- Konu Sahibi gulsahh5151
-
canım bende senelerdir çözemedim erkek milletini sen boşver onun seni unutup unutmadığını düşünmeyi bırak, kendi hayatına bak..yoksa sadece üzüldüğünle kalırsın.evet haklısınız bilinçaltı işte düşünmeden olmuo bazen özellikle yalnız kaldığım zamanlar.... bişe daha sorsam bi erkeğin birini unutup unutmadığını nasıl anlayabilirsiniz????
Yeni ayrilmissin daha. Hemen dusunme derim baskalarini, evliligi...
Zaman neyi gosterir bilemezsin. Kimsede vazgecilmez deyildir. Yasinda daha erken. Yeni ayrildigin icin takiliyo bunlar kafana. Tabiki gecici bi durum. Du bakalim kimler cikacak daha karsina. Belkide ondan daha cok seviceksin, belkide ondan daha kaliteli olucak.
Eski sevgilinin unutup unutmadigi takiliyosa kafana... Adi ustunde eski napicaksin unutup unutmadigini. Önune bak senyerimseniben
"gerçek sevgi bir kez çalar kapını, onu içeri buyur etmezsen küser ve birdaha gelmez kapına"
bu sözü çok küçükken biyerlerden duymuştum, ben bir defa sevgiyi küstürdüm, sevip sevilip söyleyemedim, karşılık bile veremedim, sonra yaşadığım aşklarda da vuslatı yaşayamadığımdan hep bunu düşündüm, hala da düşünürüm, acaba gerçekten aşkı küstürmüş müydüm ???
Sanırım haklısın :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?