- 25 Nisan 2024
- 1.273
- 309
- 43
- 25
- Konu Sahibi merak dolu
-
Bildiğim kadarıyla yerleşme kanaması kahverengi ya da pembe olur. Kırmızı ve canlı olmamalı. Ara kanama yaşamışsındır belki.Sabah lavabo kan vardı kırmızı canlı bir kandı sildim ve geçti devamı da gelmedi ne olduğunu anlamadım şimdi de bel ağrım ve baş ağrım var acaba yerleşme olabilir mi bana fikrinizi söyleyebilir misiniz
Bilmiyorum hiç bir fikrim yok onun için sordum zaten sırtım falan çok ağrıyor acaba üşüttüm de ondan mı olduBildiğim kadarıyla yerleşme kanaması kahverengi ya da pembe olur. Kırmızı ve canlı olmamalı. Ara kanama yaşamışsındır belki.
Enfeksiyon da olabilir. Bi baktırmak lazım canımBilmiyorum hiç bir fikrim yok onun için sordum zaten sırtım falan çok ağrıyor acaba üşüttüm de ondan mı oldu
Tamam teşekkür ederimEnfeksiyon da olabilir. Bi baktırmak lazım canım
Merhaba yumurtlamadan bir hafta sonra olan bel ve kasık ağrısı sebebi ne olabilir, kan versem kanda çıkar mıyerleşme kanaması yaşamış biri olarak anlatayım. tam adet olacağım gün kahverengi kan geldi, akıntıyla falan karışık olmuyo. ama bahsettiğim kan tam olarak çamur gibi. pıhtılı değil dümdüz kahverengi kan. bir parmak kalınlığında iç çamaşırımda gördüm adet oldum sandım, ped taktım, o gün daha gelmedi. ertesi gün de aynı şekil sabah geldi. aaa dedim adetim herhalde yavaş yavaş sökülüyo. akşamına hiçbir gelmedi. üçüncü gün de hiçbir şey gelmedi. şüphelenip test yapmıştım pozitif çıkmıştı. sizinki baya kırmızıymış ama âdetiniz sökülüyordur.
İkiziminde kıp kırmızıydı ama o hamileligini biliyordu 2 3 gun önce öğrenmişti düşük yapıyor sanmış kırmızıyı görünce doktor a gitti yerleşme kanaması dedi pıhtılı olmadığı sürece her renk yerleşme kanaması benceBildiğim kadarıyla yerleşme kanaması kahverengi ya da pembe olur. Kırmızı ve canlı olmamalı. Ara kanama yaşamışsındır belki.
genelde yerleşme ağrısı olarak yorumlanıyor. onu ben de merak ediyorum tecrübe eden biri varsa bilgilendirsin lütfenMerhaba yumurtlamadan bir hafta sonra olan bel ve kasık ağrısı sebebi ne olabilir, kan versem kanda çıkar mı
Olabilir canım ben yaşamadığım için duyduklarıma göre yorum yaptım. Ama kırmızı kanama tehlikeli olabilir dediler bana. Eğer kanaman olursa hemen kadın doğum acili olan hastaneye gitmelisin dedi hatta takibimi yapan ebe. Çünkü progestan gibi bebeğin tutunmasına yardımcı ilaç veriyorlarmış. Ben hiç yaşamadım çok şükür bundan sonra da yaşamam inşallahİkiziminde kıp kırmızıydı ama o hamileligini biliyordu 2 3 gun önce öğrenmişti düşük yapıyor sanmış kırmızıyı görünce doktor a gitti yerleşme kanaması dedi pıhtılı olmadığı sürece her renk yerleşme kanaması bence
6 gün var daha ve devamı da gelmedi belim ve sırtım sanki yerinden çıkacak gibi ağrıyor şuan bu sıcaktı üşüdüm yorgan örttüm üstüme üşütmüş olabilirim galiba bilmiyorumyerleşme kanaması yaşamış biri olarak anlatayım. tam adet olacağım gün kahverengi kan geldi, akıntıyla falan karışık olmuyo. ama bahsettiğim kan tam olarak çamur gibi. pıhtılı değil dümdüz kahverengi kan. bir parmak kalınlığında iç çamaşırımda gördüm adet oldum sandım, ped taktım, o gün daha gelmedi. ertesi gün de aynı şekil sabah geldi. aaa dedim adetim herhalde yavaş yavaş sökülüyo. akşamına hiçbir gelmedi. üçüncü gün de hiçbir şey gelmedi. şüphelenip test yapmıştım pozitif çıkmıştı. sizinki baya kırmızıymış ama âdetiniz sökülüyordur.
tam olarak adet olmam gereken günde oldu. öncesinde hiçbir hamilelik testi yapmadım çünkü ihtimal vermiyordum, yumurtlamamı ovülasyon testi ile takip ettiğim için ovülasyon testinin pozitif olmasından bir gün sonra ilişki olmuştu o yüzden ihtimal vermemiştimalvins adet günü yaşadınız yani yerleşme kanamasını doğru muuuuı? Öncesinde test yapmış mıydınız peki bir de yumurtlama takip etmiş miydiniz
Canım çok erken bence beklemelisin adetin biraz yaklaşsınMerhaba yumurtlamadan bir hafta sonra olan bel ve kasık ağrısı sebebi ne olabilir, kan versem kanda çıkar mı
test erken gebelik testi mi
İnşallah öyledir beni yatırdı biraz üşüdüm bu yaz sıcağında titredim ve midem aşırı bulandıİkiziminde kıp kırmızıydı ama o hamileligini biliyordu 2 3 gun önce öğrenmişti düşük yapıyor sanmış kırmızıyı görünce doktor a gitti yerleşme kanaması dedi pıhtılı olmadığı sürece her renk yerleşme kanaması bence
Tamam inşallah heyecan yaptım ama haklısınız sonra üzülüyorum teşekkür ederimCanım çok erken bence beklemelisin adetin biraz yaklaşsın
Tam yumurtalık kısmında sanki adet olacak gibi bir sızı oluyor ara ara dün bel ağrım çoktu ben de ne bileyim işte belirti arar hale getiriyoruz sanırım psikolojik:)genelde yerleşme ağrısı olarak yorumlanıyor. onu ben de merak ediyorum tecrübe eden biri varsa bilgilendirsin lütfen kan için de adetten 1-2 gün öncesi makbuldür şu an erken olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?