yerimde olsaniz...

Fani dünya kime nezaman ne olacağını Allah bilir siz yine ablalığınızı yapın geri adım atmayın bence
Karim seni hayatindan sildi dedi bana.karisina sanki agiz goz kufur ettim.tek sozum biz kavgada ederiz barisirizda sen araya niye giriyosun demekoldu.bunu soyleyen insan benim 30yillik sozde kardesim.insan utanir bu lafi demeye.fani dunya ama benimde onurum var.kac adim attim.ve burda yazmadigim bircok ayiplarida var bu insanlarin.

Ben kinciyim yüzlerine bakmazdım ama doğru olan bu mu emin değilim..
Bayramlaşsam da buz gibi olurdum ama o kesin.

Ben ailem Icin onlar uzulmesin diye ve evet kardesimi ozledim diye 1.5yilda 3kere aradim ama herdefasinda bunu haketmedigini belli etti.bende artik herkes degeri kadar etmeli inancindayim.

Hiç umurum olmaz benim.. Karısı hayatından siliyor o da bunu kabullenip gelmiyorsa ben de ikinci adımı atmam keyifleri bilir..

Onlar el uzatirsa elimi uzatirim.Ama onlardan ses cikmazsa lanet olsun der sessiz kalirim.

Hiç umurum olmaz benim.. Karısı hayatından siliyor o da bunu kabullenip gelmiyorsa ben de ikinci adımı atmam keyifleri bilir..
Okadar zorki bunu kabullenebilmek.o benim kardesimdi.onun herhalini hatirliyorum.kavgalarimuzi oyunlarimizi cebimizdeki 3kurusla kendimizi mutlu etmeyi.Inanamiyorum dustugumuz duruma.o el oldu gitti.umurunda degilim artik oyle aci ki.

Kardeşse kardeş haddini bilmedikten sonra sıfatı işe yaramaz. Keşke aramasaydınız bile. Boş verin, karıcığıyla yaşasınlar mutlu mutlu.

Okadar zorki bunu kabullenebilmek.o benim kardesimdi.onun herhalini hatirliyorum.kavgalarimuzi oyunlarimizi cebimizdeki 3kurusla kendimizi mutlu etmeyi.Inanamiyorum dustugumuz duruma.o el oldu gitti.umurunda degilim artik oyle aci ki.
Elbette acıdır canınız kanınız o sizin fakat o bunu pek önemsemiyor gibi geldi bana..

ortada çok büyük bir sorun yoksa sizin aramanızla tatlıya bağlanırdı
ama nedense bana kardeşiniz eşinin dolduruşuyla böyle davranıyor gibi geldi.
ben olsam gelin hanımı mutlu etmemek için inadına kardeşimle aramı düzeltirdim.
kimsenin oyununa gelmezdim.ne olursa olsun kardeşimdir derim bayramlaşırım aradaki mesafeyi kapatırım.

Buyuk bir sorun yok.biz hep kavga eder 2gune barisirdik.maledef doldurusa geldi.zaten kendide akli basinda olsa kimsenin lafiyla hareket etmezdi.suc kardesimde gelin hanimda degil.

Ben olsam derim gerekeni yapar muhabbete sorunum olmayanların yanında devam ederim.
Konulara da girmem sadece Allah rızası için el sıkar iyi bayramlar derim.

Annem dayimla boyle anlamsiz bir sebepten kusmustu ve dayim öldü. Hem de 33 yasinda. Olum su an uzak gelebilir ama oyle aci ki. Ben elimden geleni yaptim diyorsaniz bosverin. Yok hala pismanligim olu diyorsaniz cabalayin derim.

Annem dayimla boyle anlamsiz bir sebepten kusmustu ve dayim öldü. Hem de 33 yasinda. Olum su an uzak gelebilir ama oyle aci ki. Ben elimden geleni yaptim diyorsaniz bosverin. Yok hala pismanligim olu diyorsaniz cabalayin derim.
Elimden gelen herseyi yaptim.dunya hali dedim bugun var yarin yokuz dedim ama yaranamadim onlara..

Yanlis anlamazsaniz ozel degilse kusluk nedeni neydi?

Gelin size bagiriyo, kardesiniz aramiyo siliyolar sizi, sanki siz kotu bi'sey yapmissiniz onlar da artik gorusmek istemiyo gibi algiladim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…