Ya öyle de bizde bilmioduk ki böyle olacağınıAh be güzelim yaa cok küçüksün yaa keske duraydin biraz . Cokta kucuk evlenmissin kiyamam sen daha cocuksun ki
Suan yine test yaptm yine silikAh be güzelim yaa cok küçüksün yaa keske duraydin biraz . Cokta kucuk evlenmissin kiyamam sen daha cocuksun ki
Peki bisey soracağım sabahtan beri karın ağrım var derinlerde normal miAh be güzelim yaa cok küçüksün yaa keske duraydin biraz . Cokta kucuk evlenmissin kiyamam sen daha cocuksun ki
Bide karnımda sabahtan beri ağrı var ama çok aşırı ağrımız karın yanlarım karnımın içinde o ağrı dolaşıyor normal miAh be güzelim yaa cok küçüksün yaa keske duraydin biraz . Cokta kucuk evlenmissin kiyamam sen daha cocuksun ki
Canim benimde karin agrilarim oluyo 19 haftalik hamileyim bende pelvik agri ozellikle kese yer aciyodur ondandir sendeki agrilar. Kese buyudukcede agrilar olucakPeki bisey soracağım sabahtan beri karın ağrım var derinlerde normal mi
Alışmam lazım o zamanCanim benimde karin agrilarim oluyo 19 haftalik hamileyim bende pelvik agri ozellikle kese yer aciyodur ondandir sendeki agrilar. Kese buyudukcede agrilar olucak
Abla ben ama zevk suyundan hamile kaldım geri çekilme ile korunduk biz bisey olmaz diye ve suan göğüs uclarımda beyaz benekler var onlar sende de var mıCanim benimde karin agrilarim oluyo 19 haftalik hamileyim bende pelvik agri ozellikle kese yer aciyodur ondandir sendeki agrilar. Kese buyudukcede agrilar olucak
Yok bende yoktu canim ama forumda okudum bazi gebelerde oluyor yenimi cikti sendede ? Sen evlisin demiAbla ben ama zevk suyundan hamile kaldım geri çekilme ile korunduk biz bisey olmaz diye ve suan göğüs uclarımda beyaz benekler var onlar sende de var mı
Bende 1 ay oldu sen bi aydır varYok bende yoktu canim ama forumda okudum bazi gebelerde oluyor yenimi cikti sendede ? Sen evlisin demi
Hayır ben evli değilimYok bende yoktu canim ama forumda okudum bazi gebelerde oluyor yenimi cikti sendede ? Sen evlisin demi
NişanlıyımYok bende yoktu canim ama forumda okudum bazi gebelerde oluyor yenimi cikti sendede ? Sen evlisin demi
Nasil bu gebelik evlilik dışı mı ? Ailen biliyomu tobe bismillahHayır ben evli değilim
Yapma yaaaa ailen biliyomu ? Ah be guzelim yaa cok kucuksun daha ne nişanı yaNişanlıyım
Inanki cok uzuldum . Severekmi nisanlisinNişanlıyım
Evet yani ben öyle aldıramam oda bi. Can onun ne suçu varYaşında çok ufak, doğuracakmisin peki?
Evet 2 senelik sevgilim yeni nişanlandık 8 ay fln olduInanki cok uzuldum . Severekmi nisanlisin
Hayır bilmioNasil bu gebelik evlilik dışı mı ? Ailen biliyomu tobe bismillah
HayırYapma yaaaa ailen biliyomu ? Ah be guzelim yaa cok kucuksun daha ne nişanı ya
Ne yapmayi dusunuyosun simdi ailene söylemen lazimHayır bilmio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?