Yerleşme ağrısı

Allah razı olsun tabiki dua ediyorum isteyen herkese sakın stres yapma o bunalıma girme çünkü kendim yasadm biliyorm çok zor kendini oyalamaya çalış çocuk için ilişki yaşama bunu görev gibi görme ben şuan 29 yasindaym ilk gebeligim 16 yaşında olmuştu ve o zamandan beri bi daha olmadı o kadar bunalıma girmiştim ki artık ümidim yoktu olacağına doktorlar hiç bir sorun yok diyor ama olmuyo sonra akışına bıraktm şu 2 aydır öyleydi allah bu ay yüzüme güldü 🥰darısı size inşallah
Cinsiyetini ne zaman ogrenecegiz yegenimin

Bende regl zamanı bunları sürekli yaşayan biriyim benim bu sefer fark olarak sol kasigimda bakmalar oldu bi kaç kez ondan suphelendm bide tiksinme gerisi adetle aynı yani hiç bir fark yok hatta o kadar agrım vardiki test yapsammi yapmasammi kararsizdim
Benim daha reglime 6 gün var elimde 1 tane awox var ümitli değilim yapmak istemiyorum da bel ağrım beni rahatsız ediyor

Benim daha reglime 6 gün var elimde 1 tane awox var ümitli değilim yapmak istemiyorum da bel ağrım beni rahatsız ediyor
Ben adete 5 gün kala yaptm çok silik bi şekilde çıkmıştı bence bekle 1.2 gün öyle yap deger düşük olunca da çıkmıyomş

Ben adete 5 gün kala yaptm çok silik bi şekilde çıkmıştı bence bekle 1.2 gün öyle yap deger düşük olunca da çıkmıyomş
Teşekkür ederim. Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah

4 aylik mi belli oluyor cinsiyet rabbim saglikla istedigin gibi versin insallah
Amin inşallah evet 4 aylıkken cinsiyet belli oluyor inşallah buraya ben cinsiyet haberi vermeye geldiğimde sende ooo nerelerdesin benm bebeğin cinsiyeti belli olacak nerdeyse felan dersin 😇😍😍🥰🥰

Kızlar adetime 2 gün kaldı şu son 2 gündür felaket ağrı çekiyorum kasıklarım kopuyor sabah test yaptım erken gebelik silik çoktı ama güvenmedim o kadar ağrım var ki sırtıma bısluguma sanki bişeyler batıyor gibi kasıklarım resmen kopuyor aşırı ageıypr adet olduk olcamm gibi sabah yürüyüş yaptım fena ağrı girdi sonra ıslaklık hissettim adet mi oldum dedim eve gittim baktım beyaz akıntı vardı çişimi yaptık sonra bi geçti ama yine başladı felaket ağrılarım var sizce gebelik var mı yoksa adet mi olcam
Test markası NİMO
Canım ben de ailik görüyorum büyük ihtimalle hamilesin ama en iyisi kan vermek. Aynı ağrılar bende de var geçer mi
Bilmiyırum

Tabiki ama inşallah olumsuzluklar ortadan kalkar 🥰 bu arada çalışıyomusun ev hanımı mısın
Yeni evliyim calismak isterim ama esim istemiyor simdilkk ev hanimiyim esim isi geregi gece gunduz calsiyor gorev falan sen calisirsan denk gelmeyiz birbirmizi evde goremeyecegimiz gunler olur diye istemiyor

Yeni evliyim calismak isterim ama esim istemiyor simdilkk ev hanimiyim esim isi geregi gece gunduz calsiyor gorev falan sen calisirsan denk gelmeyiz birbirmizi evde goremeyecegimiz gunler olur diye istemiyor
Anladim canım haklı bi yönden de ben kafanı dağıtacak şeylerle meşgul müsün diye sordum çünkü evde olunca sürekli böyle şeyler düşünüyo insan o yüzden (diiyene bak😂😂) sanki kendim farklıyım ama bu ay nasıl olduysa çocuk olayını unuttuğum için kendiliğinden oluverdi herlde kendime çok yükleniyodm salinca bişeyler yoluna girdi

Anladim canım haklı bi yönden de ben kafanı dağıtacak şeylerle meşgul müsün diye sordum çünkü evde olunca sürekli böyle şeyler düşünüyo insan o yüzden (diiyene bak😂😂) sanki kendim farklıyım ama bu ay nasıl olduysa çocuk olayını unuttuğum için kendiliğinden oluverdi herlde kendime çok yükleniyodm salinca bişeyler yoluna girdi
Sen calisiyonmu bide nerelisin🥰

Ben mardinliym ama evlendim diye suan sivasliyim galiba🤣zonguldaktayim suan esimn isi sebebiyle
Ee ne demişler doğduğun yer deil doydugun yerdir memleketin 😄 mardini çok merak ediyorm gidip gezmek nasip olmadı ama inşallah bir gün yolum düşer

Back
X