Yerleşme kanaması acilll

mellissa

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2022
123
60
13
30
Arkadaşlar merhaba. Bu ay klomen kullandım yumurtalarım iyi gelişmişti belirtilen sürede gün aşırı ilişki oldu. Beklenen adet tarihim bugun. Bir kaç gün öncesinde kasıklarımda alt kısımda ara ara sancılar girdi koku hassasiyeti bile yaşadım(psikolojikte olabilir. :koku). Bugun sabah ise kahverengimsi soluk kanamam oldu ilk peçeteye geldi. Yaklaşık 4 saattir durum aynı kanamamda artış yok. Soluk kahverengimsi kanamam var sadece. Yerleşme kanamasını adetin 1. Günü yaşayanlar oldu mu ? Sizce yerleşme kanaması mıdır deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. (Her ay hayal kırıklığı yaşamaktan tükendim )

Olabilir de olmayabilir de
Sıklığını ve süresini takip etmeniz lazım.
Benim de oldu adetten önce aama 2 gün sadece damla damla geldi

Sabah ilk idrarla yaptım ama çıkmadı. Yerleşmeden sonra testte çıkıyor diye biliyorum
Hayır hamile kaldıktan sonra yerleşme kanaması görülür. Embriyonun tutunduğunu gösterir. Adetten birkaç gün önce veya adet tarihinde olur. Hamileyseniz testte çıkması lazımdı. Kan verin isterseniz, daha garanti tabii ki.

Yarın da bu şekil devam ederse pazartesi kan testi vermeye gideyim o zaman

Arkadaşlar benimde bir sorum olacak. Ben 9 aydır evliyim 4 aydır çocuk istiyoruz. 22 günde bir adet oluyorum düzenli bazen 23 olduğunda oluyor. Bu ay reglim 10 gün varken kanamam oldu hiç ağrım olmadı ilk gün pedi doldurmayacak kadar geldi bugün dahada azaldı tek sorun kahve yada pembe değil regl gibi kırmızı olması böyle bi dürüm yaşayan varmı aranızda.

Test yaptınız mı siz

Yl

Bende öyle okumuştum, çok teşekkür ederim inşallah yerleşmedir. Allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…