Yer silme derdi...

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Merhaba sevgili kk üyeleri...Yerleri neyle siliyorsunuz?Ben ellede silsem viledaylada silsem yuvarlak moplada silsem baş edemedim sürekli su lekesi kalıyor annemlerin evinde böyle bir sorun yoktu parke açık renk diye galiba benimki koyu ceviz gibi ve artık çıldırmak üzereyim lütfen yardımcı olun...

Silip bi yandanda kurulaman gerek sanirim.
Benim kv deninde ceviz rengi koyu. Silip kuruyup iz kalamdan hemen kuruluyor.
Ama masaALLAH kac yillik parkeler yep yeni bir tane çizik yok duruyor oyle

Acaba kullandığınız deterjandan falan mı ben parkelerde sıvı arapsabunu kullanıyorum viledayla gayet güzel oluyor

Ben de locla siliyorum, mopla. Kalmıyor iz. Viledayla silerken de uç eskidiği değişme vakti geldiğinde iz bırakıyordu..sizinki Belki koyu renk olduğu içindir bilemedim o_O

Eğer paspasınız yani vilada ucu herneyse kirlenmişse iz bırakır benim 2 tane var dönüşümlü kullanırım makinaya atarım temiz oldugundan iz yapmaz.
Ya da çok iyi sıkmanız gerekir dicemde zaten biliyosunuzdur nasıl olacağını .

Eğer paspasınız yani vilada ucu herneyse kirlenmişse iz bırakır benim 2 tane var dönüşümlü kullanırım makinaya atarım temiz oldugundan iz yapmaz.
Ya da çok iyi sıkmanız gerekir dicemde zaten biliyosunuzdur nasıl olacağını .
her seferinde yıkarım sildikten sonra öyle kurur iyide sıkıyorum ama baş edemedim

her seferinde yıkarım sildikten sonra öyle kurur iyide sıkıyorum ama baş edemedim
yukarda ki arkadasın dediği gibi bu ara bende cifin tüm yüzeyler olanını kullanıyorum oda cok iyi hemde mis kokulu
.parkelerin kalitesinden de olur herhalde bilmiyorum ki normalde kalmaz yani

Ben de locla siliyorum, mopla. Kalmıyor iz. Viledayla silerken de uç eskidiği değişme vakti geldiğinde iz bırakıyordu..sizinki Belki koyu renk olduğu içindir bilemedim o_O
dikdörtgen mopla mı o heryere girmez kia ama mutfak dolaplarının altı mesela

Back
X