Yerine sevebilir miyim?

gulsahh5151

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
88
1
86
36
Adana
kızlar bu üç günlük süre zarfında çok konu açtım çok soru sordum biliyorum ama bişey daha kafama takılıyo bana bi akıl varin yaa.....
benim bu en son ilşkimi sonlandırdığım erkek belki de hayatımda karşıma çıkan en kaliteli insandı hem kültürel yönden hem de ne bileym işte herr yönden.......
ayrılalı 1.5 ay oldu gerçi çok geçmedi ama yeni birisi dediklerimi zaman mideme bi bulantı girio istemiyorum yeni bi ilşki, istiyorum aslında ama onun gibi biri sanki bi daha karşıma çıkmayacakmış gibi gelioo bu durum geçici midir sizcee??? evlilik düşüncesi aklıma geldiği zaman hiç istediğim biri karşıma çıkmayacakk ben de sırf evlenmiş olaym diye evlencem öle mal gibi yaşayıp gidicem gibi geliyoo evlilik falan diyorum da ünv. 2. sınıftaym daha öle evliliğe daha hazır olduğumdan da değill ama arada aklıma gelio işte ee ne diyosunuz????????????

canım dur daha neler görceksin!
hem bence biraz düşünme böyle şeyler.bekarlığın tadını çıkart.emin ol karşına daha niceleri çıkıcak.senin tabirinle kaliteli ve kültürel yönden kendini yetiştirmiş biri istiyorsan sende kendini geliştir yetiştir.eğitimine odaklan.böylece istediğin gibi birini bulma ve sevme şansın artaar..

evet haklısınız bilinçaltı işte düşünmeden olmuo bazen özellikle yalnız kaldığım zamanlar.... bişe daha sorsam bi erkeğin birini unutup unutmadığını nasıl anlayabilirsiniz????

evet haklısınız bilinçaltı işte düşünmeden olmuo bazen özellikle yalnız kaldığım zamanlar.... bişe daha sorsam bi erkeğin birini unutup unutmadığını nasıl anlayabilirsiniz????
canım bende senelerdir çözemedim erkek milletini sen boşver onun seni unutup unutmadığını düşünmeyi bırak, kendi hayatına bak..yoksa sadece üzüldüğünle kalırsın.

Yeni ayrilmissin daha. Hemen dusunme derim baskalarini, evliligi...
Zaman neyi gosterir bilemezsin. Kimsede vazgecilmez deyildir. Yasinda daha erken. Yeni ayrildigin icin takiliyo bunlar kafana. Tabiki gecici bi durum. Du bakalim kimler cikacak daha karsina. Belkide ondan daha cok seviceksin, belkide ondan daha kaliteli olucak.
Eski sevgilinin unutup unutmadigi takiliyosa kafana... Adi ustunde eski napicaksin unutup unutmadigini. Önune bak senyerimseniben

boşver canım bir erkeğin kafasında ne olduğunu.
sen kendini düşün sen istediğin sen misin?
okuluna eğitimine harcasan şu değerli zamanını hiçbir derdin kalmazdı emin ol.

Yeni ayrilmissin daha. Hemen dusunme derim baskalarini, evliligi...
Zaman neyi gosterir bilemezsin. Kimsede vazgecilmez deyildir. Yasinda daha erken. Yeni ayrildigin icin takiliyo bunlar kafana. Tabiki gecici bi durum. Du bakalim kimler cikacak daha karsina. Belkide ondan daha cok seviceksin, belkide ondan daha kaliteli olucak.
Eski sevgilinin unutup unutmadigi takiliyosa kafana... Adi ustunde eski napicaksin unutup unutmadigini. Önune bak senyerimseniben

a.sa.sa.s

birini unutmak için sakın ama sakın bir başkasına yönelme çok taze daha bu acı bırak biraz küllensin yoksa şuanda olduğundan daha kötü olabilirsin.. düşünsene bir başkasıyla birlikteyken eski sevgilinin aklında içinde bir yerlerde olduğunu bu karındakine de sana da zarar verir.. Bu yüzden dinlendir gönlünü biraz kendini derslerine spor a ver biraz dağılır düşünceler.. sengözlerimebaksanab

Ve unutmadan evet sevebilirsin ilişkin ne kadar sürdü bilmiyorum ama çok daha iyi birisi çıkıcaktır emin ol ve artık elinden geldiğince düşünmemeye çalış bu sana zarar verebilir kendimden biliyorum..

daha ayrılık taze aradan zaman gectiği zaman yeni birileri elbet girecek hayatına ama bana kalırsa evliliği şimdiden düşünme bekarlık sultanlıktır...

gülsahcım diğer konunda birebir aynını yaşadım demiştim..
gerçekten birebir yaşamışız..
bende ikinci sınıfta o insanla beraberdim..
ondan daha iyisi hayatıma girmez diyordum.
görsen benim gözümde prens o insan..
her şeye sahip.. eğitim zeka para yakışıklılık.. her şey..
ama başkasına gitmişti..
sonrasında ben birine aşık oldum..
o aşık olduğum insanda şunu düşündüm hep..
bu benim dedim..
eski sevgilimin eski kız arkadaşının yaşadığı şeydi.. bu benim..
sonrasında yaşadığım ilişki benim olan şeydi. .başkasının üzerine kurulmamıştı...
gülşah bi kaç ay sonra gir bu yazılanları oku..
başkasına aşık olacaksın.. başkasını kendine ait hissedeceksin.. koşulsuz seveceksin.. ne kültür ne bişi düşünmeden..
dilerim mutlu olursun ya..
benzer şeyler yaşıyoruz..

"gerçek sevgi bir kez çalar kapını, onu içeri buyur etmezsen küser ve birdaha gelmez kapına"

bu sözü çok küçükken biyerlerden duymuştum, ben bir defa sevgiyi küstürdüm, sevip sevilip söyleyemedim, karşılık bile veremedim, sonra yaşadığım aşklarda da vuslatı yaşayamadığımdan hep bunu düşündüm, hala da düşünürüm, acaba gerçekten aşkı küstürmüş müydüm ???

"gerçek sevgi bir kez çalar kapını, onu içeri buyur etmezsen küser ve birdaha gelmez kapına"

bu sözü çok küçükken biyerlerden duymuştum, ben bir defa sevgiyi küstürdüm, sevip sevilip söyleyemedim, karşılık bile veremedim, sonra yaşadığım aşklarda da vuslatı yaşayamadığımdan hep bunu düşündüm, hala da düşünürüm, acaba gerçekten aşkı küstürmüş müydüm ???

Sanırım haklısın :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bende tecrübemle söyleyim sana canım..3 sene önce birini öyle bi sevdimki..süründüm köpek oldum! snra aradaşımla aldattığını öğrendim.o kadar sewiyodumki hani derlerya ask gözü kör eder o askla affederim yeterki gelsin dedim..ardından psikolojik ardı arkası gelmeyen terapiler,seanslar..psikolojik BORDERLINE oldum.sınırda yaşayan kişilik demekmiş..2.5 sene seans sürdü ve ümidi kesmişken karşıma yeni birini çıkardı tanrı 4 ay önce..

ve ben senin gbi o kadar cok düşündümki denedimki bşka biri unutturur mu die..ama olmuo o insanların duygularyla oynayıp bıraktıını görüosun..boşa cabaladığını görüosun..

zaman biraz zaman canım...zaman herşeyin ilacı..tamamen unutuo musun peki?hayır bende hala o adamın resimleri var bazen bakıp ağlarım..o mu? şimdi evli ve 1 yaşında da bi oğlu war

Back
X