Yer temizliği için ne kullanıyorsunuz

Kohleman marka ya bakacağım.....buharlı.mop ya da ....olmadı anam.babam. usulü vileda ...haklısınız hayat kısa be
Ya ben iyle çok co temizlik hastası değilim de yer temizliğine bi taktım bu ara

Ben önce hepsini ıslatıp sonra çekiyorum hepsini adını bilmediğim aletletle misss gibi oluyor

Ben yer silmiyorim ne zamandir..
Yer sileceksem fisfisa su sikiyorum
Mikrofiber ile siliyorum.
Veya arap sabunlu su yapiyorum hafif nemliyken siliyorum
Benimde belim agriyor ama zaten dikkatsizlikten oluyor.
Bellin durusuna dikkat edelim ...

Ayda bir kadın geldiğinde elle siliyor (vileda kullanmasını rica ettiğim halde)
Onun dışında şu dönen viledalardan kullanıyorum. Her gün siliyorum yerleri, çünkü cadde üstünde oturuyorum, çok toz oluyor ve alerjim var. Tampa beyaz sabun kokulu yüzey temizleyici kullanıyorum.

Bir evin yerleri ne kadar kirlenebilir ki kirli hazneli kova kullanacaksınız?
Onlar hastaneler iş yerleri cart curt için kullanılıyor
Bu kadar abartmak neden

Hergun elle silerim yeri
Hergun sildigim için 1 büyük havlu bezle tüm ev silinir onuda balkonda musluk altında yıkarım kovadaki suylada yikamam zaten kirlenmeyen bez için boşuna kovaya su doldurmam
Birkaç kere vileda kullandım sonra elle silince baktım havlu kirleniyor demekki vileda iyi temizlemiyor

Sadece sirke kullanıyorum ben bazen Arap sabunu

Benimkinin markası farklı ama beyaz sabun kokulu temizleyici kullanıyorum bende. Güzel kokuyor, fazla köpürmüyor, iyi temizliyor.

Oturdugum ev 200m2 ye yakın hiç elimle silemem cokta titizimdir bal dök yaladır evim ama vileda kullanırım belim rahatsız çünkü bi poşet tasısam agırır.çamasır suyuyla silerim

Yerleri sürekli silince vileda kullanmak sorun olmuyor. Sıcak su ve Lock (sanırım adı buydu) ile viledalıyorum ... güzel kokuyor parlıyor . En temizi oda oda su değiştirmek olabilir
Bende lock kullaniyorum. Cok iyi bir deterjan. Ayrica cam sil kutusuna sicak su ve lock koydum camlari da siliyorum piril piril oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…