Yer temizliği için ne kullanıyorsunuz

Niye kusura bakıyım bende instagramda gördüm öve öve bitiremiyollardı :) aldım kokusu çok güzel mis gibi kokuyor silince. Arap sabunu ne kadar ve kokuyormu kimyasal konusuna girmiyim

Arap sabununun daha masum kaldigini dusunuyorum. fiyatida ucuz ne kadar aldigina bagli, kokusuda misler cicekler gibi degil sma zaten kalicida degil. birde karbonatlada siliyorum. Evde kedi oldugu icin diger temizleyicileri yere surmuyorum zaten. Temiz oluyor bence

Bundan kullanıyorum, beyaz sabunla siliyorum.
Arap sabunu kullanıyordum eskiden, şuan bulunduğum ülkede pek bulamadığın için beyaz sabuna döndüm.

Bu Nasıl sıkılıyor

Bizim teyze elle siliyor da teyze olmayınca ben ne yapacağını şaşırıyorum

Bunlar iyi siliyor da Nasıl sıkılıyor elde sıkmaya benim gücüm yetmiyor

Bende elle siliyorum hafta ici
Haftada bir günde kohleman markalı silecegim var ve çok memnunum piknik sepeti gibi katlanıyor bir kutu oluyor çok yer kaplamiyor hem yıkama yeri sulu olan yeri donuyor hem kurutma yeri internetten 80 tl almistim alman malı onunla siliyorum

Bu Nasıl sıkılıyor

Bizim teyze elle siliyor da teyze olmayınca ben ne yapacağını şaşırıyorum

Bunlar iyi siliyor da Nasıl sıkılıyor elde sıkmaya benim gücüm yetmiyor

Aynen canım elde. Benim ev minik, 3 sıkmaya ev bitiyor.

Zaten haftad en az iki kere paspas yapılıyor o su kirlendi yok temiz olmadı falan diye düşünmek hastalık tarafına kayan titizlik gibi geliyor bana.
Beyaz sAbun kokulu yüzey temizleyici kullanıyorum ben. Bazen çamaşır suyu koyuyorum ama seyrek. Mutfak zemini için özellikle. Şu döne döne sıkan viledadan kullanıyorum. Tertemiz mis gibi. Hele bu devirde elle silmeyi falan hiç anlamıyorum. Abartmayın.

aynen katiliyorum eskiden viledalar yoktuda siliyordulsr elle. Bu zamanda ne gerek var buna...

Sen güçlüsün demek ki

Bende onun yarısı kadar olan var sıkamıyorum ıslak oluyor parkeler

Bilmem olabilir, eldiven kullanırım muhakkak, onun dışında farklı bişey yok.

Normal vileda daha kolay, ama bu da saç falan daha iyi topluyor, o yüzden değiştirmiyorum. Ev temizse süpürmedeb direk silmeye geçiyorum.

Başlığı görünce deterjan olarak ne diye düşündüm ben sirkeli yer temizleyici kullanıyorum ya da suyun içine yarım çay bardağı kadar sirke döküyorum silerken biraz kötü geliyor kokusu ekşi ekşi ama uçuyor
Bir de ben paspasla siliyorum hem de 5 TL ye almıştım takım halinde, ucunu da yılda 2-3 kez değiştiriyorum çünkü her hafta silmiyorum parkeler zaten süpürünce de tozu çekiyor. Ayda bir dip köşe temizlik yaparım evim de temiz yani arkadaşlarım da evin temiz der.
Elle silince daha temiz oluyor diye takıntı yapmayın Allah aşkına benim normalde de belim ağrıyor, temizlik yaptığımda daha çok ağrıyor evin eşyanın kölesi olamam ortalık topluysa tamamdır.
Bizim bir arkadaş da illa elle siliyorum her hafta, çok yoruldum kolum koptu, her yer toz diye takıntı yapar evine ayda bir misafir gitmez hem temizlik yapılacak der hem yapar hem şikayet eder gerek yok bunlara arkadaşlar

Otomatik sıkan mooplar viledaya göre çok daha iyi sıkıyor.hızlıca çevirdiğimde bakıyorum kupkuru işim bittikten sonra da çamaşır suyunda bekletiyorum tertemiz oluyor.

Sakıncası yoksa bu uzay mekiği aletin Fotoğrafını atabilir misiniz ?Merak ettim nasıl birşey
Kullanışlıysa bende almak isterim.Yıllardır yerleri çömelerek elimle siliyorum.
Deterjan olarakta Lok,Arap sabunu,çamaşır suyu,dixi birde fakir markası'nin parkeler için portakal kokulu deterjanini kullanırım. Banyom deterjan dolu resmen

Eskiden viledamı vardı. Ama ben yine elle silmezdim. Paspası yere atıp ayaklarımla tvist yapa yapa evi gezerdim. Paspasıda ayağımla havaya atıp yakalardım. eğilmemek için her türlü cambazlığı yapıyordum. Ayaklarımı o kadar iyi kullanır oldum ki spor olsun diye lambaların düğmesini ayağımla açıp kapıyordum. Hey gidi gençlik!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…