yerimde olsaniz...

Benim uyuz olduğum şey
Karım seni sildi demesi. O kim seni silecek, zumuklu.. sanki şimdiye kadar senin onun hayatında olman ayakta tutmuş seni, gözünün nuru, gönlünün şenliği, afet-i devran, mükemmel-i cihan
 
Bi sürü şey okuyoruz yeni evlenenlerin görümceleriyle sorunu kayınvalideye sorunu anlata anlata bitiremiyorlar. Bazıları gercekten fazla abartıyor, cahillik bunların nedeni hep. Kimse kimseyi yemeyecek ya insanlar biraz hoş görü sahibi olmayı öğrense, iyi davranmanın güleryüzlü olmanın enayilik olmadığını, kendinden bişey eksiltmeyeceğini düşünse herkes. Herşeyin gelip geçici olduğunu hatırlasak hep. Bırakın karşınızdaki size nasıl davranmış siz hep hoşgörülü olun hep kazanan ve sevilen olursunuz her anlamda. Kimse kimseye mecbur değil büyüklük sizde kalsın. Herkes kendi evinde kendi derdinde gönlünüzü ferah tutun.
 
Ben kardesim telefonda seni hayatindan sildi diyince sok oldum.anca "kimse kimsenin ekmegini vermiyor.nasil isterse oyle yapsin" dedim.kardesimde tabi canim oyle tabi dedi kapattik.ilginc yani..ne diyimki.
 
Ben kardesim telefonda seni hayatindan sildi diyince sok oldum.anca "kimse kimsenin ekmegini vermiyor.nasil isterse oyle yapsin" dedim.kardesimde tabi canim oyle tabi dedi kapattik.ilginc yani..ne diyimki.

Sende zaten kahrindan öldün o seni sildi Diye
Senin tek derdin kardeşin
Ne insanlar var ya
 
Her seyin gelip gecici oldugunu bildigim icin cok ugrastim ama olmadi.Hayirlisi Allah tan olsun.sagolun...
 
Tabii ki derim..
Gecen bayram yaptiklari çok uygunsuz olmuş ama eline firsat geçmişken kardesinle arayi duzeltmelisin bence.. Karisini boşver silerse silsin, senin için asil önemli olan kardesin bence..
 
Bende kardesimle neredeydse 10 yil oldu gorusmeyeli. Kizsanda küssende içinden çıkmıyor malesef. Bu kardes mevzuusunda gözyaşlarım her daim hazırdır benim o yüzden pek bişey diyemicem
 
Oyle babam gizli gizli agliyormus.ama ben diger uye arkadasada yazdim 3kere aradim ama o beni hicbir onemli olayda aramadi.kardesim oldugunu bile unutuyorum artik.
Canim benim..
Ben seni anliyorum bizde de buna benzer seyler oldu..

Hakli olarak dariliyor icerliyorsun ama ( büyük ihtimal eşinin etkisinde biraz kardeşin)
bence kardeşinin de eşinin de eline koz verme, o tas atsin, sen gül at..
Ne olursa olsun kardeşin o senin..
Acikcasi ben öyle yapmaya calisiyorum elimden geldigince.. Yoksa kopup gideceğiz..
 
Gururum agir basiyor artik.ben susucam artik.varsin inceldigi yerden kopsun.3yillik evliyim 1gece evimde kalmis Insan degil.varligida bir yokluguda.
 
temmuzsogugu,
yapacağım yoruma kardeşiniz açısından inşaallah incinip kırılmazsınız, anladığım kadarıyle aslında ortada büyükte bir sorun yokmuş, basit bir abla kardeş kavgası gurur yapıldığı için 1,5 yıl küs kalmanıza neden olmuş ve sonrasında sizin adım atmanızla son bulmuş, kavga nedeniniz eşler değilse yengenizin karışmamasını istemeniz çok normal, kardeşler arasındaki sorunlarda, problem 3. şahıslarla ilgili değilse başkasının müdahil olmaması gerekir.

Yalnız kardeşinizin telefonda eşim seni sildi demesine takıldım, bu söz iki şeye işaret eder, ya çok özür dilerim kardeşinizin karakteri oturmamış, eşi ne karar verirse ona uymak zorunda kalıyor ve sizinle mecburi bir küslük yaşıyor ya da aslında silen kendisi ama bunu söyleyecek kadar cesareti yok, karısının arkasına sığınıyor.

Ama şu bir gerçek ki ne olursa olsun kardeş olduğunuz için yıllarca küs kalsanız da birbirinizi çok özleyeceksiniz, kardeşiniz belki şu an bunun farkında değil ama yıllar geçtikçe özlem duyacak, küslüğünüz devam ederse de maalesef aranıza soğukluk girecek ve birgün barışsanız bile eski abla-kardeş ilişkinizi yakalayamayacaksınız.

Yerinizde olsam ne yapardım diye düşündüm, normal şartlarda o kadar adım atmış biri olarak kardeşim bana adım atana kadar bir araya gelmezdim çünkü artık ablalık, büyüklük bende kalsın safhasını aşmışsınız lakin babacığınız gizli gizli gözyaşı döküyormuş, üstelik eminim bu bayram barışmanızı umuyor.

Sırf babacığınızın gözyaşlarının hatrına ki artık bu son hatır gönüldür, geldiklerinde güleryüzle hoşgeldiniz deyin, bayramlaşmak için elinizi uzatmayın çünkü eliniz havada kalırsa çok daha incinecek, elinizi uzattığınız için kendinize kızacaksınız. Kardeşiniz elini uzatır bayramlaşmak isterse geri çevirmezsiniz ama dediğim gibi el uzatan siz olmayın.
 
canım ilk adımı kardeşinden bekle ama kardeşinin gözlerine bak ve bekle.elini uzatan ilk sen olursan elin boş kalabilir.onlar çok kin yapmış belliki.
 
 



kırılmış olmanı anlıyorum
ama elini uzatıp bayramlaşman gerekiyor
sonuçta KARDEŞ
KARINDAŞ
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…