- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
- Konu Sahibi papatyam_83
-
Bende haftada iki veya uc kere silerim ve kizimin giydigi beyaz coraplardan anlarim, iki gunde rengi donuyor yani evim iki gunde silinecek hale geliyor.Sen beyaz çorap giy gör temiz mı acaba bak:))))
Gerçekten çabuk pisleniyor ben önce viledaliyorum sora paspasla kuruluyorum mis gibi... Parlayan parkeler gözümü isiltiyor gerçektenBende haftada iki veya uc kere silerim ve kizimin giydigi beyaz coraplardan anlarim, iki gunde rengi donuyor yani evim iki gunde silinecek hale geliyor.
Ee bende çocuk var hergun temizleyemem ha çamaşır bulaşık mutfak WC banyo derken bitmez islerHer gün yerleri silenleri anlamıyorum toz olmadan tekrar tekrar tekrar silmenin anlamı ne, canınıza yazık ona ayıracağınız zamanda gezin tozun açın bi kitap okuyun bi hobi edinin, hergün noluyor eve. Ben haftada bir bazen 2 haftada bir önce süpürüyorum arkasından da vileda ile siliyorum, suyun içine de biraz çamaşırsuyu ve herhangi bi deterjan koyuyorum (deterjanı çok önemsemiyorum hatta bu hafta deterjan yoktu kullanmadığım şampuandan koydum) . viledayı da temizlik bittikten sonra kovaya su ve biraz çamaşırsuyu ekliyorum bir veya iki gün bekletiyorum tentemiz oluyor.
canım bende onu diyorum , hergün noluyor eve haftada bir yapılan temizlik yeterli bence abartmayalım temizliği deEe bende çocuk var hergun temizleyemem ha çamaşır bulaşık mutfak WC banyo derken bitmez isler
İtitaf edin Herkes domestos kullaniyordurrbir araştırmaya göre Türkiye çamaşır suyu tüketiminde birinci sırada, Türkiye de bir ev yılda ortalama 14 Lt. çamaşırsuyu tüketiyor Bence yeterince temiz bir ülkeyiz bayanlar abartmayalım
bir araştırmaya göre Türkiye çamaşır suyu tüketiminde birinci sırada, Türkiye de bir ev yılda ortalama 14 Lt. çamaşırsuyu tüketiyor Bence yeterince temiz bir ülkeyiz bayanlar abartmayalım
EVETTTTTTTTİtitaf edin Herkes domestos kullaniyordurr
büyüklerimiz bize öyle öğretti çamaşırsuyu mikropları öldürür, bu yüzden ben çok kullanıyorum çamaşırsuyunu ama tabiki zararlarını da biliyorum, kullanmayınca temiz olmamış gibi hissediyorum. Bebek olayına gelince ilerde birgün bebeğim olursa (inşallah)evi b.k götürse yinede çamaşırsuyu kullanmam heralde kıyarmıyım ben bebişimeO kadar zararli ki aslinda camasir suyu. Kimyasalinin etkisi cok uzun sure kaybolmuyor.
Gecenlerde bir video izledim dunyayi titiz kadinlar kirletiyor diye ve cok hakli buluyorum.
Emekleyen cocugu varken yerleri camasir suyu ile silen eltimin cocuklarina uzuluyordum ben.
büyüklerimiz bize öyle öğretti çamaşırsuyu mikropları öldürür, bu yüzden ben çok kullanıyorum çamaşırsuyunu ama tabiki zararlarını da biliyorum, kullanmayınca temiz olmamış gibi hissediyorum. Bebek olayına gelince ilerde birgün bebeğim olursa (inşallah)evi b.k götürse yinede çamaşırsuyu kullanmam heralde kıyarmıyım ben bebişimevarsın bana pis desinler
ben yerleri silerken tovaya biraz koyuyorum, WC temizliğinde kullanıyorum, bazen bulaşık makinasına bir iki damla damlatıyorum (yoksa koku oluyor), mutfak lavabosunu birkaç günde bir yıkıyorum, balkonlara bile kullanıyorum (biraz abartmışım galiba şimdi fark ettimde)Camasir suyu mikrop oldurur mu bilmem ama kimyasallarla daha da zararli hale getirdigi kesin.
Ben sadece wc dokmek icin aliyordum artik onu da almiyorum cunku bebegim var. Yer temizligi icin hic uygun degil.
Itiraf ediyorum, camasir suyundan vazgecemiyorum.İtitaf edin Herkes domestos kullaniyordurr
ben yerleri silerken tovaya biraz koyuyorum, WC temizliğinde kullanıyorum, bazen bulaşık makinasına bir iki damla damlatıyorum (yoksa koku oluyor), mutfak lavabosunu birkaç günde bir yıkıyorum, balkonlara bile kullanıyorum (biraz abartmışım galiba şimdi fark ettimde)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?