Yerleşme kanaması 6 gün önce olabilirmi ve nasıl oluyor yardımcı olur musunuz

6 gün var daha ve devamı da gelmedi belim ve sırtım sanki yerinden çıkacak gibi ağrıyor şuan bu sıcaktı üşüdüm yorgan örttüm üstüme üşütmüş olabilirim galiba bilmiyorum
Benim alim altı gün kaldı bugün bir 2 saat yoğun bel ve kas ağrısı yaşadım adet olacakmışım gibi sizin sonucunuz ne çıktı

6 Haziran da başlayan lekelenmem var 9 Haziran normalde adet günüm sökülür sandım regl öncesi leke başlardı çünkü ama olmadı tam anlamıyla bir ara çoğalır gibi oldu ama leke ye döndü yine hala da devam ediyor kahverengi bazen açık pembe gibi sizce test yapmali miyim

mutlaka yapın. o kanama yerleşme kanaması olabiliyor. adet olsa hemen akşamına sökülüyor, yerleşme kanaması bi gelip bi gelmiyo sonra tamamen kesiliyo

mutlaka yapın. o kanama yerleşme kanaması olabiliyor. adet olsa hemen akşamına sökülüyor, yerleşme kanaması bi gelip bi gelmiyo sonra tamamen kesiliyo
Ay keşke gebelikten olsa önce de lekelenmelerim olurdu ama ardından hemen adetim başlardı bugün de leke pembe regl her an gelecek gibi hissediyorum kasıklarım falan başladı baslicak diyorum ama bilemedim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…