sen tavir koyunca ne yapti
Aninda tepki vermelisiniz, eger bilincli bakiyorsa, ki 7-8 kere ayni kadina dönüp bakti diyorsunuz, o anda kiyameti kopartin, itiraf etmesinede yani kabul etmesinede gerek yok, beni safmi sandin diye yapistircaksiniz cevabi.... Yanliz onu bunu gectimde, kiyameti kopartsaniz ne yazar aslinda, kusura bakmayin ama esiniz saygisiz ve sapik ruhlu... Istediginiz kadar kizin iki gün sonra aynisini yapar...
Ne munasebet canim ruh sagligi yerinde bir erkek asla hanimini rencide etmez bu sekildeHerkese selamlar.
Fikrinizi almak istediğim bir konu var. Eşiniz siz yanındayken çaktırmadan(çaktırmadığını zannederek daha doğrusu) baska bir bayana dönüp dönüp bakarsa tepkiniz ne olurdu? Sinirlenir misiniz, yoksa üstünde hiç durmaz mısınız? Tamam biliyorum hepimiz insanız gözümüz kayabilir ama bir kere baksın iki kere baksın, 7-8 kere bakılır mı? Ben sinirden kuduruyorum şu an. Sadece bildiğimi bilmesi için laf soktum ama sinirli bir tepki vermedim. Erkek olmak demek her gördüğüne bakmak demek mi kızlar sorarım size?
Demekki kadında ona bakıor yani bakışıolar
Sol kaşımı kaldırır kadının aklını alır
Kocamada evde çocuk gibi azarlar 2. Seferde masayı kafasına geçireceğimi söylerdim
yakalamışlığım var böyle bakışları..
birin de "ha gayret çıkartıcaksın" dedim...
"ne diyosun" dedi..
bende "o kadar dikkatli baktığına göre bi yerden tanıyosun heralde" dedim..
yoook ben saçmalıyomuşum, ne alakası varmış fln...
ikinci de başka bi ortamda başka birine yine kayınca kaşı gözü
"eee tanıdın mı bari ?" bari dedim...
"hayır" dedi...
"git tanış o zaman ne uzaktan bakıyosun sığır gibi" dedim..
ben zaten hep böyle fesatmışım..
alayı pislik bunların...
yapmayan yoook...
valla emdiği sütü burnundan getiririm
"Çekinme git yanına konuş" diye laf sokardım ben olsam.
sinir olurdum ama abartmazdım espriyle lafı sokar geçerdim.....
olmuşla ölmüşe çare yok iyi yapmışın o zamanYapmadım diye inat edince ben güzel bir abarttım. Konuşmuyorum.
Herkese selamlar.
Fikrinizi almak istediğim bir konu var. Eşiniz siz yanındayken çaktırmadan(çaktırmadığını zannederek daha doğrusu) baska bir bayana dönüp dönüp bakarsa tepkiniz ne olurdu? Sinirlenir misiniz, yoksa üstünde hiç durmaz mısınız? Tamam biliyorum hepimiz insanız gözümüz kayabilir ama bir kere baksın iki kere baksın, 7-8 kere bakılır mı? Ben sinirden kuduruyorum şu an. Sadece bildiğimi bilmesi için laf soktum ama sinirli bir tepki vermedim. Erkek olmak demek her gördüğüne bakmak demek mi kızlar sorarım size?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?