- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi brunettella
-
Is yerimdede yerde isedim gecen. Sonra diger gun altimada isedim is yerimde. Islak islak calistim. Uzerimde Uzun bir sey vardi gozukmuodu. Dukkanlarda altima isedim. Simdide benzin istasionda nisanlim oldugu zaman. Korktum walaha yere isedim. Heryerde isedim
Allah kimsenin basina vermesin bu hastaligi.
Gittim anneme anlattim durumu demin. Bsy olmaz dedi. Insallah olmaz
Benzin istasyonuna gidin, onlar sizi bulmayla uğraşmasın, cezayı orda ödeyin. Nişanlınızda duymamış olur.
bence bu mesajdan sonra konu benim için bitmiştir.Is yerimdede yerde isedim gecen. Sonra diger gun altimada isedim is yerimde. Islak islak calistim. Uzerimde Uzun bir sey vardi gozukmuodu. Dukkanlarda altima isedim. Simdide benzin istasionda nisanlim oldugu zaman. Korktum walaha yere isedim. Heryerde isedim
Allah kimsenin basina vermesin bu hastaligi.
Gittim anneme anlattim durumu demin. Bsy olmaz dedi. Insallah olmaz
bence bu mesajdan sonra konu benim için bitmiştir.
bence bu mesajdan sonra konu benim için bitmiştir.
Idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğim zamanlar sizin tarif ettiğiniz gibi oluyorum bende sürekli tuvalet ihtiyacım oluyor ama yapamıyorum.Özellikle lisede,ilköğretimde okurken bile her teneffüs tuvalete giderdim ama yapamazdım çok şiddetli geçirmiştim o dönemler ama tuvalete gidince bir türlü yapamıyordum bende.siz ceza alıp almayacağınızı bırakın da,bir an önce bu altına kaçırmanın tedavisini olmaya bakın.bana pek idrar yolu enfeksiyonu gibi gelmedi bu durum.idrar yolu enfeksiyonunda, sürekli tuvalet ihtiyacınız varmış gibi olur ama yapamazsınız ya da yanma olur diye biliyorum.siz sürekli altınıza kaçırıyormuşsunuz.bunu bir araştırın derim.ayrıca dışarı çıkarken ped kullanabilirsiniz.regl zamanlarında kullanılandan.bir nebze olsun işinizi görür.
anlamadığım iş yerinde işiyor ve ısak ıslak çalışmaya devam ediyor. ya insan gider izin alır yada ıslak altın git wcte değiştir külodunu falan. yok uzunmuş üstüde belli olmamış.al benden de o kadar.. hastalık anlaşılabilir bir şey de tedbir almamayı anlamam mümkün değil !
Idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğim zamanlar sizin tarif ettiğiniz gibi oluyorum bende sürekli tuvalet ihtiyacım oluyor ama yapamıyorum.Özellikle lisede,ilköğretimde okurken bile her teneffüs tuvalete giderdim ama yapamazdım çok şiddetli geçirmiştim o dönemler ama tuvalete gidince bir türlü yapamıyordum bende.
ama yorum yapanlarda da altına yapanlar varmış oky olabiliyor demek kianlamadığım iş yerinde işiyor ve ısak ıslak çalışmaya devam ediyor. ya insan gider izin alır yada ıslak altın git wcte değiştir külodunu falan. yok uzunmuş üstüde belli olmamış.
ama yorum yapanlarda da altına yapanlar varmış oky olabiliyor demek ki
eger konu fakese,bence idrar yollari enfeksiyonundan daha vahim durum.bi indan neden böyle bi konu ortaya atarki
buna da "idrak" yolları enfeksiyonu diyorlar canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?