Ne yapayim cnm.mesela biryerde yemek yiyoruz hos bir bayan geliyor,kafasi ikiliyor.arabayla gidiyoruz hos bir bayan goruyor ikiliyor..kiziyorum.kavga ediyoruz,eeee ne yapabilirim artikk.neeeeeee....biraktim..yoruldum.artik gozumden dustu....ve eskisi gibi yanimda yapmiyor.veben biliyorum ki ben olmazsam bakacak.vallahi ben de kendimden sorumluyum ama bu kadarınada müsade edemem .
Sizede bravo yani , yol vermeye devam edin siz .
Dogru söylüyorsunuz. Biz kendimizden sorumluyuz. Ama hazmedemiyorum işte.Iste demek istedigim tam dabu,kendini benden saguttu,ve artik kime bakarsa baksin diyorum...ben onun gozlerini kollayamam.kollasam da onun icin de bu igrenclik varsa,her zaman yapar.ben yaninda yokken gozleri kesin felfecir donuyordur.olsun,diyorum.ben kendimden sorumluyum.
Insanin hayatinda oyle seyler oluyorki,hazmetmem,asla affetmem dediginiz seylerle karsilasip hem hazmetmis hem kabuletmis oluveriyorsunuz ....Dogru söylüyorsunuz. Biz kendimizden sorumluyuz. Ama hazmedemiyorum işte.
vallahi ben de kendimden sorumluyum ama bu kadarınada müsade edemem .
Sizede bravo yani , yol vermeye devam edin siz .
Insanin hayatinda oyle seyler oluyorki,hazmetmem,asla affetmem dediginiz seylerle karsilasip hem hazmetmis hem kabuletmis oluveriyorsunuz ....
Bu cok aci olsada.allah sizi bunlarla sinamasin.
Yani ilk defa karşılaşınca ve kalabalık bir ortamda olunca maalesef bir sey yapamadım. Hoş içimden de pek gelmedi. Sanirım böyle böyle soğuyorum.7-8 e çıkmazdı benim durumum malesef 1 defa bakması yeter canına okurum..Saygısızlık yapamaz.
Yani ilk defa karşılaşınca ve kalabalık bir ortamda olunca maalesef bir sey yapamadım. Hoş içimden de pek gelmedi. Sanirım böyle böyle soğuyorum.
Aslında garip bir durum o an yani birşey diyememek çok normal..Bakma derim diyorum ama belkide donar kalırım bilemem.
Ben de yakışıklılara döner döner bakarım..
Niye bakıyorsun derse de inadına 32 dişim meydanda..
Gözüm bayram etsin diye canım derim..
Içimden patlatmak istemedim değil ama iste...çok sinir bozucu bişey yaa oyle bakarken agzına bi patlatıcan çok sinir olurum bn
Hmm..
Şimdi benim erkek arkadaşım genelde bakmıyor. Ben izliyorum onu.
Arada baktıkları oluyor, gözü kayıyor vs. Bu durumlara kesinlikle birşey demiyorum. Herifin gözünü bağlayacak değilim sonuçta.
Ama sizin dediğiniz gibi günde birkaç kereden fazla olsa ve bu hergün olmasada sık sık tekrarlansa kesinlikle burnundan getiririm. Konuşmam, laf sokarım.
Biraz önce çok beğendiysen git onla yat dedim. Kabullenmeyince sinirlendim ne yapayımIstiyorsan eve goturelim deseydin.
Aynı hesaba geliyor. Ben olsam dediğim gibi tavrımı koyardım.Gunde birkaç kere degil de aynı bayana dönüp dönüp baktı. Hani oyle bir kere bakıp kafasını çevirdiği zaman zaten problem yapmıyorum.
Biraz önce çok beğendiysen git onla yat dedim. Kabullenmeyince sinirlendim ne yapayım
İşte ben de sinirlenince sonda söyleyeceğimi başta söylüyorum bazen. Kabul etme gibi bir ihtimali yok. Çok kırıldım ne yapayım. Hani bir de hatasını kabul edip özür dilese o da yok. Böyle olunca sinirlenmemek elde değil.Inceden inceden laf sokacaksin. Git yat onla biraz kaba kacmis.Ha birde kabul edecekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?