Yerleşme kanaması ev agrı

Merhaba uzun zamandır foruma bakamadım hiç geç cevap için üzgünüm Aynı gün ikindi vakti reglim söktü bu ay olmadı

Merhaba hanımlar aranızda yeniyim ben bişey sormak istiyorum. Bi kaç gündür kahverengi şekilde lekeler geliyor yerleşme kanaması dediler ama. İnşallah dua edin bana da birde yerleşme kanamasında koku olur mu?
Ben de bunu merak ettiğim için bu konuyu araştırdım. 2 gündür ara ara açık kahverengi lekelenme oluyor. Nedendir acaba. Reglimi beklerken bu şekilde oldu. Fakat yerleşme kanaması damla şeklinde olmuyor mu?

Mrb cnm benmde adetimin bir gün gecikmesi yani ikinci gün pembe bi akıntım oldu ara ara geliyor ama pembe peçete ile sildigimde belli olyo bide adet sancısı gibi ağrılarım var belim kasıklarım karnım falan baya agriyo test yapmadım beklicen böyle dewam edip adet olmasam test yapcam

Canım İnşallallah hamilesindir benimde çatlama iğnemi 9.günündeyim akıntım da yok dün kasıklarım ağrıyordu bugün karın ağrım oluyor ara ara bu normalmi progestan hapı kullanıyorum progestan testi yapmadım Dr bişey demedi

Canım İnşallallah hamilesindir benimde çatlama iğnemi 9.günündeyim akıntım da yok dün kasıklarım ağrıyordu bugün karın ağrım oluyor ara ara bu normalmi progestan hapı kullanıyorum progestan testi yapmadım Dr bişey demedi

Merhaba seneler geçmiş ama belki görürsünüz belli mi olur :) şuan yazdığınızın aynısını yaşıyorum sonuç ne oldu sizin? Hamile miymişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…