- 3 Nisan 2014
- 36.417
- 148.850
- 798
- Konu Sahibi goncammm48
reklamlarda çıkınca gözünü mü kapatıyor anneniz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
asında bnm görebileceğim kadar bile ortada değildi sabah hazırlandım dün işe gittim yine farketmedim yatağımızın yanında çıkıntı var deri şeklinde onun kenarındaydı yani neden çekmecede gizli değil de ortada mevzu bu..ben görseydim kaldırırdım zatenAnneniz fazla abartmış ne var bunda anlamadım ayrıca neden eşinize öfkelendiniz sizde prezervatifi ortadan kaldırabilirdiniz.
bizdeki olay neden komodin üzerinde ortada da gizli bir yerde değil mevzu buAmann ben de bir şey oldu sandım. Benimki de gördü, yani görmüştür muhtemelen çünkü öyle duruyordu komodinin üzerinde, unutmuşuz insanlık hali, ve benim annem de girip çıkar yatak odamıza. Hiçbir şey demedi. Ne yani korunmasak daha mı iyi anne buna zor bakıyorsun 2. toruna nasıl yetişeceksin diye şakaya vursaydınız. Dağınıklığa falan benim annem de söylenir. Hatta +18 küfürler eşliğinde, baba tarafıma bol göndermeler yaparak, hem söylenir hem ortalığı toplar. Ben de güler geçerim. Çok takmamaya çalışın, idare edin.
Yani unutulmuş, bu kadar basit. Boynunuza asıp gezmemişsiniz. Bilerek koyacak haliniz yok di mi?bizdeki olay neden komodin üzerinde ortada da gizli bir yerde değil mevzu bu
Birde akşama kadar unutmamışyok ben evde değildim akşam işten gelince söyledi eşimden erken geliyorum bir saat
ya geldim işten eve girdim zaten yüzü aşırı asıktı bişey olduğunu anladım bozulmuş baya belli sonra yanıma geldi çattı dondum kaldım hala kendime gelemedimBirde akşama kadar unutmamış
Sanki liseli kız odasında bulmuş gibi tavırlar
Annenizde kabahat
Asıl annenizin yaptığı ayıp yahu.asında bnm görebileceğim kadar bile ortada değildi sabah hazırlandım dün işe gittim yine farketmedim yatağımızın yanında çıkıntı var deri şeklinde onun kenarındaydı yani neden çekmecede gizli değil de ortada mevzu bu..ben görseydim kaldırırdım zaten
Benim annemde gelip bende kalıyor. Ve yatağını asla benim odama koymaz. Ya ben alır koyarim. Ya da annem kızımın odasında köşeye falan koyar.. sonucta benim yatak odam sürekli derli toplu olmak zorunda da değil.
anlam veremiyorum inanın kullanılmış fln değil kesinlikle..bir de salon ortası vs değil yatak odamda yaniÜstelik sadece kutusu. Kullanılmış prezervatif bile değil. Hay Allah'ım yaaAcaba anneniz sizi eşinizden kıskanıyor olabilir mi
![]()
Bu kadar büyütmeye gerek yok görmezden gelseymis keşke. Insanlik hali unutulabilir. Kutu yine neyse ben kullanilmis seyi falan gördü sandim siz böyle yazınca, oyle olsa utanmaniza hak verirdim cok çirkin bi durum olurdu çünkü ama bu kutusunu her gun markette de görüyoruz sonuctaarkadaşlar merhaba dünden beri nereye sığacağımı şaşırdım hiç bir yere sığamıyorum.. annem haftaiçi bnde kalıyor çocuğuma bakmak için sağolsun çok iyi bakıyor..gelgelelim beraber yaşamanın zorlukları olmaya başladı..yeni başladık hemen hemen tam zamanlı çalışıyorum artık pandemi dolayısıyla evdeydim..yatak yorgan vss benim büyük dolabım var oraya konuluyor.dolayısıyla her gün girmek zorunda yatak odasına yani etrafı toplarken..ve dün görünür yerde prezervatif görmüşş eşim ortada kutu unutmuş sağolsun eşime de feci öfkeliyim bu konuda..annem köpürdü bana özelinizi görmek zorundamıyım diye ve her geldiğinde bu ev tiril tiril değil istediğim gibi düzen yok diyip laf sokuyor bnde pek yetişemiyorum artık yardımcı alamıyorum korona var..evim büyük..çok daraldım yol gösterirmisiniz
Anneniz size gelmek istemiyor olabilir mi acaba çocukla ilgilenmek içinya geldim işten eve girdim zaten yüzü aşırı asıktı bişey olduğunu anladım bozulmuş baya belli sonra yanıma geldi çattı dondum kaldım hala kendime gelemedim
çocuğumu çok seviyor bakmaya istekli fakat aklının evde de kaldığını söylüyor babam kalıyor evde yarım saatlik mesafe gel-git yapmak zor oluyor haftaiçi bnde kalıyor ama evde kardeşimle babamın evi berbat ettiğini söylüyorAnneniz size gelmek istemiyor olabilir mi acaba çocukla ilgilenmek için
Başka değişik tavırları oluyor mu
evet o tarz bişe bnde seziyorum aklının evde kaldığını da hep söylüyorBen de oyunu “görmeyi verseydi”den yana kullanıyorum. Bence annenin derdi başka. Belli ki kendi evini bırakıp gelmek, çocuğa bakmak zor geliyor.
ya geldim işten eve girdim zaten yüzü aşırı asık
O yüzden sinirleri bozulmuştur sizin utancak bir durumunuz yokçocuğumu çok seviyor bakmaya istekli fakat aklının evde de kaldığını söylüyor babam kalıyor evde yarım saatlik mesafe gel-git yapmak zor oluyor haftaiçi bnde kalıyor ama evde kardeşimle babamın evi berbat ettiğini söylüyor