Yerimde olsaydınız?

İlk defa böyle bir şey yapıyor. Sapık ruhlu olduğunu düşünmüyorum ama saygısızlık yaptığı konusunda size katılıyorum. Ve yaninda ben yokken kimlere ne kadar bakar diye düşünüyorum artık.

Kesinlikle o kadına defalarca baktığını gördüğünüz anda sert bir şekilde uyarmalıydınız Hayırdır ne bakıp duruyorsun kadına diye.İnkar etmesine fırsat kalmazdı böylece.Hemde tekrar aynı şeyi yapmamaya çalışırdı diye düşünüyorum

Ne munasebet canim ruh sagligi yerinde bir erkek asla hanimini rencide etmez bu sekilde

Masada ne varsa üstüne döker rahatlardım.Sonra o gözlerinin içine gözlerimle Bakıp 2 çift laf sokup kalkar giderdim...

Demekki kadında ona bakıor yani bakışıolar
Sol kaşımı kaldırır kadının aklını alır
Kocamada evde çocuk gibi azarlar 2. Seferde masayı kafasına geçireceğimi söylerdim

yakalamışlığım var böyle bakışları..
birin de "ha gayret çıkartıcaksın" dedim...
"ne diyosun" dedi..
bende "o kadar dikkatli baktığına göre bi yerden tanıyosun heralde" dedim..
yoook ben saçmalıyomuşum, ne alakası varmış fln...
ikinci de başka bi ortamda başka birine yine kayınca kaşı gözü
"eee tanıdın mı bari ?" bari dedim...
"hayır" dedi...
"git tanış o zaman ne uzaktan bakıyosun sığır gibi" dedim..
ben zaten hep böyle fesatmışım..

alayı pislik bunların...
yapmayan yoook...

Zaten kabul etmiyorlar. Biri de adam gibi çıksın da baktım desin.

"Çekinme git yanına konuş" diye laf sokardım ben olsam.

Ben daha ileri gidip kime baktıysan gidip onunla yatarsın artık dedim. Aslında soylemesem daha iyiydi ama sinirlenince tutamamdım kendimi. Bir de benim eşim daha gözüne hakim olamıyor, başka tarafina nasıl hakim olacak acaba dedim. Kabul etmiyor baktığını. Kimden bahsettiğimi de bilmiyormuş

sinir olurdum ama abartmazdım espriyle lafı sokar geçerdim.....

Neden laf sokulur ki? 'Aşkım çok bakıyorsun. Bakma lütfen.'

Bitti bu kadar yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…