yerlere göklere sığdıramadığım adam gitti.

Nayro

☕️
Pro Üye
Anneler Kulübü
8 Temmuz 2012
1.434
966
323
...................................

Son düzenleme:
canım benimm insanlar bu hayatta yaşamak için biraz daha uzun yaşayabilmek için ne tedaviler görüyorlar... Şu anda bir çok insan hastanede hayata tutunmak için bekliyor... İntiharı nasıl düşünebilirsin hem de seni aldatmış her ne olursun seni gözden çıkarmış birisi için... Tatlım lütfen böyle şeyler düşünme seni istemeyen biri için canını feda etmeyi nasıl düşünürsün? Lütfen biraz sakinleş biraz kafanı diinle... Eminim ki boş yere bu kadar kötü bir şeyi düşündüğünü anlayacaksın. ailen var sevdiklerin var anneciğini babacığını düşün... Lütfen ... seni aldatan tensel bile olsa senden çok kendi ihtiyacını düşünen biri için bu kadar çok üzülme...

Kaç yaşındasınız Allah aşkın ne demek tek isteğim arkadaşıma kavuşmak falan. Çok sevmiş olabilirsiniz o da sevmiştir belki ama sevmeyle olmuyor bazı şeyler işte. Evlenseydiniz bile aldatılırdınız çünkü ihtiyaç falan gibi bir bahaneyle insan sevdiği kadını aldatmaz. Siz de zamanla soğutursunuz içinizi. Ama böyle davranmak size bir şey kazandırmaz. Çocuğun üstüne gitmeyip bu durumu kabullenerek ağırlığınızı ortaya koymanızı tavsiye ederim. Belki o döner size tekrar bu şekilde ama ben olsam asla kabul etmezdim böyle nefsine hakim olamayan birini.

Yapamıyorum nefes alamamıyorum insanın herseyi giderse ne icin yasar

Canım üzme kendini bu kadar.. herşey olacağına varır gerçekten.. ben okuduğum yazıdan şunu anlıyorumki sahurda atılan o 12 mesaj seni denemek içindi. yanii ayrılıp kötü imaj vermemeye calısan sözde sevgili. senin iyiliğini düşündüğünü sana hissettrdii kendi vicdanını rahatlatıp çekti ve gitti. ki bu zat aylar öncesi otel odasında yasadığı ilişkide uçkuru dışında hiç birşeyi aklına bile getirmedi. hala bu adam için üzülüp gözyaşımı dökeceksin ? hatta ölmeyimi düsüneceksin.. yazık etme canım 1 gün daha fazla yasamayı ailesinin yanında olmayı dileyen çare arayan bir sürü insan var hastane odalarında ne yazıkkı..

canın arkadaşın öldü de ne oldu
sevgilinin erkek kardeşi hayatına güzelce devam ediyor, değil mi?

ölen öldüğüyle kaldı
Rabbe isyan edip günaha girdiğiyle kaldı
ailesini, sevenlerini, derin travmalara hapsettiği ile kaldı değil mi

seni aldatan o adamdan kurtulduğuna dua et, yoluna devam et

Suan kimse anlayamaz halımı nefes aldığım her an ölüm

canın arkadaşın öldü de ne oldu
sevgilinin erkek kardeşi hayatına güzelce devam ediyor, değil mi?

ölen öldüğüyle kaldı
Rabbe isyan edip günaha girdiğiyle kaldı
ailesini, sevenlerini, derin travmalara hapsettiği ile kaldı değil mi

seni aldatan o adamdan kurtulduğuna dua et, yoluna devam et

tebrik ediyorum arkadasım:128:

seni aldatan biri için kendi hayatından mı vazgeçeceksiniz??? Kendinizi niye bu kadar düşürüyorsunuz anlamıyorum yaa !! bu herif sizi sevseydi aldatmaz bırakıp gitmezdi . Sizi sevmeyen biri için ailenizi mahvetmek mi istiyorsunuz ? aklı sıra onu cezalandırıcaksınız intihar ederek fakat 2 gün ağlar 3. gün yine gider başka birinin koynuna. Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye boşunaa dememişler !. Aklınızı başınıza alın

