Yerin dibine girdim

Özelinizi görmek istemiyorsa özel odanıza girmesin😉
Dolaba koyacaklarını kapıya bıraksın sizde evdeymişsiniz zaten alıp yerıne koyun yani.
Gereksiz abartmış.

Yanı yatak odası zaten sizin özeliniz değil mi öyle bisey olması bence gayet normal unutmuşsunuz anneniz baya abartmış geldi bana
bana da abartı geliyor zaten hep ama çıkmaza girdim beraber yaşamak zor eşimin yüzüne diyemediklerini bana söylüyor

arkadaşlar merhaba dünden beri nereye sığacağımı şaşırdım hiç bir yere sığamıyorum.. annem haftaiçi bnde kalıyor çocuğuma bakmak için sağolsun çok iyi bakıyor..gelgelelim beraber yaşamanın zorlukları olmaya başladı..yeni başladık hemen hemen tam zamanlı çalışıyorum artık pandemi dolayısıyla evdeydim..yatak yorgan vss benim büyük dolabım var oraya konuluyor.dolayısıyla her gün girmek zorunda yatak odasına yani etrafı toplarken..ve dün görünür yerde prezervatif görmüşş eşim ortada kutu unutmuş sağolsun eşime de feci öfkeliyim bu konuda..annem köpürdü bana özelinizi görmek zorundamıyım diye ve her geldiğinde bu ev tiril tiril değil istediğim gibi düzen yok diyip laf sokuyor bnde pek yetişemiyorum artık yardımcı alamıyorum korona var..evim büyük..çok daraldım yol gösterirmisiniz
Anneniz hatalı burada,madem gördü güzelcene uyarabilirdi sizi.
Evinizin düzeni kimseyi ilgilendirmez.

arkadaşlar merhaba dünden beri nereye sığacağımı şaşırdım hiç bir yere sığamıyorum.. annem haftaiçi bnde kalıyor çocuğuma bakmak için sağolsun çok iyi bakıyor..gelgelelim beraber yaşamanın zorlukları olmaya başladı..yeni başladık hemen hemen tam zamanlı çalışıyorum artık pandemi dolayısıyla evdeydim..yatak yorgan vss benim büyük dolabım var oraya konuluyor.dolayısıyla her gün girmek zorunda yatak odasına yani etrafı toplarken..ve dün görünür yerde prezervatif görmüşş eşim ortada kutu unutmuş sağolsun eşime de feci öfkeliyim bu konuda..annem köpürdü bana özelinizi görmek zorundamıyım diye ve her geldiğinde bu ev tiril tiril değil istediğim gibi düzen yok diyip laf sokuyor bnde pek yetişemiyorum artık yardımcı alamıyorum korona var..evim büyük..çok daraldım yol gösterirmisiniz
Yahu o torun bluetooth ile yapılmadı ya...Çok abartmış anneniz kondom meselesini.
Ama gelin görün ki duymazdan gelmek durumundasınız, çok zor anneniz gibi birini bulmak çocuk için. Benimki de sürekli kedinin tüylerinden, dağınıklığımızdan vs. şikayetçi. İki gözümün çiçeği anam konuştukça ben kafamdaki radyonun sesini daha da fazla açıp duymazdan geliyorum. Varsın öyle atsın stresini enerjisini..

Annenizi yatak odasına sokmayın, net. Yani tamam aynı evde yaşıyorsunuz ama bazı mekanlar özeldir. Bu konuda da yerin dibine girilecek birşey yok. Evlisiniz sonuçta ve gayet normal birşey.

Yahu o torun bluetooth ile yapılmadı ya...Çok abartmış anneniz kondom meselesini.
Ama gelin görün ki duymazdan gelmek durumundasınız, çok zor anneniz gibi birini bulmak çocuk için. Benimki de sürekli kedinin tüylerinden, dağınıklığımızdan vs. şikayetçi. İki gözümün çiçeği anam konuştukça ben kafamdaki radyonun sesini daha da fazla açıp duymazdan geliyorum. Varsın öyle atsın stresini enerjisini..
aynen tam da bu..kızım onunla o kadar mutlu ki..annem de çok güzel bakıyor Allah uzun ömür sağlık versin bnde genelde duymazdan geliyorum dağınıklık beceriksizlik eleştiri alıyorum..fakat dünkü biraz ağır geldi

teşekkür ederim yorumları okumak iyi geldi dünden beri kendimi pislik gibi hissediorum utancımdan psikolojim iyi değil
yahu sizin utanacağınız hiçbir şey yok ki burada. orası sonuçta yatak odanız, sizin özeliniz. prezervatif nerede olacaktı başka?
annenizin bunu sorun yapması çok saçma olmuş bence.

Hiç yerin dibine girecek bir durum yok ortada. Rahat olun. Altı üstü anneniz bir kutu görmüş. Belli ki eşiniz unutmuş. Olabilecek birşey. Anneniz görmemezlikten gelebilirdi.
Bende okurken siz yerin dibine girdim deyince anneniz iş üstünde yakaladı sandım🙈

Benzinliklerde herkesin gorebilecegi yerde satiliyor prezervatifler. Sizin odanizda olunca mi utanc konusu olmus.
Bakimina yardim ettigi cocugu da leylekler getirmedi herhalde.
Bu kadar utaniyorsa yatak odasinda ne isi var. Sevismek suc gibi davranmis.

bak bir anı anlatayım da rahatlayın

eşim bir tane prezervatifi kutudan çıkarıp yastığının altına koymuş

sonra o gece kullanılmamış ertesi gün çıkılıp işe gidilmiş

ben bunu ertesi akşam gördüm

ama yatağı evdeki yardımcım topladıktan sonra

kadın tek kelime etmedi anneniz gibi

anneniz bence sıkılmış biraz da trip atmış

ben sizin çocuğunuza bakıyorum, siz keyif yapıyorsunuz, ben evde iken neden böyle etkinlikler yapıyorsunuz modunda

yalnız her gün yatak yorgan toplanıp dolaba konmaz

yani yatılmış ve ertesi gece tekrar yatılacak olan şeyler dolaba konmaz

nerede yatıyorsa orada kalır

kanepe vs de yatıyorsa onun altında sandığı yok mu

kullanılmış şey geri dolaba konulmaz ki anneniz de düşündüğü kadar titiz düzenli vs değil

annem, utanç, aynı ev deyince sizi iş üstünde gördü sandım. alt tarafı prezevatifin kutusu.. anneniz olayı arşa çıkartmış. görmek istemiyorsa bakmayacak üzmeyin kendinizi, eşinize de gerilmeyin boşuna insanlık hali.
sizi utandırmamak adına (ki utanacak birşey yok) annenizin bunu dile getirmemesi gerekirdi.
eviniz 1+1 değilse başka bir odaya koysun yorganlarını.
ayrıca kimin evi tiril tiril, herşey yerli yerinde ki? yaşam olan ev ister istemez dağınık ve kirli olacak zaman zaman. bu çok normal. acaba anneniz evinden ayrıldığı için mi şikayetçi?

Back
X