Yerimde olsaydınız?

Sevgili iken gözlerini takip edecek kadar piskopattim kiskanctim şimdi azaldı bu huyum tabi. ..:) ama bakamaz bakmamali

Tepkim çok büyük olurdu. Ne demek dönüp dönüp bakmak? Eşiniz çapkın galiba, gözünüz üstünde olsun.

tamam anlıyorum bır kez goz kayar ses cıkartmam ıkıncı kez kayarsa her nerde olursak olalım arkama bakmadan gıderdım .

2.den sonra "noldu tanıdıgın biri mi" diye sorardım...

7-8 e izin verdiysem ya kıyameti koparırdım saygısızlıgı ve sapık gibi bakması nedeniyle ya da hic konusmaz masadan kalkar giderdim, o anlamaya calıssın dursun.

Ben diyor kimden bahsettiğini bile bilmiyorum. Diger tarafta çok bayan vardı o yüzden kafami bu tarafa cevirdim sen yanlış anlama diye diyor. Bilemiyorum artık günahı boynuna...

Baldır bacaksa baktığı kendine engel olamıyor olabilir ama kadının gözlerine bakıyorsa çok tehlike aldatabilir bence

Baldır bacaksa baktığı kendine engel olamıyor olabilir ama kadının gözlerine bakıyorsa çok tehlike aldatabilir bence

Yok gözlerine degilde genel bir inceleme yaptı sanki. Dikkat çekiyordu kıyafeti. Gozunde aynalı gözlükler falan. Bilemiorum artik tam neresine baktı.

Yok gözlerine degilde genel bir inceleme yaptı sanki. Dikkat çekiyordu kıyafeti. Gozunde aynalı gözlükler falan. Bilemiorum artik tam neresine baktı.
O da kötü tabi nihayetin de, neresine baktıysa baktı artık. bi kere iki kere olsa gözü kaydı dersin de sürekli bakmak da çok nahoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…