- 2 Temmuz 2023
- 12.162
- 36.528
- 528
Evet doktora gittikten sonra söyleyeceğiz sadece anneme ama nasıl söyleyecegiz onu bilmiyorumNe yapmayi dusunuyosun simdi ailene söylemen lazim
19 yasındaNisanlin kac yaşında?
Ailelerinizin bildigi resmi bir nisan mi bu? Sen bu oglana kacmadin değil mi?19 yasında
Sadece annene olurmu ya sizin bu isi hizlandirmaniz lazım. Ah be yavrum simdi hersey toz pembedir sana cok kucuksun cok yanlis anlama beni ben sana dogurma yapma etme demem diyemem ben 14 sene ugrastim anne olmak icin sadece cok cocuksun ve uzuldum yani19 yasında
Hayır ailelerimizin biliyor evet hayır kaçmadım daAilelerinizin bildigi resmi bir nisan mi bu? Sen bu oglana kacmadin değil mi?
Annemin eşi var onun bilmesine gerek yok annemin 2 neci evliliği abim var düyarsa öldürür beni ya yaptık bi hata evet hersey çok zor olcak bende biliyorumSadece annene olurmu ya sizin bu isi hizlandirmaniz lazım. Ah be yavrum simdi hersey toz pembedir sana cok kucuksun cok yanlis anlama beni ben sana dogurma yapma etme demem diyemem ben 14 sene ugrastim anne olmak icin sadece cok cocuksun ve uzuldum yani
Evet hersey hallolur merak etme sen ama kucuksun iste nisanlini hırslanip biri bi sikayet etse istismardan alırlar 18ine ne zaman gircenAnnemin eşi var onun bilmesine gerek yok annemin 2 neci evliliği abim var düyarsa öldürür beni ya yaptık bi hata evet hersey çok zor olcak bende biliyorum
5 ay var dahaEvet hersey hallolur merak etme sen ama kucuksun iste nisanlini hırslanip biri bi sikayet etse istismardan alırlar 18ine ne zaman gircen
Anneme nasıl anlatacağım onu bilmiyorumEvet hersey hallolur merak etme sen ama kucuksun iste nisanlini hırslanip biri bi sikayet etse istismardan alırlar 18ine ne zaman gircen
Bence nisanlinin annesi gelsin nisanlin gelsin gencler bole bole bi halt etmis desin yapacak hic bisey yokAnneme nasıl anlatacağım onu bilmiyorum
Şimdi nişanlımın annesi onu 10 yaşında bırakıp gittiği için araları pek iyi değil annem le de o yüzden kendim söylemeyi düşündümBence nisanlinin annesi gelsin nisanlin gelsin gencler bole bole bi halt etmis desin yapacak hic bisey yok
Yaa kiyamam insaAllah senin icin hersey güzel olur. annen bu yasta nişanlanmana musaade ettiyse cok buyuk tepki yapacagini sanmiyorum benŞimdi nişanlımın annesi onu 10 yaşında bırakıp gittiği için araları pek iyi değil annem le de o yüzden kendim söylemeyi düşündüm
Biz nişanlım annem ben aynı evin içinde 3 ay yaşadık beraber annem beraber kalmamıza yatmamıza izin veiodu güveniyordu o yönde de biraz güveni kırılacak o kadarYaa kiyamam insaAllah senin icin hersey güzel olur. annen bu yasta nişanlanmana musaade ettiyse cok buyuk tepki yapacagini sanmiyorum ben
Olan olmus artik guveni kirilsada bisey degismez ki eşin olucak neticedeBiz nişanlım annem ben aynı evin içinde 3 ay yaşadık beraber annem beraber kalmamıza yatmamıza izin veiodu güveniyordu o yönde de biraz güveni kırılacak o kadar
Yani evet ben annem acaba aldırtır falan mı die korkuyorum daOlan olmus artik guveni kirilsada bisey degismez ki eşin olucak neticede
Ee hiç mi hastaneye kontrole gitmicen? Doguma gittiginde bile belli olacak 18 yaşından önce gebe kaldığın, her türlü nişanlına dava açılırYani evet ben annem acaba aldırtır falan mı die korkuyorum da
Annen bisey yapamazda nisanlinin basi her turlu belaya girerYani evet ben annem acaba aldırtır falan mı die korkuyorum da
Aile onayı ile 17 de evlenebiliniyorEe hiç mi hastaneye kontrole gitmicen? Doguma gittiginde bile belli olacak 18 yaşından önce gebe kaldığın, her türlü nişanlına dava açılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?