- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi temmuzsogugu
-
Bilmiyorum Allah hayirlisini nasip etsin.tesekkur ederim pinane kadar kötü bişey iki kardeşin böyle olmasıeşide cesaret veriyor belliki canım kardeşine.inşallah bu bayram barışmanıza vesile olur
O kadar cok adim attimki buyugum diye...tek uzuntum anem babam..canım yabancı biri olsa durum daha farklı olurdu ama sizin kardeşiniz.. Büyüklük sizde kalsın siz kutlayın. Hem anne ve babanın da gönlü kırılmasın. Onlar terbiyesizlik edip cevap vermezse sizde o zaman ona göre davranırsınız. ama ilk adımı siz atın yinede.. Sonuçta bayram bu ve siz kardeşsiniz..
Evet kisa ama kiymet bilene kisa herkes bilmez..Hayat küs kalmak icin cok kisa.
Elimi uzatmiycam artik yeter.kırılmış olmanı anlıyorum
ama elini uzatıp bayramlaşman gerekiyor
sonuçta KARDEŞ
KARINDAŞ
Elimden gelen herseyi yaptim.dunya hali dedim bugun var yarin yokuz dedim ama yaranamadim onlara..
Boyle davranma sebeplerini yazdim ustlerde.Size böyle davranma sebebi ne , tüm cagrilarinizi geri çevirmiş, anne babanız araya girse,çok kötü bişey kardeşler arasında böyle olması...
Yok kotu birsey yapmadim yapsam burda yaptim derim.kardesime o kavga gunu (tum aile ordaydi )Isle ilgili sikintilarimi anlatayim dedim dinleyip akil verecegine sikintimi paylasacagina seni tutanmi var cik isten calisma sanki sen olmadan sirket yurumuyo diye laflar sokusturdu.birde ustune benim sayemde o iste calisiyorsun demezmi (patronumla tanislar.ben mezun olurolmaz ise cagirmisti) benim sarteller atti.kim kimin yuzu suyu hurmetine para kazaniyormus ne saniyor kendini anlamiyorum.onnu ite kaka adam ve meslek sahibi eden benim maddi manevidestegim.detaylari yazmiyorum.6yildir calistigim sirkette onca emegimi bir kenara atin onun sayesinde ekmek yiyormusum haberim yokmus.bende basladim bagirip cagirmaya sen ne saniyorsun kendini diye zaten hanimi beni bastirdi o vakit sesiyle...demem o ki hatali oldugumu dusunmuyorum.fazkasiyla insanlik bile yaptim ama insan olana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?