- 10 Ekim 2014
- 32.980
- 148.653
- 798
- Konu Sahibi papatyam_83
-
Niye kusura bakıyım bende instagramda gördüm öve öve bitiremiyollardı :) aldım kokusu çok güzel mis gibi kokuyor silince. Arap sabunu ne kadar ve kokuyormu kimyasal konusuna girmiyim
Nasıl ya hic miYer temizligi konusu nedense bir beni rahatsiz etmiyor nerdeyse kışın hiç silmem. Yani hic pis gibi gelmiyor bana yerler :/
Bundan kullanıyorum, beyaz sabunla siliyorum.
Arap sabunu kullanıyordum eskiden, şuan bulunduğum ülkede pek bulamadığın için beyaz sabuna döndüm.
Bu Nasıl sıkılıyor
Bizim teyze elle siliyor da teyze olmayınca ben ne yapacağını şaşırıyorum
Bunlar iyi siliyor da Nasıl sıkılıyor elde sıkmaya benim gücüm yetmiyor
Aynen canım elde. Benim ev minik, 3 sıkmaya ev bitiyor.
aynen katiliyorum eskiden viledalar yoktuda siliyordulsr elle. Bu zamanda ne gerek var buna...Zaten haftad en az iki kere paspas yapılıyor o su kirlendi yok temiz olmadı falan diye düşünmek hastalık tarafına kayan titizlik gibi geliyor bana.
Beyaz sAbun kokulu yüzey temizleyici kullanıyorum ben. Bazen çamaşır suyu koyuyorum ama seyrek. Mutfak zemini için özellikle. Şu döne döne sıkan viledadan kullanıyorum. Tertemiz mis gibi. Hele bu devirde elle silmeyi falan hiç anlamıyorum. Abartmayın.
Sen güçlüsün demek ki
Bende onun yarısı kadar olan var sıkamıyorum ıslak oluyor parkeler
Sakıncası yoksa bu uzay mekiği aletin Fotoğrafını atabilir misiniz ?Merak ettim nasıl birşeyBende elle siliyorum hafta ici
Haftada bir günde kohleman markalı silecegim var ve çok memnunum piknik sepeti gibi katlanıyor bir kutu oluyor çok yer kaplamiyor hem yıkama yeri sulu olan yeri donuyor hem kurutma yeri internetten 80 tl almistim alman malı onunla siliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?