Yere...

O durum çok berbat bişey ya, bi kere lisede ben de yakalandım o idrar yolları enfeksiyonuna. Derste altıma yapmıştım Pantolon giyiyordum lisedeyken koyu renk, Allahtan belli olmadı, okuldan kaçarcasına çıktım gittim.
O senin elinde olan bişey değil ki, suçlu hissetme kendini.
Ceza gelir mi gelmez mi hiç bilemiyorum, inşallah gelmez.
Geçmiş olsun....

her yere işemekle olmaz ki,tedavin devam ederken hasta bezi falan bağla altına.hem bütün gün ıslak çalışmışsın hasta da olursun koku da yapar.

içinizi ferah tutun araştırın bakalım kamera var mıymış nişanlınız biliyorsa sorun değil hastalığınız varmış bu tür şeyler olabilir.hasta bezi kullanabilirsiniz bir ara ben de yaşamıştım sistit sorunum vardı iltihaplı zor olur.üzülmeyin rezil olmazsınız.geçmiş olsun.

Birşey olmaz ancak istisnai bir durum değilmiş anladığım kadarıyla. Iyileşene kadar tedbir olarak hasta bezi kullansanız daha rahat edersiniz. Geçmiş olsun.

siz ceza alıp almayacağınızı bırakın da,bir an önce bu altına kaçırmanın tedavisini olmaya bakın.bana pek idrar yolu enfeksiyonu gibi gelmedi bu durum.idrar yolu enfeksiyonunda, sürekli tuvalet ihtiyacınız varmış gibi olur ama yapamazsınız ya da yanma olur diye biliyorum.siz sürekli altınıza kaçırıyormuşsunuz.bunu bir araştırın derim.ayrıca dışarı çıkarken ped kullanabilirsiniz.regl zamanlarında kullanılandan.bir nebze olsun işinizi görür.

geçmiş olsun korkma birşey olmaz sonuçta tuvatlet te yere yapmışsın.

bence bu mesajdan sonra konu benim için bitmiştir.

Idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğim zamanlar sizin tarif ettiğiniz gibi oluyorum bende sürekli tuvalet ihtiyacım oluyor ama yapamıyorum.Özellikle lisede,ilköğretimde okurken bile her teneffüs tuvalete giderdim ama yapamazdım çok şiddetli geçirmiştim o dönemler ama tuvalete gidince bir türlü yapamıyordum bende.

al benden de o kadar.. hastalık anlaşılabilir bir şey de tedbir almamayı anlamam mümkün değil !
anlamadığım iş yerinde işiyor ve ısak ıslak çalışmaya devam ediyor. ya insan gider izin alır yada ıslak altın git wcte değiştir külodunu falan. yok uzunmuş üstüde belli olmamış.

yani ben öyle biliyorum bu hastalığı...varmış gibi ama yok...öyle sürekli altına kaçırmak başka bir şey ve araştırılmalı diye düşünüyorum.
ama okypete' nin yaptığı son yorumdan sonra ben de kıllanmadım değil,konunun gerçekliği hakkında

eger konu fakese,bence idrar yollari enfeksiyonundan daha vahim durum.bi indan neden böyle bi konu ortaya atarki

anlamadığım iş yerinde işiyor ve ısak ıslak çalışmaya devam ediyor. ya insan gider izin alır yada ıslak altın git wcte değiştir külodunu falan. yok uzunmuş üstüde belli olmamış.
ama yorum yapanlarda da altına yapanlar varmış oky olabiliyor demek ki

Hasta bezi, emici külot gibi şeyler yaşadığınız ülkede satılmıyor mu. en azından gece pedi. Anlattıklarınız hoş olmamış. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…