- Konu Sahibi brunettella
-
işyerindede yere yapmış. dükkanlardada,ıslak ıslak çalışmış. idrar yolları iltihabında altına kaçıtrama olmaz. idrar yapamazsın.ama yorum yapanlarda da altına yapanlar varmış oky olabiliyor demek ki
anlamadığım iş yerinde işiyor ve ısak ıslak çalışmaya devam ediyor. ya insan gider izin alır yada ıslak altın git wcte değiştir külodunu falan. yok uzunmuş üstüde belli olmamış.
buna da "idrak" yolları enfeksiyonu diyorlar canım...
işyerindede yere yapmış. dükkanlardada,ıslak ıslak çalışmış. idrar yolları iltihabında altına kaçıtrama olmaz. idrar yapamazsın.
önlem kısmına bende katılıyorum tabiki. bişey sürekli olyorsa ona göre davranılır tedbir alınır.ama onlar önlem alıyormuş her önüne gelen yere donunu indirip işemiyormuş
anlamadığım iş yerinde işiyor ve ısak ıslak çalışmaya devam ediyor. ya insan gider izin alır yada ıslak altın git wcte değiştir külodunu falan. yok uzunmuş üstüde belli olmamış.
eger konu fakese,bence idrar yollari enfeksiyonundan daha vahim durum.bi indan neden böyle bi konu ortaya atarki
arkadaşım kokarsın müşteriye. ıslanmışsın.. 2 dak izin alursın. gidersin wcye. 2 dak uzak sayılmazBoyle anlamadan etmeden kotuluyerek konusmak cok ayip dglmi? Kinamadigin kaldi.
Benim calistigim bölumde yanlizdim. Musteriler gelip duruyor onlarla ilgilenmem lzmdi. Dukkani bos birakamazdim.
Tuvalet hisi birden bire geliyor. Tuvalete gidesiye kadar altima etmis oluyorum.
Malum dukkan cok buyuk. Tuvalet 2 dkk otede.
Insallah anlamisindir biraz
ya arkadaşlar işyerinde ıslak ıslak oturmak ne demek. biri desin bunu bana. neden işe devam ediliyor.konu sahibinin bir evvelki konusunada bakın bence
ya hastalığa bişey dediğimiz yok da neden önlem almak yerine oraya buraya işiyorsun.bir ped takmak bir bez bağlamak bu kadar mı zor? ayrıca uluorta çiş yapıyorsun bunlar diğer insanlar için de enfeksyon kaynağı.
Tuvaletini yaparkene ped tutmuo ki hepsini? Ben denedim bunu
zaten senin ,sidikli' konuna girmeye merakli degilim,konu fakese dedim,belliki fake.bu kadar alindigina göreBence sen bir fake insansin :) konuma da girme.
Hadi bye
Büyük hasta bezleri var onları kullanabilirsiniz,sizin ped diye bahsettiğiniz orkid galiba.Tuvaletini yaparkene ped tutmuo ki hepsini? Ben denedim bunu
zaten senin ,sidikli' konuna girmeye merakli degilim,konu fakese dedim,belliki fake.bu kadar alindigina göre
Kızlar idrar yolu enfeksiyonu yaşamış biri olarak gerçekten altıma kaçırdım, ama şöyle bişey var, o çiş hissi hep oluyor bu hastalıkta, wcye gidiyorsun ya damla damla geliyor ya da hiç gelmiyor. Benim başıma bi kez geldi alta kaçırma olayı o da istemsiz şekilde olmuştu, bi anda oldu yani. Konulan teşhis de enfeksiyonduAma çoğu kez bu hastalıkta insan altına kaçıracak dereceye geliyor, bi damla da olsa kaçıyor bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?