bir silkelende kendine gel kendine
ben bu siteye üye olmadan önce kadınlarımızı kızlarımızı daha olgun daha onurlu bilirdim
bu ne ya her gün onlarca konu onsuz yapamıyorum ölüyorum bitiyorum

siz kim için neyi harcıyorsunuz ya
o kim ki
niye senin hayatın niye senin her şeyin
seni istemiyor seni aldatmış seni umursamıyor
tipik seni haketmiyorum sen daha iyilerine layıksın yalanıyla da kendini masumlaştırıyor

hiç bana anlayamazsınız aşk meşk demeyin bende ilk aşkımdan çocukluk aşkımdan 8 yılımı beraber geçirdiğim kişiden ayrıldım ama hiç ölüyorum bitiyorum demedim
kendinize sahip çıkın kimse sizden değerli değil!!!

konu sahibinin yaşı küçük kesinlikle..malum yaşlarda hepimiz o anki sevgilimizden ayrıldığımızda başka birini asla sevemiceğimizi düşünmemişmiydik..hayat söylenenlerle değil yaşananlarla öğreniliyo maalesef..o da anlıcak ama yaşadıkça..hiçkimse vazgeçilmez ve eşsiz değilidir..yalnızca zaman eşsizdir ve ömür...

Canım benim nerdeyse 7 yıllık ilişkim bitti 6 ay önce ve öyle bi aşamada ki nişanlanacaktık aileler tanışmıştı hiç sorun yoktu yaşadıkların tanıdık geldi başkası vardır kesin ama merak etme aradığını bulamayıp dönecektir.
Hayatta güçlü olmak lazım ne kadar güçlü olursan o kadar değerin artar ölmek falan nedir bunlar değermi bi düşün ölsen ne olacak belki hayatına bundan sonra seni çok sevecek aşık olacağın daha iyi bi insan çıkacak.arkadaşın intihar etmişte ne olmuş uğruna hayatından vazgeçtiği çocuk şimdi başkalarıyla aşk meşk modunda takılıyodur ne yaparsan kendine yaparsın.
ben ilk ayrıldığımda şok oldum hiç beklemiyodum mesajlar attım bazen iyi genelde kötü hakaret falan ne oldu belki yapmamalıydım ama hırsımı aldım 4. ayda kendimi toparlamaya başladım ve o senisevmiyorum seninle evlenmicem istemiyorum asla dönüşüm yok vazgeç benden diyen adam yaklaşık 20 gün önce kapıma geldi af diledi psikolojisi kötüymüş ne yaptığını bilmiyomuş falan filan ... ne oldu ben çektiğim üzüntüyle kaldım ama o daha yeni üzülmeye başladı.öyle bi an gelecekki Allah herkesin yolunu açık etsin diceksin sadece biraz zamana ihtiyacın var anladığım kadarıyla yaşın küçük ben 29 yaşında ilk sevgilim tarafından yalnız yaşadığım şehirde terkedildim ama güçlü durdum ve daha da güçlendiğimi hissediyorum.Ondan başkasını sevemem hayatım bitti derken şimdi hayatın insanlara ne göstereceği bilinmez diyorum umutluyum.Bırak seni kaybeden üzülsün şuan için sana çok zor gelebilir ama inan zamanla herşey hafifliyor kendini topla hayata umutla bak inan değmez...

seni aldatan biri için kendi hayatından mı vazgeçeceksiniz??? Kendinizi niye bu kadar düşürüyorsunuz anlamıyorum yaa !! bu herif sizi sevseydi aldatmaz bırakıp gitmezdi . Sizi sevmeyen biri için ailenizi mahvetmek mi istiyorsunuz ? aklı sıra onu cezalandırıcaksınız intihar ederek fakat 2 gün ağlar 3. gün yine gider başka birinin koynuna. Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye boşunaa dememişler !. Aklınızı başınıza alın

bu kadar mı güzel anlatılır kesinlikle doğru..

