- 20 Nisan 2014
- 1.694
- 722
- 178
- Konu Sahibi temmuzsogugu
-
Karim seni hayatindan sildi dedi bana.karisina sanki agiz goz kufur ettim.tek sozum biz kavgada ederiz barisirizda sen araya niye giriyosun demekoldu.bunu soyleyen insan benim 30yillik sozde kardesim.insan utanir bu lafi demeye.fani dunya ama benimde onurum var.kac adim attim.ve burda yazmadigim bircok ayiplarida var bu insanlarin.Fani dünya kime nezaman ne olacağını Allah bilir siz yine ablalığınızı yapın geri adım atmayın bence
Ben ailem Icin onlar uzulmesin diye ve evet kardesimi ozledim diye 1.5yilda 3kere aradim ama herdefasinda bunu haketmedigini belli etti.bende artik herkes degeri kadar etmeli inancindayim.Duruma göre bakarsiniz...Bayramda küslük olmaz derler, barismak icindir bayramlar, ama siz elinizden geleni yapmisiniz ve bikac defa aramissiniz, e büyükte sizsiniz, onlar el uzatirsa red etmeyin eger orali olmassalar sizde olmayin, herkes hak ettigi degeri görmeli kardes olsa bile...
Onlar el uzatirsa elimi uzatirim.Ama onlardan ses cikmazsa lanet olsun der sessiz kalirim.Bayram günü bi bakın onlar size adim atar el uzatırsa geri çevirmeyin tabii ama baktiniz el uzatmiyorlar orali olmayın sizde.
Arkadaşlarin çoğu kardeş falan demiş eee siz onun ablası değilmisiniz onlar niye demiyo ablamiz ne de olsa. Benim düşüncem bu size uyar mı bilmem.
Okadar zorki bunu kabullenebilmek.o benim kardesimdi.onun herhalini hatirliyorum.kavgalarimuzi oyunlarimizi cebimizdeki 3kurusla kendimizi mutlu etmeyi.Inanamiyorum dustugumuz duruma.o el oldu gitti.umurunda degilim artik oyle aci ki.Hiç umurum olmaz benim.. Karısı hayatından siliyor o da bunu kabullenip gelmiyorsa ben de ikinci adımı atmam keyifleri bilir..
Elbette acıdır canınız kanınız o sizin fakat o bunu pek önemsemiyor gibi geldi bana..Okadar zorki bunu kabullenebilmek.o benim kardesimdi.onun herhalini hatirliyorum.kavgalarimuzi oyunlarimizi cebimizdeki 3kurusla kendimizi mutlu etmeyi.Inanamiyorum dustugumuz duruma.o el oldu gitti.umurunda degilim artik oyle aci ki.
Evet artik onun beni onemsemedigini kabulleniyorum.Elbette acıdır canınız kanınız o sizin fakat o bunu pek önemsemiyor gibi geldi bana..
Artik banada bu dusuyor.Kardeşse kardeş haddini bilmedikten sonra sıfatı işe yaramaz. Keşke aramasaydınız bile. Boş verin, karıcığıyla yaşasınlar mutlu mutlu.
Buyuk bir sorun yok.biz hep kavga eder 2gune barisirdik.maledef doldurusa geldi.zaten kendide akli basinda olsa kimsenin lafiyla hareket etmezdi.suc kardesimde gelin hanimda degil.ortada çok büyük bir sorun yoksa sizin aramanızla tatlıya bağlanırdı
ama nedense bana kardeşiniz eşinin dolduruşuyla böyle davranıyor gibi geldi.
ben olsam gelin hanımı mutlu etmemek için inadına kardeşimle aramı düzeltirdim.
kimsenin oyununa gelmezdim.ne olursa olsun kardeşimdir derim bayramlaşırım aradaki mesafeyi kapatırım.
Ben olsam derim gerekeni yapar muhabbete sorunum olmayanların yanında devam ederim.Erkek kardesimle yaptigimiz son kavgadan sonra 1.5 yil kus kaldk.benim aramamla iyi kotu konusuyoruz .yani arayip sormuyo yuzyuze gelince selam veriyo 3 saniye okadar.karisida o kavgada bana bagirip cagirdi aklinca kocasini koruyo bendende 10yas kucuk.senle sorunum yok sen karisma dediysemde sesini kesmedi bagirdi durdu yine tum ailemin icinde.gecen bayram annemler uzuluyor su an onlardayim esinle gelde bi masada oturalim olmus bitmis olay dedimm sevgili kardesime.beyefendi karim seni hayatindan sildi gelmez o dedi.kendide gelmedi.
bu bayramda annemlerdeyken muhtemelen onlarda bayramlasmaya annemlere gelecekler.siz olsaniz elinizi uzatip iyi bayramlar dermisiniz boyle insanlara ?
Ben artik yapamiycam bunu.Allah hakkimizda hayirlisini versin.kardesin bile..Ben olsam derim gerekeni yapar muhabbete sorunum olmayanların yanında devam ederim.
Konulara da girmem sadece Allah rızası için el sıkar iyi bayramlar derim.
Erkek kardesimle yaptigimiz son kavgadan sonra 1.5 yil kus kaldk.benim aramamla iyi kotu konusuyoruz .yani arayip sormuyo yuzyuze gelince selam veriyo 3 saniye okadar.karisida o kavgada bana bagirip cagirdi aklinca kocasini koruyo bendende 10yas kucuk.senle sorunum yok sen karisma dediysemde sesini kesmedi bagirdi durdu yine tum ailemin icinde.gecen bayram annemler uzuluyor su an onlardayim esinle gelde bi masada oturalim olmus bitmis olay dedimm sevgili kardesime.beyefendi karim seni hayatindan sildi gelmez o dedi.kendide gelmedi.
bu bayramda annemlerdeyken muhtemelen onlarda bayramlasmaya annemlere gelecekler.siz olsaniz elinizi uzatip iyi bayramlar dermisiniz boyle insanlara ?
Elimden gelen herseyi yaptim.dunya hali dedim bugun var yarin yokuz dedim ama yaranamadim onlara..Annem dayimla boyle anlamsiz bir sebepten kusmustu ve dayim öldü. Hem de 33 yasinda. Olum su an uzak gelebilir ama oyle aci ki. Ben elimden geleni yaptim diyorsaniz bosverin. Yok hala pismanligim olu diyorsaniz cabalayin derim.
Ben bir konu acmistim.kus kalamamak zayiflikmi diye.ben kusen ve neden kustugunu unutan Insanim.Ama bu kusluk ilk defa kine donusmeye basladi.daha dogrusu karmakarisik duygularim.Ben demem kesinlikle, yapamam, yapıma ters
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?