- 7 Ağustos 2014
- 32
- 4
- 13
Öncelikle herkese selamlar. Belirtilerim baş ve kasık ağrısıyla başlamıştı, çalıştığım için yorgunluktandır diye hiç umursamadım. Günüm geçmişti ve buna buluntılar da eşlik etmeye başlamıştı. Hemen bir test alıp yaptım ve evlenmeyi iki ay olmasına rağmen çok istediğim şey olmuştu. Artık bir anne adayıydım. Hamileliğim aşırı bulantı eşliğinde geçiyordu sadece altı kilo alabilmiştim ve buna rağmen allaha şükür oğlum sağlıklıydı. Günler geçmek bilmiyor derken, son ayımızı doldurmuştuk. Ben de doğuma dair hiçbir belirti yoktu: sancı, ağrı vs. Kontrollerim sıklaşmıştı ve doğumum olmuyordu. Minik prensim 41+3 haftasındaydı. Doğuma alındım, muayene edildim ve sezaryene karar verildi. Çok heyecanlıydım ve dr.um epidural anestezi yapacağız deyince, heyecanım zirvelerdeydi. Öylece yapıyorum ne olduğunu, ne yapıldığını bilmeden. Başımda bekleyen dr.a başladılar mı diye sorduğumda şimdi sesini duyacaksınız dedi ve o an , ağlayışını duyduğum o an hiçbir kelimeyle ifade edilemez. Şu an prensim iki hafta sonra 1. yaşını kutlayacak. Zaman hiç geçmesin, hep küçük kalsın, hep kollarımda kucağımda olsun derken; ne çabuk bir oldun prensim. Bu duygu, annelik duygusu bambaşka birşeymiş dilerim Rabbime evlat özlemiyle yanan herkese nasip etsin...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.