O sana aldattım diyor , sen hayır aldatmadın diyorsun. :D
Güldüm valla ya. Allah kimseyi böyle düşürmesin. Ne diyelim.
Bir insan kendini bu kadar hiçe sayamaz herhalde.
Tamamıyla körsün şu anda. :)) Biraz kendini sevmeyi dene.

Hiç üzülmüyorum senin gibi kızlara. Kendi kendini mahvediyor çünkü senin gibiler. :31:

senin geçen konunda da yine intihar meselesi vardı :19: Arkadaşım napıyorsun sen kendine?? Yaşamak kolay değil tamam herkes ama herkes hayatının bir döneminde acı çekiyor mutsuzluğun dibine vuruyor! Ama herkes başetmeye çalışıyor öyle değil mi?? Sen arkadaşının ölümünden çok etkilenmişsin ama o yenik düşmüş sen niye yenik düşmek istiyorsun mücadele et tutun biraz..Hemen vazgeçilir mi herşeyden ileride çok çok mutlu olmayacağını nereden biliyorsun ?? Bu kadar çabuk pes etmeyin insanlar neler yaşıyor da pes etmiyor mücadele ediyor..

gülüp geçicek bu yaşadıklarına zamanı gelince..ama tabii şu an bi yanlış yapmayıp o zamanları görebilirse..

Tamam öldür kendini.. kurtul bu aşk acısından.. ama ya senin anan baban ? Tabi yaa 9 ay karnında taşısın binbir emekle gözyaşlarıyla büyütsün bu yaşa getirsin sonra da dandik dundik bi herif için kendini öldürsün :ssz: Hepimiz böyle hissettik inan bana.. ama geçiyor. canın acısın bırak.. acı çekmekten korkma bu kadar.. çünkü şimdi çekmezsen ilerde çekersin.. bak ben toyluk zamanlarımda aşk acısı çekip yanıp kavrulduğum için şuan gram acı çekmiyor gram üzülmüyorum.. 4 senelik nişanlımdan ayrıldım.. ama acı çekmiyorum. nefes de alıyorum boğulmuyorum da. neden ? çünkü acılar özellikle de aşk acıları insanı olgunlaştırır.. pişirir.. bırak çek acı.. ağla zırla.. ama geçeceğine inan ve intihar düşüncesini sil at.. atamıyorsan da git ailenle konuş seni bi uzmana götürsünler.. kendi iç sesini dinleme.. bak biz burdayız yaz çiz ağla zırla.. ağladıkça azalacak acıların.. inan bana geçecek güzelim.. kalk elini yüzünü yıka bi abdest al dua oku.. rahatlarsın..

ayrılık ilk gunlerde ölüm gıbı gelır ama abartmıyor musunuz ıntıhar felan,hemde hiç değmeyecek bırı.canım ınan senı sewmıyor bunu kabullen once resmen kendını soğutmak ıcın aldattıgını soylemiş normal bır erkek arkadas senı aldattım dıyebılır mı sence kız arkadasına aldatmıs olsa bıle..kaybetmek ve canını yakmak ıstemez.
senın yapman gereken düşünmemeye çalışmak kendıne bı lıste yap mutlu olmak ıcın hatta yapman gerekenlerı ve yapmaman gerekenlerı yaz onun eksilerini yaz her gun oku güç ver kendıne.ama böyle olmaz yanı annee babana yazık senın hayatında tek o mu var.ayrıca öldüm bittim ayrılamam felan dersen iyice kaybedersın kazanmak ıstıyorsan vazgececeksın,hoş oyle bır herıfı kazansan nolur orası ayrı...

Back
X