- 28 Şubat 2017
- 317
- 197
- 18
- 35
- Konu Sahibi Annelikkutsaldir
-
Bende olmadı yerleşme kanaması vs ama seninki sanki yerleşme kanaması gibi karbonat testine pek güven olmaz, gebelik testi icinde erken sanki 3 gün daha bekle test yap bence yada kan testi yaptrablrsn varsa orda çıkar büyük ihtimalMerhaba kızlar adetıme 5 gün var Ağrı ve akıntı var ayrıca goguslerımde şişme var karbonat ıle test yaptım durum pozitif gıbı ama gebelık testı daha yapmadımbeklıyorum ' ilk hamılelıgımde oğlumda göğüs hassasıyetı yaşadım ama yerleşme kanaması olmadı yada ben anlamadım sımdı kahverengı bı lekelenme ve karın agrım var benım gıbı olanlar var mı ?? Ağrı yaşayanlar ??
Ama benim sadece iki minik damlaydı afedersin lavaboda silerken peçeteye bulaşmıştı. Ama sadece o kadar başka görmedimBennyaşadım canım adetime bi gün kala hafif kahverengi geldi bi kaç gün sürdü adet günüm geçimce test yaptım pozitif darısı sana İnşAllah
Olur canım belki gelicekdi sen silmişsin işte)ondan sonra oldumu?ben ondam sonra nokta gibi geliyordu hatta dünde olduAma benim sadece iki minik damlaydı afedersin lavaboda silerken peçeteye bulaşmıştı. Ama sadece o kadar başka görmedim
Eşine göre keçiboynuzu pekmezi iyidir canım içsin çok faydası oluyor ben sogan kürü eşim keçiboynuzu içtiyi ay hamile kaldımBi de eşimin hareketli spermi %10 sanırım umutsuzluğum bundan da kaynaklı olabilir
Evet eşim kullanıyor yaklaşık 10 gündür yapıyorum onaEşine göre keçiboynuzu pekmezi iyidir canım içsin çok faydası oluyor ben sogan kürü eşim keçiboynuzu içtiyi ay hamile kaldım
Aminnnnn aminnnn öyle coook istiyorum ki rabbim nasip etsin inşAllahhŞifa olsun canım hadi hayırlısıİnşAllah canım darısı olmayanlara
Olur İnşAllah canım sakın stress yapma kaç zamandır istiyorsunuz?Aminnnnn aminnnn öyle coook istiyorum ki rabbim nasip etsin inşAllahhçok heyecanlıyım 8 gün nasıl bekliyecem bilemiyorum
Merhaba Canım benim de senin gibi kahverengi lekelenme var 2 gündür ama ağrım falan yok bugün adet günüm ama hala olmadım bekliyorum inşallah yerleşme kanamasıdir Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahMerhaba kızlar adetıme 5 gün var Ağrı ve akıntı var ayrıca goguslerımde şişme var karbonat ıle test yaptım durum pozitif gıbı ama gebelık testı daha yapmadımbeklıyorum ' ilk hamılelıgımde oğlumda göğüs hassasıyetı yaşadım ama yerleşme kanaması olmadı yada ben anlamadım sımdı kahverengı bı lekelenme ve karın agrım var benım gıbı olanlar var mı ?? Ağrı yaşayanlar ??
Merhaba canım ben de regl oluyorum sandım ikindi vakti başladı ve kahverengimsi akıntı gördüm hafif sancı da var. Normalde 3 temmuz regl günüm. Çok ümitlenmek istemiyorum ama Umarım yerleşme kanamasıdır ve hamileyizdirArkadaşlar yazı eski ama belki yazan biri olur benden de dün Bi bu sabah gördüm iki lekelenme ve agrı var acaba oda yerleşmeyle alakalıdır diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?