- 12 Ocak 2025
- 43
- 10
- 3
- 27
- Konu Sahibi wishforpregnant
Kızlar 6 temmuz pikti 4-5-6 değerlendirdim şuan sol kasığımın 2-3 parmak üstünde bıçak saplanır gibi yoğun sancılar kramplar oluyor 1 saattir yerleşme olabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
UpKızlar 6 temmuz pikti 4-5-6 değerlendirdim şuan sol kasığımın 2-3 parmak üstünde bıçak saplanır gibi yoğun sancılar kramplar oluyor 1 saattir yerleşme olabilir mi?
Yerleşme sancısı ne bilmiyorum daha önce yaşayan oldu mu vs bilemiyorum. Benim gebelik olayım safra kesemdeki taşla denk geldiği için ben o ay full ağrılı mide bulantılı geçirmiştim. Yani belki olabilir bilmiyorum. Ancak şöyle ki siz 4-5-6 değerlendirdim diyorsunuz. Döllenme yerleşme yaklaşık 10-13 gün aralığı sürüyor yani daha erken olabilirKızlar 6 temmuz pikti 4-5-6 değerlendirdim şuan sol kasığımın 2-3 parmak üstünde bıçak saplanır gibi yoğun sancılar kramplar oluyor 1 saattir yerleşme olabilir mi?
Bulantı yok da göğüslerde koltukaltı da yanma vardı dün bugünde bu kafam karıştıYerleşme sancısı ne bilmiyorum daha önce yaşayan oldu mu vs bilemiyorum. Benim gebelik olayım safra kesemdeki taşla denk geldiği için ben o ay full ağrılı mide bulantılı geçirmiştim. Yani belki olabilir bilmiyorum. Ancak şöyle ki siz 4-5-6 değerlendirdim diyorsunuz. Döllenme yerleşme yaklaşık 10-13 gün aralığı sürüyor yani daha erken olabilir
Benim net olarak hatırladığım aşırı terleme sorunum olmuştu. Aralık ayındaydık ve ben terliyodumBulantı yok da göğüslerde koltukaltı da yanma vardı dün bugünde bu kafam karıştı
Kızlar??Kızlar 6 temmuz pikti 4-5-6 değerlendirdim şuan sol kasığımın 2-3 parmak üstünde bıçak saplanır gibi yoğun sancılar kramplar oluyor 1 saattir yerleşme olabilir mi?
Sonuç ne acabaKızlar??
Sabah test yaptım 2 tane PREDİCTOR early ikisi de sahte pozitif verdi kan verdim beta 0.100 birşeyler var ya da yok anlamadım bat 24 sanırım beklicem yine deSonuç ne acaba
Çok çok erken bisiler arıyoruz özellikle bu sitede okuduklarimizin etkisi ile. Yerleşme olayı mikroskobik bir olaydır genellikle rahmi etkilemez belirti vermez. Belirti diyen kişiler denk geliyor sadece veya hormonlarin yükselmesini hissediyor çok hassas olarak. Normalde çoğu insan zaten bunları hissetmez. Regl gecikmeden hamileliği düşünmemek gerekiyor yoksa insan düşünmekten deli oluyor Allah en kısa sürede nasip etsinKızlar 6 temmuz pikti 4-5-6 değerlendirdim şuan sol kasığımın 2-3 parmak üstünde bıçak saplanır gibi yoğun sancılar kramplar oluyor 1 saattir yerleşme olabilir mi?
Aminn Allah razı olsun dilerim size de nasip etsinÇok çok erken bisiler arıyoruz özellikle bu sitede okuduklarimizin etkisi ile. Yerleşme olayı mikroskobik bir olaydır genellikle rahmi etkilemez belirti vermez. Belirti diyen kişiler denk geliyor sadece veya hormonlarin yükselmesini hissediyor çok hassas olarak. Normalde çoğu insan zaten bunları hissetmez. Regl gecikmeden hamileliği düşünmemek gerekiyor yoksa insan düşünmekten deli oluyor Allah en kısa sürede nasip etsin