Yerimde olsaydınız?

vallahi ben de kendimden sorumluyum ama bu kadarınada müsade edemem .

Sizede bravo yani , yol vermeye devam edin siz .
Ne yapayim cnm.mesela biryerde yemek yiyoruz hos bir bayan geliyor,kafasi ikiliyor.arabayla gidiyoruz hos bir bayan goruyor ikiliyor..kiziyorum.kavga ediyoruz,eeee ne yapabilirim artikk.neeeeeee....biraktim..yoruldum.artik gozumden dustu....ve eskisi gibi yanimda yapmiyor.veben biliyorum ki ben olmazsam bakacak.
Yeni evlendigimiz zamanlar bana gelip diyor ki etrafima bakiyorum da benim karim gercekten cok guzelll...bende salak cok mutlu oluyorumm....adam agziyla soylemis...
Ve bir gun bir yere gidiyoruz,arabadayiz.o da kulkaniyor.benim cam tarafim dabir kiz birden cikti.dikkatceken biri.birden benim tarafima bakarak kafasi ikile di.ve bana bakti ,sonra onune.bende ona baktim ve gulmeye basladi.neden guldun dedim....hic dedi.ve dedim ki iste bakmiyorum diyorsunya buna sen de guluyirsun......

Dogru söylüyorsunuz. Biz kendimizden sorumluyuz. Ama hazmedemiyorum işte.

Dogru söylüyorsunuz. Biz kendimizden sorumluyuz. Ama hazmedemiyorum işte.
Insanin hayatinda oyle seyler oluyorki,hazmetmem,asla affetmem dediginiz seylerle karsilasip hem hazmetmis hem kabuletmis oluveriyorsunuz ....
Bu cok aci olsada.allah sizi bunlarla sinamasin.

vallahi ben de kendimden sorumluyum ama bu kadarınada müsade edemem .

Sizede bravo yani , yol vermeye devam edin siz .

Biraz önce güzel bir kavga çıkardım. Ben bakmadım da bilmem ne de. O zaman dedim yemin et. Çünkü yalan yere yemin edemeyeceğini biliyorum. Yok ben nasıl yemin edeyim dışarda o kadar insan görüyoruz da, kimden bahsettiğini bile bilmiyorum da, da da da... Bundan sonra dedim bakmak nasıl olurmuş göreceksin. Eger dedim çok hoşuna gidiyorlarsa git onlara ben yokum dedim. Senin yaptığın saygısızlık dedim. Adam suçunu kabul etmiyor. Bir de simdi bir şey olmamış gibi aldı bilgisayarı film izliyor. Bende ona onümüzdeki günleri zehir etmezsem...

7-8 e çıkmazdı benim durumum malesef 1 defa bakması yeter canına okurum..Saygısızlık yapamaz.

7-8 e çıkmazdı benim durumum malesef 1 defa bakması yeter canına okurum..Saygısızlık yapamaz.
Yani ilk defa karşılaşınca ve kalabalık bir ortamda olunca maalesef bir sey yapamadım. Hoş içimden de pek gelmedi. Sanirım böyle böyle soğuyorum.

Yani ilk defa karşılaşınca ve kalabalık bir ortamda olunca maalesef bir sey yapamadım. Hoş içimden de pek gelmedi. Sanirım böyle böyle soğuyorum.

Aslında garip bir durum o an yani birşey diyememek çok normal..Bakma derim diyorum ama belkide donar kalırım bilemem.

Aslında garip bir durum o an yani birşey diyememek çok normal..Bakma derim diyorum ama belkide donar kalırım bilemem.

Adam kendisi bakmaması gerektigini bilmiyor mu. Ben soyleyince benim dememle kafasını çevirince hiçbir manası yok benim için. Ben isterdim ki benim bir esim var desin, bakamam desin kendi kendine ve iradesine hakim olsun. Ama iste ne desem bos simdi.

Hmm..
Şimdi benim erkek arkadaşım genelde bakmıyor. Ben izliyorum onu.
Arada baktıkları oluyor, gözü kayıyor vs. Bu durumlara kesinlikle birşey demiyorum. Herifin gözünü bağlayacak değilim sonuçta.
Ama sizin dediğiniz gibi günde birkaç kereden fazla olsa ve bu hergün olmasada sık sık tekrarlansa kesinlikle burnundan getiririm. Konuşmam, laf sokarım.

Gunde birkaç kere degil de aynı bayana dönüp dönüp baktı. Hani oyle bir kere bakıp kafasını çevirdiği zaman zaten problem yapmıyorum.

Inceden inceden laf sokacaksin. Git yat onla biraz kaba kacmis. Ha birde kabul edecekti.
İşte ben de sinirlenince sonda söyleyeceğimi başta söylüyorum bazen. Kabul etme gibi bir ihtimali yok. Çok kırıldım ne yapayım. Hani bir de hatasını kabul edip özür dilese o da yok. Böyle olunca sinirlenmemek elde değil.

Aninda tepki vermelisiniz, eger bilincli bakiyorsa, ki 7-8 kere ayni kadina dönüp bakti diyorsunuz, o anda kiyameti kopartin, itiraf etmesinede yani kabul etmesinede gerek yok, beni safmi sandin diye yapistircaksiniz cevabi.... Yanliz onu bunu gectimde, kiyameti kopartsaniz ne yazar aslinda, kusura bakmayin ama esiniz saygisiz ve sapik ruhlu... Istediginiz kadar kizin iki gün sonra aynisini yapar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…