Yere...

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.309
371
323
Almanya
Bir benzinci marketine girdim nisanlimda disarda bekliyordu arabada. Yicek bsylere bakinirkene cok tuvaletim geldi, benim 1 haftadir suren tuvalet sorunum var hap ile tedavi oluyorum. Kucuk tuvaletimi yaparkene cok aciyor ve hic tutamiyorum.

Iste tuvalete bi kadin girdi benide gordu.
Bekledim cikmadi. Okadar zorlandim ki. Tutmadim. Altima kacirdim hatta. Oturdum yere yaptim. Sonra esyalari odedim ciktim hemen.

Cok utaniyorum ama elimde dgl. Korkuyorum arabanin plakasini alip nisanlimin adresine ceza yolicaklar. Cok fazla rezil olurum altindan kalkamam o reziligin.

Bu arada yasadigim yer turkiye dgl yurt disinda yasiyorum.

Sizce oyle bsy olurmu?
Nolur dalga gecmeyin

yere mi işedin

bunun için ceza mı veriyolar

Bilmiyorum ki etrafa zarar vermis oluyorum. Cok korktum ya altima isicektim nisanlima oyle rezil olcaktim. Bende yere isedim. Suanda kafam takildi. Adam cameralara bakip plakayi alip bsyler yapsa.

Nisanlim hastaligimdan haberdardi. Anlayis gosterir sadece annesi babasi gorse rezil olurumm

ne herkesin içinde oturup yaptın mı?
ne desem bilemedim
nişanlına rahatsızlığını anlatırsın

keşke bi suyla falan temizleyiverseydin ama sonuçta ilaç kullanıyosun ceza gelirse anlatırsın.

demek yurt dışında çevreye zaraa vermenin cezası var bizde millet yerlere böğğğ diye balgam fırlatıyo da bişey yapmıyolar

Benzin istasyonuna gidin, onlar sizi bulmayla uğraşmasın, cezayı orda ödeyin. Nişanlınızda duymamış olur.

Kadin tuvaleten cikicak beni gorucek diye korktum ciktim hemen. yoksa temizlerdim orayi.

Hic blmiyorum oyle bsy varmi diye. Belli olmaz belki bunlarin sag solari.
Utaniyorum walaha suan.

Nisanlima durumu anlatsam mi yere isedigimi falan? Haberi olsun

Yaa uzulme benim de vardi idrar yollari iltihabi gellince tutamiyodum kac kere disarda altima isedim arkadaslar sakladilar beni onden arkadan yuruyerek rezil olmamayim diye disarda...bu bi hastalik sonucta ve nisanlin da biliyo..sucluluk psikolojisine girme hemen...baska caren yoktu sonucta...

Farkedilmemiştir bile bence durum. Nişanlınıza anlattığınızda keşke anlatmasaydım pişmanlığını yaşayabilirsiniz. İdrar yolu enfeksiyonu sıkıntılı bir durum, Allah kimsenin başına vermesin. Ama unutun gitsin, hiçbir şey olacağını düşünmüyorum. :)

Kadınlar tuvaletinde kamera olur mu hiç? El Yıkama taraflarında olsa bile.. Bence kamera falan yoktur sızın yaptığınız anlaşılmaz.

Is yerimdede yerde isedim gecen. Sonra diger gun altimada isedim is yerimde. Islak islak calistim. Uzerimde Uzun bir sey vardi gozukmuodu. Dukkanlarda altima isedim. Simdide benzin istasionda nisanlim oldugu zaman. Korktum walaha yere isedim. Heryerde isedim

Allah kimsenin basina vermesin bu hastaligi.
Gittim anneme anlattim durumu demin. Bsy olmaz dedi. Insallah olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…