Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması mı acaba

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sadece annene olurmu ya sizin bu isi hizlandirmaniz lazım. Ah be yavrum simdi hersey toz pembedir sana cok kucuksun cok yanlis anlama beni ben sana dogurma yapma etme demem diyemem ben 14 sene ugrastim anne olmak icin sadece cok cocuksun ve uzuldum yani

Annemin eşi var onun bilmesine gerek yok annemin 2 neci evliliği abim var düyarsa öldürür beni ya yaptık bi hata evet hersey çok zor olcak bende biliyorum

Annemin eşi var onun bilmesine gerek yok annemin 2 neci evliliği abim var düyarsa öldürür beni ya yaptık bi hata evet hersey çok zor olcak bende biliyorum
Evet hersey hallolur merak etme sen ama kucuksun iste nisanlini hırslanip biri bi sikayet etse istismardan alırlar 18ine ne zaman gircen

Şimdi nişanlımın annesi onu 10 yaşında bırakıp gittiği için araları pek iyi değil annem le de o yüzden kendim söylemeyi düşündüm
Yaa kiyamam insaAllah senin icin hersey güzel olur. annen bu yasta nişanlanmana musaade ettiyse cok buyuk tepki yapacagini sanmiyorum ben

Hani annemle arkadaş gibiyim zaten annem bana hep der her ne olursa bana söyle korkma hani desem anne biz bi halt yedik o anlar ztn ama o halton büyüğünü yedik ben hamileyim diye

Yaa kiyamam insaAllah senin icin hersey güzel olur. annen bu yasta nişanlanmana musaade ettiyse cok buyuk tepki yapacagini sanmiyorum ben
Biz nişanlım annem ben aynı evin içinde 3 ay yaşadık beraber annem beraber kalmamıza yatmamıza izin veiodu güveniyordu o yönde de biraz güveni kırılacak o kadar

Biz nişanlım annem ben aynı evin içinde 3 ay yaşadık beraber annem beraber kalmamıza yatmamıza izin veiodu güveniyordu o yönde de biraz güveni kırılacak o kadar
Olan olmus artik guveni kirilsada bisey degismez ki eşin olucak neticede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…