Neden annem nişanlımı çok sevio kendi oğlu gibiAnnen bisey yapamazda nisanlinin basi her turlu belaya girer
Evlenince dava açılmayacak mı sanıyorsunuz, neyse siz biraz araştırın bu konuları. 16-17 yaşında bu işlere girmeniz de ilginç. Okuyayım bir işiniz gücüm olsun demiyor musunuz. Ben 16-17 yasında kafamı dersten kaldırmazdım. Daha siz çocuksunuz.Aile onayı ile 17 de evlenebiliniyor
İşim mesleğim var abla benim de nişanlımın da ben kuaförüm kuaför salonum var benim okul okuyan herkes iş sahibi olamıyor maalesefEvlenince dava açılmayacak mı sanıyorsunuz, neyse siz biraz araştırın bu konuları. 16-17 yaşında bu işlere girmeniz de ilginç. Okuyayım bir işiniz gücüm olsun demiyor musunuz. Ben 16-17 yasında kafamı dersten kaldırmazdım. Daha siz çocuksunuz.
Araştırılsın aileye soruyorlar rızaları varsa sorun yokEvlenince dava açılmayacak mı sanıyorsunuz, neyse siz biraz araştırın bu konuları. 16-17 yaşında bu işlere girmeniz de ilginç. Okuyayım bir işiniz gücüm olsun demiyor musunuz. Ben 16-17 yasında kafamı dersten kaldırmazdım. Daha siz çocuksunuz.
Tmm cnm herşeyi en iyi sen biliyorsun al oku altta yazılanıİşim mesleğim var abla benim de nişanlımın da ben kuaförüm kuaför salonum var benim okul okuyan herkes iş sahibi olamıyor maalesef
Abla benim kuzenim 17 yaşında hamile kaldı kaçtı evlendi ailede bi yaşamış var bilgiliyim ve romanları biliyorsunuzdur 15 16 yaşında evlenip hamile kalıp doğuruyorlar onlara suç değil de bize mi Allah aşkınaTmm cnm herşeyi en iyi sen biliyorsun al oku altta yazılanı
Napayım bebeğimi mi aldırayım düşük yapayımAbla benim kuzenim 17 yaşında hamile kaldı kaçtı evlendi ailede bi yaşamış var bilgiliyim ve romanları biliyorsunuzdur 15 16 yaşında evlenip hamile kalıp doğuruyorlar onlara suç değil de bize mi Allah aşkına
Yok devlet birakmiyo ablacim pesini mugede vardi buna benzer olay dogumda almislardi cocuguNeden annem nişanlımı çok sevio kendi oğlu gibi
Aaaa ama benim kuzenim aynı oldu 17 de hamile kalıp evlendi bisey olmadıYok devlet birakmiyo ablacim pesini mugede vardi buna benzer olay dogumda almislardi cocugu
15 ila 18 yaş arasındaki çocuklar reşit olmadıkları için, onlarla herhangi bir rıza olsa da cinsel ilişkiye girmek suç kapsamında yer almaktadır. Bu durumda faile TCK uyarınca ceza verilir. Bu cezanın verilmesinde failin herhangi bir yaş sınırlaması bulunmamaktadır.Aaaa ama benim kuzenim aynı oldu 17 de hamile kalıp evlendi bisey olmadı
Hukuk sayfasindan kopyaladim sana.Aaaa ama benim kuzenim aynı oldu 17 de hamile kalıp evlendi bisey olmadı
Nikah olsa daha mı böyle suçHukuk sayfasindan kopyaladim sana.
Nikahin kiyilsada sen 18 yasindan kucuk oldugun icin istismara ugramis sayiliyosun canim benim. Senin nisanlin tanidigi bi avukat falan varsa sorsun ama annen olaki nisanlini bi sikayet falan etse sinirlenip yada dogumda doktorun sen 18 yasinda nikahlida olsan nisanlinin basi belaya girerNikah olsa daha mı böyle suç
Bence korkma ben bir sorun olacağını sanmıyorum. Aile rızası ile olağanüstü evlilik yaşı 17 ye indirilebiliyor. 17 ye indirilme sebebi de gebelik zaten. Yani dava açılacak bir durum olsa evlilik yaşını 17 ye indirmezler. En kötü bebeğini doğurur öyle evlenirsin. Bebek doğduktan sonra 18 yaşına geleceksin zaten.Nikah olsa daha mı böyle suç
Merhaba yumurtlama gününde döllenme olduysa 2 gün sonra ella kullandım gebeliği engeller mi ? Aynı zamanda tarlusal kullanıyordum ertesi günü hapını kullanmak zorunda kaldımAh be güzelim yaa cok küçüksün yaa keske duraydin biraz . Cokta kucuk evlenmissin kiyamam sen daha cocuksun ki
Demi ya bende öyle düşünüyorum hani napabilirim öyle bi durum barsa da bebeği aldıramam düsüremem onun ne suçu var hem günahBence korkma ben bir sorun olacağını sanmıyorum. Aile rızası ile olağanüstü evlilik yaşı 17 ye indirilebiliyor. 17 ye indirilme sebebi de gebelik zaten. Yani dava açılacak bir durum olsa evlilik yaşını 17 ye indirmezler. En kötü bebeğini doğurur öyle evlenirsin. Bebek doğduktan sonra 18 yaşına geleceksin zaten.
Ya bebek çok küçük olduğu için henüz bilinci, vucudu oluşmamış. Yani küçük bir hücre gibi dusun. Eğer bakmayacağını düşünüyorsan aldırmakta sorun yok bence. Tabi herkesin görüşü farklı.Demi ya bende öyle düşünüyorum hani napabilirim öyle bi durum barsa da bebeği aldıramam düsüremem onun ne suçu var hem günah
Yok ya aldırmam abla kıyamam benYa bebek çok küçük olduğu için henüz bilinci, vucudu oluşmamış. Yani küçük bir hücre gibi dusun. Eğer bakmayacağını düşünüyorsan aldırmakta sorun yok bence. Tabi herkesin görüşü farklı.
Abla suan 6 haftalık çok aşırı bel ağrım var neden olur senceYa bebek çok küçük olduğu için henüz bilinci, vucudu oluşmamış. Yani küçük bir hücre gibi dusun. Eğer bakmayacağını düşünüyorsan aldırmakta sorun yok bence. Tabi herkesin görüşü farklı.
Tabi bakabileceğine inanıyorsan doğur yani ama bir an önce kanta gebelik testi yaptirman lazim. Belki de yaptığın idrar testleri hatalıdır. Belki kimyasal gebelik falan geçirdin. Bebek düştü. Yani tüm bunları öğrendikten sonra harekete geçmen gerekiyor.Yok ya aldırmam abla kıyamam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?