- 9 Şubat 2020
- 92
- 18
- 88
- 28
- Konu Sahibi Suskungirl44
-
Bilmiyorumdum cnm sildim teşekkür ederim cnmTiksinmekle alakalı değil yasak burada görseller, silin isterseniz.
Adete 13 gün varsa daha yumurtlama dönemindesiniz demektir yerleşecek bi şey yok daha. Yumurtlama akıntısı olabilir
Adete 14 gün kala zaten yumurtlama olur.Bu yerleşme akıntısı olabilir mi acaba adete 13 gün var ama bnde değişim söz konusu adet bitiminden bu yana kasık ağrısı var mide yanması ekşimesi var bel ağrısı var normalde adet olurken bilr böyle şeyler hissetmeyen biriyim böyle bir de akıntı geldi iki gündür sadece peteceye silince geldi iki kere geldi başka gelmedi
Adete tam 15 gün kala yerleşme oldu bende.şu am hamileyimAdete 14 gün kala zaten yumurtlama olur.
Adete 13 gün kala yerleşme olmaz.
Biter bitmez yumurtlama olduysa o ay hamilelik olmasaydı demek ki 15 gün sonra adetiniz gelecekmiş yani döngünüz kısalacaktı.Adete tam 15 gün kala yerleşme oldu bende.şu am hamileyimadet biter bitmez yumurtlamışım o ay
BanBiter bitmez yumurtlama olduysa o ay hamilelik olmasaydı demek ki 15 gün sonra adetiniz gelecekmiş yani döngünüz kısalacaktı.
Yumurtlama erken olursa adet de erken gelir.
Geçen ayki döngüye göre 15 gün kala yerleşme oldu demek yanlış bilgi olurzaten siz de söylüyorsunuz adet biter bitmez yumurtlamışım diye.
Bunu da doktorlar böyle söylüyor ben değil
Evet bazı aylar erken oluyordu adetim zaten.bana söyleyen de doktor ayrıca.oldu ve hamileyim diyorum siz hala olmaz diyorsunuzBiter bitmez yumurtlama olduysa o ay hamilelik olmasaydı demek ki 15 gün sonra adetiniz gelecekmiş yani döngünüz kısalacaktı.
Geçen ayki döngüye göre 15 gün kala yerleşme oldu demek yanlış bilgi olurzaten siz de söylüyorsunuz adet biter bitmez yumurtlamışım diye.
Merhaba canım bı şey danışmak istiyorum da ben ilk defa klonmen ve çatlatma iğnesi oldum bilgisizdim öncesinde ilişki olmadı doktorum da bilgilendirmedi sadece çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilişki olsun dedi neyse öncesinde degerlemdirmwdigim için biraz tedirginim saat gece 10 da karnıma ağrı girip durdu kramp oldu saat 12 de değerlendirdik sonra sabahında değerlendirdik sonra diğer gün sabahı değerlendirdik daha sonra iki gün ara verdik ve bu gün sabah oldu sence kötü bı değerlendirme oldu mu çok dusunceliyim ya umarım döllenme olmuşturBiter bitmez yumurtlama olduysa o ay hamilelik olmasaydı demek ki 15 gün sonra adetiniz gelecekmiş yani döngünüz kısalacaktı.
Hamilelik yoktur yanılıyorsunuz demiyorum ki. Adete 14 gün kala yumurtlama olur diyorum 2+2=4Ban
Evet bazı aylar erken oluyordu adetim zaten.bana söyleyen de doktor ayrıca.oldu ve hamileyim diyorum siz hala olmaz diyorsunuzyani kendimden iyi kanıt göremem herhalde neyse yine de siz bilirsiniz
Yumurtlama ve çatlama aslında aynı şeyArkadaşlar yumurtlamayımı çatlamayımı hangisinden sonra saymak lazım benımm 11 yumurtlama 14 çatlama gördüm kaç gün olmuş kafam karıştı bat bile karıştı kafamdabilgisi olan yazabilir mi geçen ay 26 sı adet
Yani ben zaman yapmalıyım testYumurtlama ve çatlama aslında aynı şeyyumurtanız çatlamadan zaten bi döllenme olmaz. Çatlayacak ki içindeki yumurta açığa çıkacak döllenecek. Çatlama dediğimiz şey aslında yumurtlamanız.
Bugün çatladıysa mesela yarın 1.gün olarak sayacaksınız.
Ben bu şekilde sayarak 11.gün gebelik öğrendim
Merhaba bende sizin gibi adet bitimi yumurtlama gördüm adet günüm 15 gün kala pembe akıntım oldu ertesi gün kahveye döndü ve kesildi test yaptım yumurtlamadan 16 gün sonra ama çıkmadı adetime 3 gün var pek umudum kalmadı ama siz umut oldunuz bana şu an adetten önce mi öğrendiniz peki adet günü müAdete tam 15 gün kala yerleşme oldu bende.şu am hamileyimadet biter bitmez yumurtlamışım o ay
Tam olarak ayın kaçında çatladı yumurtaYani ben zaman yapmalıyım testben dayanamayıp 5 gün önce kan verdim 1.20 çıktı
14 canımTam olarak ayın kaçında çatladı yumurta
Kız daha bugün 11.gün14 canım
Sence adet nezaman olurum canımKız daha bugün 11.gün
5 gün öne oluyor 6.gün
Hamileysen de çıkmaz ki testte çok erken
Ben de sizin gibi adetten önce test yaptım ama çıkmadı.4 gün gecikince damlatır damlatmaz çıktı anındaMerhaba bende sizin gibi adet bitimi yumurtlama gördüm adet günüm 15 gün kala pembe akıntım oldu ertesi gün kahveye döndü ve kesildi test yaptım yumurtlamadan 16 gün sonra ama çıkmadı adetime 3 gün var pek umudum kalmadı ama siz umut oldunuz bana şu an adetten önce mi öğrendiniz peki adet günü mü
13-14-15 bu üç günden birinde gelmesi lazımSence adet nezaman olurum canım
Sağlıkla alın inşallah kucağınızaBen de sizin gibi adetten önce test yaptım ama çıkmadı.4 gün gecikince damlatır damlatmaz çıktı anında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?