yerimde olsaniz...

canım yabancı biri olsa durum daha farklı olurdu ama sizin kardeşiniz.. Büyüklük sizde kalsın siz kutlayın. Hem anne ve babanın da gönlü kırılmasın. Onlar terbiyesizlik edip cevap vermezse sizde o zaman ona göre davranırsınız. ama ilk adımı siz atın yinede.. Sonuçta bayram bu ve siz kardeşsiniz..

ne kadar kötü bişey iki kardeşin böyle olması eşide cesaret veriyor belliki canım kardeşine.inşallah bu bayram barışmanıza vesile olur
Bilmiyorum Allah hayirlisini nasip etsin.tesekkur ederim pina
O kadar cok adim attimki buyugum diye...tek uzuntum anem babam..

Size böyle davranma sebebi ne , tüm cagrilarinizi geri çevirmiş, anne babanız araya girse,çok kötü bişey kardeşler arasında böyle olması...

Anladim kotu olmus cidden. Bence gelin hic karismamaliydi siz kardessiniz bugun afedersiniz kedi kopek gibi birbirinizi yer yarin sarmasdolas olursunuz kardeslik boyledir zaten.

Aslina bakarsaniz kucucuk bi'abla yanlis anladin, evet kardesim ben de gergindim laflariyla konu kapanirmis.

Ben sizin yerinizde olsam kardesimle bayramlasirdim yazik anneniz babaniz kimbilir nasil uzuluyodur. Buyukluk sizde kalsin annenizin babanizin hatrina...

Adım atmanıza ragmen karşılık bulamamışsınız nasıl olsa kötü sizsiniz bırakın kendi hallerine naparlarsa yapsınlar...kardeş kavga eder barışır gelin hanım da pek cabbar ateşe körükle giden cinsten ...

Anne babanız duruma mudahale edemiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…