım, atabiliyorlarsa onlar atsınlar ben Keyfimden atmamazşık yapmıyorum, ALLAHtan korkarım ben başka böyle bir başlık atıp insanları neden kandırayım

Yani bence de ne yapsin numaranizla ayrıca neden yalan olsun ama fetih suresi olduğundan eminim

Tanimiyorum sizi ama vaadler edip sonunu getirmiyorsunuz. diger konulardada aynisi var.
Arkadaşım ne vaad verdim ben allahım ya, duayı atarım dedim burdan atarım demedim Bi çok kez denedim olmadı, No atanlara da ordan duayı attım zaten, inandırmak zorunda değilim by

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X